Am nevoie de un sfat
Fetelor, ma adresez voua pentru ca stiu ca toate care intrati aici aveti o experienta mai mica sau mai mare privind gradinitele/ cresele..
Fetita mea (de 22 luni) a inceput o cresa (daycare cumse numeste aici) acum 4 zile... vreau sa precizez ca am cautat sa o inscriu in acest loc in urma referintelor date de seful meu care si el a avut copilul acolo, dar ceva ani in urma..
buunnn.. dupa 3 zile de mers acolo part time (inceput cu 1/2 de ora in prima zi ca sa ii facem trecerea mai usoara), a 4-a zi cade cand era afara la joaca si se loveste nasol la gura... a trebuit sa mergem la urgenta si am scapat ca prin minune de scos dintisorul, dar o tine sub observatie ca dintele e impins mai in spate si rana e peste tot...
acuma, ziceti si mie, sa o scot de la aceasta gradinita, sau sa o las in continuare acolo? ma gandesc ca acest lucru se putea intampla si de fata cu mine, ea e f. activa, peste tot se catara si pe toboganele cele mai inalte nu ii este frica... pe de alta parte, nu s-a intamplat niciodata nici cat am stat eu cu ea nici cat am avut bona (bona a stat cu ea 1 an)...
va rog ziceti-mi ce ati face voi, este prima gradinita la care merge si dat fiind si varsta, stau cu mare teama.. multumesc mult!
Raspunsuri
iulia99 spune:
Parerea mea este sa o lasi tot acolo dar urmareste ce se intimpla cu fetita (poate acum a fost doar un accident), daca se mai repeta inseamna ca educatoarele nu sunt prea atente cu copii. In oricare dintre gradinitele unde ai sa o duci o sa gasesti ceva care sa nu-ti fie pe plac (educatoare, mancare, spatiu de joaca, curte....)Pune in balata avantajele si dezavantajele si vezi ce iese. Mult succes!
Mamica unei viitoare scolarite.
pisicuta si matei spune:
AncaMaria eu cred ca o poti lasa sa mearga linistita la gradinitita respectiva.cum ai spus si tu cazatura se putea intampla si in prezenta ta si in plus probabil ca este prima dintr-o lunga serie.si oricum dintele respectiv va cadea singurele pe la 7 ani
si succes in continuare
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Hermis spune:
Pentru dintele traumatizat, incearca sa gasesti un remediu homeopat, care la noi a avut efect, dupa un incident aproape similar (dintele incepuse sa se inegreasca - tesutul sa se necrozeze) - e vorba de Arnica CH 30 - 5 granule de 3 ori/zi. Stiu ca e cam greu - se gasesc greu si aici (la anumite farmacii HelpNet- daca te ajuta), dar eu le recomand cu caldura.
AncaMaria spune:
Multumesc fetelor pentru sfaturi! Asa voi face, o voi lasa acolo pentru moment, dar daca va mai avea probleme intr-un timp scurt, o voi retrage..
Hermis, o sa ma interesez daca pot gasi asa ceva aici... deocamdata e prea devreme sa se vada ceva la dintisor, si ne-au chemat la control in cateva sapt..