Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 20
Ursoaica spune:
Liliana 

cum cu doica? Care esti pe invers si nu ai anuntat?
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Bombonicaaaa spune:
Ursulina
Oana
de
Iustiana Noemy si
Jasmine Neidyn
www.bombonicaa.piczo.com/?cr=6&rfm=y" target="_blank">MY COOL PLACE
FESTIVAL
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica
marchplayer spune:
Gata, am dat o tzatza!
Ce mai faceti? Ia sa vad ce ati mai scris?
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
teolinda spune:
Mai Ursulinooo matale pe ce forum citesti?
Nu stii cine e doica Dianei?
Si daca e pe invers ce? E problema?
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
LA MULTI ANI BEBELUSHILOR:MARK, CLARA, DANIEL, MARIA SI ANDREEA!
Cuscra, Marcolino e un scump
, am ras de numa la mutrele lui...vezi sa nu-l faci alcoolic, ca lui Diana nu-i place!
Cata, te plangi ca Bia papa putin? Citeste mai jos si o sa-ti treaca..
frumoasei!
Am vazut pozele ...putine, cu intalnirea din parc, frumosi bebelushii, frumoase mamicile...Denisa o slabanoaga, vorba cuscrei, se vede ca a lucrat la sala, bravo ei!
Nico, felicitari Dariutzei pt performanta
. Noi iar ne jucam de-a v-ati ascunselea, eram pe balcon cand tu ai intrat pe mess si iata de ce: copilul meu dragalsh a mancat cam 250 ml de lapte azi plus 120 ml suc si pireu de fructe imbogatit cu lapte si cereale, plus supa si pireu de legume cam 150 ml tot cu lapte si cereale..ei si se face ora 18 si plange, eu ma reped sa-i dau de papa, nu vrea si pace...incerc sa o adorm ca poate merge asa...nu vrea si pace...musafirii sus, eu turbata
, l-am chemat pe sotz si i-am spus scrasnind din dinti sa stea cu copilul ca il strang de gat, sus am izbit cu pumnul in masa si am spus ca nu ma mai intereseaza deloc copilul si sa-l creasca cine vrea..si finalul apoteotic a fost ca am izbucnit in plans si am stat pe balcon la vreo 3 tigari pana m-am calmat. Rezultatul: musafirii au plecat, copilul n-a mancat si tot asa pana la ora 21 cand i-am facut baie si a papat 135 ml, deci o suma de 400 ml lapte pe aceasta zi mirifica.
Poate e de la calciu, ca stiu ca inhiba pofta de mancare, dar trebuie sa-i dau 10 zile ca are craniul moale intr-o parte...nu ma pot juca cu astea. Mai, dar nici ceai, nici apa, nika si a mai stat si afara destul, eu muream de sete in locul ei.
Asa ca, sa ma iertati fetelor daca intru doar ca sa ma plang...dar ce sa fac ca la noi o zi e buna, alte 10 proaste!
Ingrid S si
Diana
irinadum spune:
Bai vrajitoarelor...ce e cu galagia asta...acum apropo de doi bani nu dau pe securitatea maxima va dau sa vedeti cum am reusit sa pun eu poze aiurea pe vestitul site... dc stie vreuna sa imi zica cum sa le bag pe toate intr_o singura zi sa ma anunte. si sunt si nuduri ...deci am sa sterg linkul nu de alta dar sa nu cumva sa apara si fiimiu cu Nicoleta Lucioasa prin nu stiu ce film a lui Fritz Pitz ala.
Ursoaica spune:
Diana esti precoce ...gata ai maritat-o pe Andrea de la 5 luni!
Offf mai baieti nu mai asteptati la Andrea ca este data cu acte!!

Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Bee spune:
Am ajuns si io acasa, am fost la tara sa-mi las fata. Am plecat cand a adormit, adica pe la 9, am facut si bagajele de munte si am intrat sa va salut cu drag.
Marfa m-am distrat azi la intalnire. Eu una am fost si singura care m-am alcoolizat cu un Carlsberg! DAr eu eram cu sofer.
. Am dus fata acasa, am indopat-o in viteza cu ceva legume+ iaurt+ laptic (mai deloc). Dupa atatea solicitari, Ana mea a capotat si a dormit in pat (cu mine langa ea) o ora. Dupa care tzusti la cumparaturi, tara si inapoi in Bucuresti.
Si mi-a sarit in ochi ce zicea CAta ca sta cu lingurita 2 ore dupa bucifelix sa inghita! CAta, lasa fata in pace. Eu ii dau 10 minute, cat vrea, dupa, eu nu mai am nici o sansa sa mai indes in ea! Au vazut si fetele in parc cum bea fii-mea lapte: 180 in 5 minute, fiindca avea chef si pofta. ALta data sunt 100, sau 80, sau 150, dar eu una nu am metode de convingere cu capoasa, asa ca ma las dupa pofta inimioarei ei.
Ano fii-tu din a 2-a zi de diversificare vad ca baloteaza mai ceva ca Ana dupa o luna juma. Cred ca si eu o sa vin la Liliana la reciclare.
Sa inteleg ca la noi urmatoarea escala e Herastraul? Cred ca la Citty Grill ne evacueaza aia daca ne vad cu puradeii! Am fost si eu odata acolo, gravida fiind si era si nenea Tariceanu in zona.
, ca eu ma duc la dus si la culcare ca la 6 fix vrem sa fim in mashina, ca avem traseu lung de mers (pe jos, ca sa mai scada si burta mea cumva).
Noapte buna
teolinda spune:
Mai Bee pai daca e pe-asa ia si burta mea... acolo la munte ca poate o faci pierduta pe trasee
.
Drum bun, vreme frumoasa si trasee meseriase!
Mai fetelor Bee e suuuper dulce. Super calma.. ma mir de unde ar fi Ana agitata.. sincer eu una n-am vazut-o agitandu-se pe micutza. Mai rau au facut craii nostri... Tibi si Nicolas.
ANAS mai avea putin si cred ca-mi baga una in fatza azi
ca era Tibi nervos..ii picau ochii in gura de somn... si io ii ziceam sa il plimbe un pic cu caruciorul .Ea nervoasa sa adoarma copchilu' pe loc![]()
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)