pot sa fac cumva sa nu-mi vina ciclul o luna?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza26 spune:

Multumesc pentru raspuns! Deci in luna urmatoare metoda nu mai e sigura. E ca si cum ai incepe prima luna sa iei anticonceptionale si din cate scrie pe prospect, timp de 14 zile trebuie sa te protejezi. Sau o luna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

menstruatia o mai poti intrerupe si luand vitamina K, fiole de la farmacie..mai multe informatii le puteti obtine intreband farmacista...si referitor la ce s-a spus mai devreme cum ca menstruatia nu ar "necesara" este total eronat, dupa cum probabil stiti si voi prin ciclul menstrual organismul elimina niste substante le putem spune toxice...asa ca cel mai bine ar fi sa nu va jucati prea des cu oprirea acestuia

pentru nunta
noi

The big day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoNy_o3 spune:

!!!URGENT Hello am si eu o mare rugaminte,cine ma poate ajuta... Trebuie sa plec la mare in perioada 24-28 exact cand trebuie sa-mi vina ciclul menstrual. Fiind o problema pt mine incerc sa o rezolv...De aceea am si eu niste intrebari: 1.Cum se iau anticonceptionalele? 2.Cand trebuiesc luate? 3.Cat timp trebuiesc luate? Nu as vrea sa am probleme pe urma sau sa mi se deregleze ciclul...cine ma poate ajuta si pe mine sa-mi raspunda la intrebari? Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

MoNy, daca nu ai mai luat pana acum anticonceptionale, cel mai bine ar fi sa mergi la medic sa-ti prescrie care anume ar fi indicate : in functie de varsta si alte criterii pe care nu le mai stiu. Eu tin minte ca mi-am facut si niste analize prima data.
De luat se iau din prima zi a ciclului( folie de 21 de pilule ) pauza de 7 zile si apoi incepi o noua folie. Dar sunt si folii de 28 intre care nu faci pauza de 7 zile.
Mi-e nu mi s-a dereglat ciclul dupa ce am luat Rigevidon, ba chiar am scapat de durerile pe care le aveam in aceasta perioada. Mie mi-au facut numai bine. Problema e sa nu uiti sa iei pilula in fiecare zi.

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

inghiti o data 2 fiole de vitamina K si singerarea se opreste. in situatii exceptionale o iei si pe a treia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

va rog sa continuati la subiectul deschis aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79899&whichpage=2
multumesc pentru intelegere,

Roxana

Mergi la inceput