Ajutor! Iritatie de la soare!
Buna ziua fetelor (sunt noua si imi tot vine sa zic dumneavoastra
)Nu stiu daca a mai fost topicul asta.........Daca a mai fost, ma scuzati ca nu am stiut si pls trimiteti-ma acolo!
Mai pateste asa ceva cineva? Cum va tratati sau v-ati vindecat? Eu iubesc soarele, dar de la o crema idioata "de protectie solara" de acum 4 ani.....am facut IRITATIE LA SOARE!!!!!!!!!!!!!
cE ZICETI, MA AJUTA CINEVA.PLS
Multumesc frumos si un weekend frumos si linistit la toata lumea (fara numar
)
Danielutzu
rasfatzata de Bucuresti
Raspunsuri
Happiness_4_us spune:
Bine-ai venit pe
!
In primul rand, crema de plaja o data desfacuta nu mai poate fi folosita de la un an la altul, daramite dupa 4 ani.
Incearca sa folosesti o crema calmanta, eventual cu extract de musetel, sau mergi la un dermatolog.
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
lavinai spune:
asa am patit si eu acuma 2 ani!! tind sa cred ca tot de la o crema de plaja "idioata". si eu sunt innebunita dupa soare asa ca iritatia aia nu ma impiedicat sa merg la mare, desi am stat tot cu claritin si alcool mentolat dupa mine!!!). in aceasi situatie a fost si verisoara mea !! dupa ce am vazut ca , claritine nu isi face efectul am fost la farmacie si am luat alt tratament mai puternic (nu mai stiu cum se cheama!) si pot sa spun ca dupa aceea nu am mai avut treaba (dar nici crema de la firma respectiva nu mai folosesc!). in schimb verisoara mea si ea a facut acelasi tratament ca si mine, iar ea a se pare ca daca nu foloseste crema de soare de bebe cu factor mare de protectie, in aceasi situatie este (ca si acuma 2 ani!!).
multa sanatate!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
miria_cristina spune:
Stai sa inteleg! Adica ai folosit o crema veche de 4 ani sau atunci te-ai iritat de la crema folosita?
Ca tratament ar trebui sa folosesti:
Aerius/Claritine/Kestine, 2 tablete /zi (in prima zi, apoi doar 1/seara)
Neopreol sau alt unguent pentru eritem solar
si, eventual, un antiinflamator
Si sa ai rabdare, ca nu trece foarte usor.
Dar cel mai indicat este sa te duci totusi la medic.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
danielutzu spune:
Merci frumos de raspunsuri!
Da, eu cu exprimarea........
Am cumparat o crema de plaja elmiplant (daca nu rebuia sa spun, ma scuzati!
)cumparata de la un magazin mare......acum 4 ani.Ca na, merge taranu la mare, sa se dea cu crema nu? Cea mai mare greseala am putut sa fac (si asa e m-a facut sa ma simt ca un taran ignorant dup'aia
).Stiti ca se tot zice sa ai crema alea alea. E si m-am dat (atunci) si cu cat ma dadeam, cu atat ma ustura pielea (eu care nu a avut niciodata nimic de la soare!)Si da-i si da-i si dupa trei zile gata m-a luat cu lopata. Am mers anul urmator la mare si a revenit! Am fost si la medic si mi-a zis: pai da-te cu crema de protectie ecran total si spera sa treaca!
Ideea e ca anul asta mi-am luat intradevar crema d'aia si nu am iesit inca la soare (n-am stat la plaja) am mers pe strada si tot mi-au aparut iritatii cu tot cu crema
. Oricum multumesc mult de tot pentru faptul ca mi-ati raspuns si va
dulce de tot!O sa incerc si ce mi-ati propus! Thx
rasfatzata de Bucuresti
nadyana spune:
quote:
Originally posted by nikole
sau gel de aloe vera!!!
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
Danielutzu, sunt de acord cu nikole si te sfatuiesc si eu sa incerci gel de aloe vera.Daca nu ai pur, atunci adreseaza-te unui consilier si cere Aloe First.Este un spray cu 14 plante si aloe in concentratie ridicata care a vindecat si arsuri fara speranta de la medici.
Ti-l recomand cu toata caldura si vorbim dupa sa-mi spui rezultatele.
Este doar 530.000. cam asa ceva si il poti folosi la multe alte probleme.
Multa sanatate!
danielutzu spune:
Multzumesc tare tare pentru raspunsuri! Duminica asta mi-a fost frica sa mergem la plaja......
Am retinut gelul de aloe nadyana! Cat despre pastile, cred ca ar fi trebuit sa le iau atunci ( zic eu asa in prostia mea - nu va suparati!
)Oricum, ma cam feresc sa iau medicamente (sa inghit) pentru ca am eu o idee fixa ca e una cand iti intra in sistem si alta cand dai pe piele............ Va mai tzin la curent dupa prima plaja, da?
Sunteti niste dulci!
Sanatate multa la toata lumea
rasfatzata de Bucuresti