Nou stil de viatza (107)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Liniste la galerie....

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Salutare si de la noi! Am ajuns mai tarziu la cafea dar bine c-am ajuns, nu?
Mephala pupici si tie si lui Iustin si odihna placuta daca zici ca ti-e somnic. Bine ca te poti odihni, c-asa creste bebe.
Delidana pleci in tara ... fericit-o. Si pe langa concert te vezi si cu fetele. Fetelor astept poze de la voi. Sper ca toate s-aveti camerele cu voi si sa puneti poze. Abia astept sa va vad in grup.
Khristin bine-ai revenit. Frumase poze! Mi-e dor de Cuba. Am fost aseara la niste prieteni care doar ce s-au intors si cand le-am vazut pozele mi s-a facut un dor nebun de "relaxare". Au servit niste Havana si trebuie sa spun ca in momentul in care l-am mirosit parca iimi curgea "Cuba" prin vene. Abia astept sa merg la anu'. Tu cand ai mers cu Yasmine prima data? Ce varsta avea?
Mik, sa-ti traiasca Virgile multi ani fericiti si sa-ti aduca numai bucurii. N-am fost atenta dar ai scris cumva ce cadou i-ati luat?
Miag si tie si lui Roland.
Cami inca nu mi-am luat bilete de avion dar cred ca undeva in Aug-Sept. am sa vin in tara. Cina placuta la Basilicum.
Tzuni dupa atata munca azi cred ca te odihnesti si tu. Pupici multi si relaxare placuta.
Daria multumim frumos. Sa ne arati si noua niste poze cu noul costum sport. Vreau sa vad cum arati la 64 kg. Nu de alta dar ma grabesc sa te ajung din urma.
Fetelor voi mai sti ceva de Ioana (Justasmallkiss)? Sau Crystin a terminat contractul? Va pup pe toate si va urez o duminaca placuta in continuare.

Zuzilici de Isabella Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Neata'...multumim de aprecieri fetelor .

Delidana, fericito ...spor la bagaje. Cat timp stai la Romanika?

Cami, tu cand vii la Canadika? Tre' sa-i ceri soacrei cand vii aici ca sa nu-ti iesi din mana, nu ? Iti urez si eu sa vii o cat mai curand fericita

Noi azi stam la umbra in spatele casei, avem cumnatii invitati mai spre seara la un gratar de peste. Altceva, ce e mai nou pe front fetelor, cu ce va mai laudati?

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Miag ar fi super sa-i mai faceti un fratior sau o surioara lui Roland! Un lucru e sigur: faceti copii frumosi! Incearca sa mergi mai incet si sa-i dai un pic de apa cand il urci in masina.
Din Canada voi scrie chiar mai des, voi avea mult mai mult timp.
Zuzilici ar fi excelent sa vii in septembrie, sigur te-as prinde si eu la intoarcere ... iti dai seama, eu sunt in stare sa ma intorc imediat dupa ET ( embriotransfer ) numai ca sa te vad!
Delia spor la impachetat si iti doresc un zbor placut!
Khristin la sfarsitul lui iulie vin acolo. Cat despre soacrei ... tocmai de aceea am luat buburuza, ca sa ma "antrenez" pana atunci. Oricum acolo e o placere sa conduci: drumurile sunt ok, foarte bine semnalizate, oamenii sunt calmi si civilizati!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Zuzilici, hai ca intarziata cum sint abia acum ti-am vazut mesajul. Ca sa-ti raspund la intrebare prima data cu fiimea am fost in Dominicana cand avea un an jumate, apoi anul trecut in Cuba. Dar din toate cele trei iti recomand cu caldura Mexicul , le depaseste pe cele doua, e ceva mai dezvoltata ca tara, nu mai e saracia aia care domneste in Cuba si Dominicana in afara resortului. Yasmine cam facea mofturi in primul an, nu voia sa mearga desculta pe nisip sub nici o forma, ne punea mereu sa o curatam, i se parea ei ca e murdara . Anul asta insa, nu mai puteam sa o scoatem din apa, deci a savurat si ea vacanta, nu numai noi . Deci la anul ai putea sa incepi sa mergi cu Isabella, numai bine ajungi sa savurrezi si tu vacanta pe la 3 ani .

Cami, imi are rau ca nu vii mai aproape de noi in Canada, ne-am fi putut vedea si aici. Asa, o amanam pe la anul .

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Khristin Cine stie, poate vin sa vad Niagara . Daca nu ... ne vedem la anul si tot ne vedem!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Eu in we am mincat numai pe la restaurante...urmarea o sa v-o spun luni..la raport!
Cami tin pumnii sa fie bine! Dar nu-i mai ieftin in Ro? Stiam ca in US si Canada..te usuca!
O saptamina buna!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

zuzilici, si voua pupici..multi , multi , multi, in special pt printesa Isabella

Cami, azi nu a mai varsat in masina, in schimb mama, mama ce rasfatz pe capul lui....
sper ca din Canada sa vii gravidutza...

kim 222, nu esti singura cu abateri in we, eu de cqand am venit de la Paris parca eram la maratonul de ingrasare.

khristin, distractie placuta la gratarul de peste...

sherifa delidana, spor la facut bagaje

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Kim222 am facut si in Romania si m-a costat 4500 de euro fata de 9000 $ CAD. Tot ce pot sa spun e ca in Romania am aruncat cu banii pe fereastra, totul a fost o bataie de joc, desi am facut la "cea mai tare clinica privata" - din pacate cea mai tare doar la preturi. Au fost complet lipsiti de profesionalism si de consideratie fata de mine ca pacient, asa incat prefer sa ma coste mai mult si chiar si in caz de esec sa fiu impacata sufleteste ca am facut tot ceea ce a depins de mine! In America e mult mai scump decat in Canada ( in jur de 15.000 $ USD )!

Cami

Mergi la inceput

Miag Multumesc mult!

Cami

Mergi la inceput