un bronz de durata......!!!!
poate stii voi vreo metoda sa putem pastra mai mult timp bronzul de mare!!
eu ma gandesc ca se duce pielea de la stat prea mult in soare (arsuri), protejarea necorespunzatoare si eventual poate de la faptul ca nu e destul de hidratata pielea dupa plaja!!! daca spun prostii va rog sa ma corectatii!!!
peste 2 saptamani plec la mare si as vrea sa aflu mici "trucuri" pt un bronz de durata!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Raspunsuri
Charlie spune:
Eu zic o cura de betacaroten. Am vazut si pastile speciale pe baza de beta caroten care cica sunt recomandate in cura inainte de vacanta de bronzat ! Daca nu gasesti pastile poti incerca un surplus consistent de morcovi cruzi astea doua saptamani pana pleci.
Altceva habar nu am...
oanaiasi spune:
Incearca sa nu te bronzezi mult in timp scurt! adika ...eu daca stau 7 zile la mare cate 8 ore pe plaja(dimineata si seara) dupa 2 saptamani se duce bronzul! Daca stau 4 ore (tot dimineata si seara) se pastreaza bronzul peste an - ce-i drept nu la fel de intens ca imediat dupa plaja , dar se pastreaza!
Neaparat lotiune pt bronzat!
Oana ![]()
Luna75 spune:
De acord cu tot ce s-a spus pana acum.As mai mentiona in plus-cate o sedinta de solar la 10 zile sau daca nu esti adepta solarului,expunerea la soare cel putin la fiecare 3-4 zile.De asemenea,folosirea a unei creme special destinate pentru mentinerea bronzului,sau de ce nu,introducerea unei cantitati mici de autobronzant in laptele de corp obisnuit.
Si daca tot mergi la mare,sa iti spun cum am obtinut eu bronzul cel mai frumos din viata mea-nu iti recomand sa aplici reteta.
Eram mult mai tinerica,am plecat cu grupul la mare,bani putini,fara creme de protectie solara.
Toata ziua in mare,seara dus cu apa clorata,dupa 2 zile aveam pielea uscata-deshidratata.
Solutia gasita de noi,dupa indelungate discutii,untura de porc-ne ungeam zilnic inainte de a iesi din camera-inconvenient-mirosul,patatul cearsafurilor,senzatia de gras pe piele,insa dupa cateva zile-"straluceam "efectiv pe plaja,cu un bronz de nota 10 si culmea care nu s-a luat pana in toamna.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
lavinai spune:
quote:
Originally posted by Luna75
De acord cu tot ce s-a spus pana acum.As mai mentiona in plus-cate o sedinta de solar la 10 zile sau daca nu esti adepta solarului,expunerea la soare cel putin la fiecare 3-4 zile.De asemenea,folosirea a unei creme special destinate pentru mentinerea bronzului,sau de ce nu,introducerea unei cantitati mici de autobronzant in laptele de corp obisnuit.Si daca tot mergi la mare,sa iti spun cum am obtinut eu bronzul cel mai frumos din viata mea-nu iti recomand sa aplici reteta.
Eram mult mai tinerica,am plecat cu grupul la mare,bani putini,fara creme de protectie solara.
Toata ziua in mare,seara dus cu apa clorata,dupa 2 zile aveam pielea uscata-deshidratata.
Solutia gasita de noi,dupa indelungate discutii,untura de porc-ne ungeam zilnic inainte de a iesi din camera-inconvenient-mirosul,patatul cearsafurilor,senzatia de gras pe piele,insa dupa cateva zile-"straluceam "efectiv pe plaja,cu un bronz de nota 10 si culmea care nu s-a luat pana in toamna.
luna, ce idee ati avut!!! nici prin cap nu mi-ar fi trecut asa ceva......

eu anul asta vreau sa incerc cu untul de cacao sau ulei de maslini!!! si bineinteles cu o crema super hidratanta dupa plaja!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Luna75 spune:
Lavinai,vin si eu cu o intrebare
Unde se cumpara unt de cacao ?!si ce culoare are?!
lavinai spune:
quote:
Originally posted by Luna75
Lavinai,vin si eu cu o intrebare
Unde se cumpara unt de cacao ?!si ce culoare are?!
la noi in romania, se gaseste la farmacie si se vinde la gramaj dar mai nou am vazut si la naturiste (sub forma unui stick). am auzit ca este foarte bun si te bronzezi o culoare faina cu el!!
Anda Panda spune:
cred ca gasesti unt de cacao la The Body Shop http://www.thebodyshop.com/bodyshop/index.
firma asta e si in ro, si cred ca .. peste tot.
spor !
crema ar tb sa arate asa:
http://thebodyshop-ca.stores.yahoo.net/cocbutbut.html
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
lavinai spune:
quote:
Originally posted by Anda Panda
cred ca gasesti unt de cacao la The Body Shop http://www.thebodyshop.com/bodyshop/index.
firma asta e si in ro, si cred ca .. peste tot.
spor !
crema ar tb sa arate asa:
http://thebodyshop-ca.stores.yahoo.net/cocbutbut.html
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
ce este pe site ala n u e unt de cacao, ci crema de corp cu unt de cacao! la The Body Shop nu au unt de cacao, si nici creme de plaja, am fost eu si am cautat!!