Lotiune de corp nuantatoare
Raspunsuri - Pagina 7
Laura Ioana spune:
BB
multumesc pt raspuns. Dar e voie? Adica doctorii ne lasa sa folosim creme dinastea?
5+
Poze Laura
Iepurasul nostru
cornelia_laura spune:
Mi-am luat si eu din Auchan crema de la Garnier-Stralucire de vara pt corp 12 RON si cea de fata 17 RON, amandoua pt piele deschisa. Incep diseara sa le folosesc si va tin la curent. Le-a mai testat cineva?
Cornelia, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
APRILIE 2007 
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata
clau2toma spune:
Eu n seara asta sunt la a cincea zi in care ma dau cu Niveea lotiune autobronzanta.E super Am prins o culoare f frumoasa .Are un miros placut ,lasa pielea f catifelata ,nu pateaza hainele ,si vad ca nu s-a luat dupa ce m-am epilat asta dimineata.Eu raman la firma asta .
clau2toma spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
BBmultumesc pt raspuns. Dar e voie? Adica doctorii ne lasa sa folosim creme dinastea?
![]()
5+
Poze Laura
Iepurasul nostru
Astazi am citit in "Ce se intampla doctore?" ca doctorii de specialitate chiar recomanda cremele si lotiunile autobronzante pt sanatatea pielii .Spun ca soarele poate sa fie cand prieten ,cand dusman ,iar solarul sa nu mai vorbesc.Exista riscul de cancer la piele si san ,pe cand lotiunile ajuta pielea f mult .
felicia74 spune:
Gataaaa, m-am bronzait!
Cu lotiune de corp Garnier si a iesit super.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
cornelia_laura spune:
felicia, cred ca tot asta am cumparat si eu. Nu e sticla portocalie? Eui am luat pt piele deschisa. Dupa cate zile s-a vazut? Eu incep asta seama sa ma dau cu ea si cu cea pt fata.
Cornelia, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
APRILIE 2007 
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata
gabi25 spune:
Mi-am luat si eu o crema de la JOHNSON, pentru toate tipurile de piele....numai ca acum am niste "probleme vitale"
, nu stiu ce sa fac:sa ma dau doar pe picioare? sa ma dau pe tot corpul? daca ma dau pe tot corpul, cum ma dau pe spate?
Care ma puteti ajuta cu ceva raspunsuti va rog?!
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS
pisimuky spune:
Fetelor, m-ati innebunit, nu alta ! Si eu vreau sa folosesc ( cu succes )o lotiune autobronzanta ! Dar cine imi spune pas cu pas cumn vine aplicata ? Ce trebuie sa faci prima data ? Sa te speli cu ceva solutie pt. indepartarea celulelor moarte (scrub ) sau nu e neaparat nevoie de asa ceva ? Sprayul de la Garnier e mai bun decat lotiunea, e mai usor de aplicat ? Si daca am pielea deschisa la culoare trebuie sa-mi cumpar o lotiune pentru acest gen de piele ? Va multumesc inca de pe acum si astept vesti proaspete ! Pupici !
Mamica de nazdravan Rares
si
Mihnea
Good things last forever.
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by pisimuky
Fetelor, m-ati innebunit, nu alta ! Si eu vreau sa folosesc ( cu succes )o lotiune autobronzanta ! Dar cine imi spune pas cu pas cumn vine aplicata ? Ce trebuie sa faci prima data ? Sa te speli cu ceva solutie pt. indepartarea celulelor moarte (scrub ) sau nu e neaparat nevoie de asa ceva ? Sprayul de la Garnier e mai bun decat lotiunea, e mai usor de aplicat ? Si daca am pielea deschisa la culoare trebuie sa-mi cumpar o lotiune pentru acest gen de piele ? Va multumesc inca de pe acum si astept vesti proaspete ! Pupici !
Mamica de nazdravan Raressi
Mihnea
eu am folosit si spray si crema, cred ca spray-ul e mai usor de folosit.
primul pas: exfolierea, apoi hidratarea si in cele din urma autobronzantul.
pt cremele nuantatoare nu e nevoie decat sa o aplici direct pe corp ( pt gabi25). oricum mie mi se pare ca cea de la johnson nu se prea vede ,.....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
14+ mami de baietzel sau fetitza???creste bebe...
poza eco bb
pisimuky spune:
bb_yasmi, multumesc !
Dar pentru exfoliere ce produs pot folosi ? Si dupa cat timp dupa ce m-am dat cu lotiune hidratanta pot aplica autobronzantul ?
Mamica de nazdravan Rares
si
Mihnea