buna fetelor... am si eu o mica dilema stie cineva cum sunt anticonceptionalele EVRA si daca se gasesc in Romania de cumparat ....
dac se poate va rog sa imi spuneti ... multumesc claudia.
Raspunsuri
lavinai spune:
din pacate nu am auzit de ele si nu te pot ajuta dar am vrut sa iti urez bine ai vemit pe forumul nostru!!!
poate au auzit fetele si iti vor raspunde!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
ginutza2002 spune:
Nici eu nu am auzit de ele!
Dar iti urez si eu un Bun Venit pe DC cat se poate de calcuros!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
adinag spune:
bine ai venit!
parca este vorba de plasturele ala? nu stiu daca se gaseste in RO. Eu am incercat o data plasterul, dar era prea slab pentru mine. Es te vorba de un plasture care se lipeste numai in anumite locuri (parca umar sau fund sau caum pe unde e ependicele...). Am avut mereu sangerari. de atunci iau un inel care se introduce in vagin si se lasa 3 saptamani, dupa care il scoti ptr o saptamana. Se cheama parca Nuvaring. E super, nici nu poti sa uiti ca la pilule sa le iei, nu conteaza daca ai diaree sau vomiti sau iei medicamente si nu au efecte asupra ficatului sau altor organe. Sunt multumita.
Pofta de mancare tot mi-a crescut de la ac (cel putin eu le dau vina lor), das asta oricum difera de la femeie la femeie.
sper ca te-am ajutat cumva
salutari
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
adinag spune:
bine ai venit!
parca este vorba de plasturele ala? nu stiu daca se gaseste in RO. Eu am incercat o data plasterul, dar era prea slab pentru mine. Es te vorba de un plasture care se lipeste numai in anumite locuri (parca umar sau fund sau caum pe unde e ependicele...). Am avut mereu sangerari. de atunci iau un inel care se introduce in vagin si se lasa 3 saptamani, dupa care il scoti ptr o saptamana. Se cheama parca Nuvaring. E super, nici nu poti sa uiti ca la pilule sa le iei, nu conteaza daca ai diaree sau vomiti sau iei medicamente si nu au efecte asupra ficatului sau altor organe. Sunt multumita.
Pofta de mancare tot mi-a crescut de la ac (cel putin eu le dau vina lor), das asta oricum difera de la femeie la femeie.
sper ca te-am ajutat cumva
salutari
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)