Nou stil de viatza (107)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Cami asa stiam si eu 15 000!..dar nu stiam ca-i asa ieftin in Canada...Imi pare rau sa aud de neprofesionalism...la clinici private.Mai ales ca si noi eram in sistemul medical..si ca vom reveni la el...Tin pumnii!
Mia si tu?:)))

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Kim222 uite aici clinica unde voi merge, e si lista de preturi pe-acolo: www.genesis-fertility.com

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Cami, sunt neplacut impresionata de ceea ce povestesti despre clinica din Ro.

Mephala si Zuzilici . Cadoul lui Virgile e foarte fain : o masinuta de colectie (Tintin) si un camion de pompieri Playmobil (mi-ar fi placut si mie sa ma joc cu asa ceva !). Dragul de el, si-a luat pompierii si i-a pus sub perna la culcare.

Delidana, drum bun !

La mine e foarte cald, ne-am scaldat in mini-piscina instalata linga casa. Acu' imi string calculatorul si ma duc sa ma fac frumoasa.

Pe miine (daca apuc) ! Pup pe toate si piticii aferenti !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Cami merci pt link! Cit vei sta in Canada ? Esti la a doua incercare?
Eu am o nepotica...cred ca a fost prima in Ro nascuta prin FIV ),facuta in Ungaria (la inceputul lui "90). Este o frumoasa!Te asteptam cu vesti bune!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa !
Raport, asa pe scurt, 68 de kile.
Revin cum pot, dar e luni

Pupici la fete si o saptamana faina sa aveti !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Uf, am pierdut un ditamai mesajul si mi-e lene sa-l reiau.
Va astept pe toate la raport.

Carmen(25+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Sherifa Mephala, porcii sunt ai mei saptamana asta
Raportez:64,9kgText

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna dimineata,
Pentru raport: 64,2 kg ( + 900 gr ) , asa ca Miag cred ca vom imparti intre noi! Sa-i mancam eventual, ca nu vad ca altceva mai putem face cu ei ...

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Raport: stagnare ...am avut noroc totusi, si eu am mancat la restaurante, deh, obligatiile astea...noroc cu apa plata cu lamaie de dupa...oricum ma simt umflata...

De azi am reinceput Scarsdale, de data asta sper sa fie for good - in traducere libera pe bune .

Va pup, am o saptamana oribila, pe care am inceput-o prost! Nu stiu cand mai intru in zona...

Roxa

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Da mai Cami, dar tu ai 5 cm in plus la inaltime!!! Eu sunt mai mica si mai grasa.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput