Am nevoie de un sfat

Am nevoie de un sfat | Autor: AncaMaria

Link direct la acest mesaj

Fetelor, ma adresez voua pentru ca stiu ca toate care intrati aici aveti o experienta mai mica sau mai mare privind gradinitele/ cresele..

Fetita mea (de 22 luni) a inceput o cresa (daycare cumse numeste aici) acum 4 zile... vreau sa precizez ca am cautat sa o inscriu in acest loc in urma referintelor date de seful meu care si el a avut copilul acolo, dar ceva ani in urma..

buunnn.. dupa 3 zile de mers acolo part time (inceput cu 1/2 de ora in prima zi ca sa ii facem trecerea mai usoara), a 4-a zi cade cand era afara la joaca si se loveste nasol la gura... a trebuit sa mergem la urgenta si am scapat ca prin minune de scos dintisorul, dar o tine sub observatie ca dintele e impins mai in spate si rana e peste tot...

acuma, ziceti si mie, sa o scot de la aceasta gradinita, sau sa o las in continuare acolo? ma gandesc ca acest lucru se putea intampla si de fata cu mine, ea e f. activa, peste tot se catara si pe toboganele cele mai inalte nu ii este frica... pe de alta parte, nu s-a intamplat niciodata nici cat am stat eu cu ea nici cat am avut bona (bona a stat cu ea 1 an)...

va rog ziceti-mi ce ati face voi, este prima gradinita la care merge si dat fiind si varsta, stau cu mare teama.. multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia99 spune:

Parerea mea este sa o lasi tot acolo dar urmareste ce se intimpla cu fetita (poate acum a fost doar un accident), daca se mai repeta inseamna ca educatoarele nu sunt prea atente cu copii. In oricare dintre gradinitele unde ai sa o duci o sa gasesti ceva care sa nu-ti fie pe plac (educatoare, mancare, spatiu de joaca, curte....)Pune in balata avantajele si dezavantajele si vezi ce iese. Mult succes!
Mamica unei viitoare scolarite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

AncaMaria eu cred ca o poti lasa sa mearga linistita la gradinitita respectiva.cum ai spus si tu cazatura se putea intampla si in prezenta ta si in plus probabil ca este prima dintr-o lunga serie.si oricum dintele respectiv va cadea singurele pe la 7 ani
si succes in continuare

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hermis spune:

Pentru dintele traumatizat, incearca sa gasesti un remediu homeopat, care la noi a avut efect, dupa un incident aproape similar (dintele incepuse sa se inegreasca - tesutul sa se necrozeze) - e vorba de Arnica CH 30 - 5 granule de 3 ori/zi. Stiu ca e cam greu - se gasesc greu si aici (la anumite farmacii HelpNet- daca te ajuta), dar eu le recomand cu caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Multumesc fetelor pentru sfaturi! Asa voi face, o voi lasa acolo pentru moment, dar daca va mai avea probleme intr-un timp scurt, o voi retrage..

Hermis, o sa ma interesez daca pot gasi asa ceva aici... deocamdata e prea devreme sa se vada ceva la dintisor, si ne-au chemat la control in cateva sapt..

Mergi la inceput