Mamici de mai-iunie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Adriana, felicitari pentru printzesa! E superba! Multa odihna iti doresc si laptic cat cuprinde!

Fete dragi (Iulyp si Lyly in special) trebuie sa va mulgeti INTRE SUPTURI nu dupa/inainte sau mai stiu eu cand! Deci la jumatatea distantei intre supturi (aproximativ, evident) va mulgeti. Nu conteaza cat scoateti INITIAL , in cateva zile, o saptamana corpul pricepe ca e nevoie de mai mult si veti vedea ca va creste cantitatea. Este exact ideea de a pune bb mai des la san ca sa vina lapte mai mult petnru a-i acoperi nevoile. Doar ca daca bb doarme sau papa si formula pana una-alta..asta nu se poate face. Asa ca ..pompa de zor, repet, INTRE SUPTURI. Evident cand lactatia e suficienta, incetati cu asta si puneti doar pe bb la san daca ii ajunge laptele si suge eficient.

Lacramioara..n-am cuvinte pentru ce a facut soacra ta. Nu are nici un fel de legatura aerul conditionat, sarmalitul e de vina..mai ales la 35 de grade..incredibil
Totusi te-as trage si pe tine de ureki putin, ia trezeste-te! TU ESTI MAMA copilului, este dreptul si responsabilitatea ta sa ii asiguri confortul si buna crestere, el depinde de tine pentru asta. Ia lasa politetea paguboasa daca altfel nu se poate si fa exact cum crezi si stii, petnru ca Alexandru este fiul TAU si pe tine se bazeaza! Doamnei soacre spune-i ca a avut ocazia sa isi exercite talentele de mama la vremea ei, acum TU ESTI MAMA!!!

Cat despre nasuc, banuiesc ca i s-au inflamat mucoasele din cauza agitatiei si caldurii excesive, mai ales ca este sensibil in zona respectiva. Vezi ce are de spus si pediatrul, e posibil sa existe ceva antiinflamator care sa ii poate fi administrat deja ca..deh, e baiat mare, nu mai e nou-nascut!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_yourself spune:

...acum sunt cu inima in gat,ma gandesc la matusa mea care cred ca naste chiar...acum
...stiu ca o sa fie baiat si ca o sa aiba in jur de 4 kg

ii tin pumnii

am postat aici,pt ca desi ea nu este membru al forumului,este totusi mamica de iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

fetelor, am si eu nevoie de o consultatie .Cum se face rost de INFANRIX+HEXA???????Cu comanda sau numai in spital?
Noi am avut muci vreo 3 saptamani , conjuctivita , ne-am botezat etc.In rest sunt franta desi bb lusha e cumintica , dar vrea vorba si nu ma lasa sa beau cafea ca nu mai doarme deloc.
Felicitari noilor mamici si imi cer scuze ca nu pot intra mai des deocamdata

ALIA si bb Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by be_yourself

...acum sunt cu inima in gat,ma gandesc la matusa mea care cred ca naste chiar...acum
...stiu ca o sa fie baiat si ca o sa aiba in jur de 4 kg

ii tin pumnii

am postat aici,pt ca desi ea nu este membru al forumului,este totusi mamica de iunie 2006

...smile...it confuses people :) :) :)

Nastere usoara si bebelus sanatos!!!
Sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ioana, multumesc Aiavut dreptate perfecta cand ai pomenit de "politetea paguboasa", dar mai era vorba si de sotul meu care ma bazaia sa fac ca ea. De-acum cred ca n-o sa mai indrazneasca vreodata sa-mi spuna EL ce sa fac si chiar daca o sa zica, tot el o sa auda

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Lyly, eu am rezolvat problema mucisorilor cu boabe de mustar puse in apa de baie.Poate o fi coincidenta, dar eu cred ca a dat roade.M-a invatat o asistenta de la pediatrie.

La chestia cu pompa, eu am chicco cu para si daca inveti s-o folosesti trage bine si repede.Eu sambata am produs 150 ml in 15 minute.dar nu intre supturi ci in locul unui supt ca plecam la botez.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

fetelor...
ieri l-am www.dropshots.com/photos/125309/20060625/b_120045.jpg" target="_blank">increstinat pe ALEX
si cum de ce te temi nu scapi mi-a plans copilu de nu mai stiam ce sa fac cu el.....nici nu a inceput bine cu cantarile lui ca s-a trezit copilu si s-a pus pe un plans si ca ii era foame(desi mancase cu inainte sa plecam de acasa)si de stresat ca era atata lume p-acolo, si de caldura si durere de burtica....
mi-a fost asa de groaza de ziua de ieri dar bine ca a trecut...noroc ca unul din preoti era cumnatul si m-a lasat sa-i mai dau un pic tzatza sa se pototleasca ca ii stia naravul ...nu papa nici bibe nici suzi numa tzatza........si cum la celalalt preot i s-a facut mila de bietul copil ne-a cadorisit cu niste www.misterbaby.it/flex/cm/pages/ServeBLOB.php/L/IT/IDPagina/35" target="_blank">biberoane speciale care cica imita suptul la san. eu ii luasem din silicon si cu forma anatomica si normala de la nuk si nu vrea sa pape deloc cu ele....numai san.....si azi am incercat botelcuta cu pricina si spre surprinderea mea...la inceput a molfait-o un pic si apoi a tras bine din ea.deci cred ca o sa prelungim si iesirile p-afara cu sticluta la purtator....
in rest cu colici si noi, cautam un tratament miraculos ca am incercat o gramada de metode si nu a dat roade nimic...acum o sa incerc un tratament homeopat sapt asta si daca functioneaza o sa va spun......pana cel mai bine a functionat bicicleta cate vreo 20 min si apoi flexat genunchii pana pe burtica si impins...."ihhhhh"....invatam de 4 zile sa facem caca si besinute sa scapam de aerutul din burtica care dau colicile astea pacatoase

ahhh era sa uit....l-am cantarit si avem 5800 la 7 saptamani...grasunei grasunei.....si cu colici pe masura

adriana pupici multi la rozuliata ta fetita draguta.felicitari

lacri si eu am tras o tura de nervi ca nasa i-a luat la alex un costumas cu maneca lunga si a fost atat de cald ieri ca nici nu m-am mirat ca a facut copilu cu nervi....eu il obisnuisem sa fie imbracat f lejer....si cu mucii noi ne chinuim de cand "l-am primit", respira destul de aiurea si sa sti ca bebei asa mici nu stiu sa respire decat pe nas si de aceea le e f greu sa respire pe gurita pt ca nu stiu.

papadie tare faza cu pescarusu'

de ALEX (8 mai 2006)
POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Buna seara buna seara, sau la majoritatea...buna dimineata!!

Papadie multumesc mult pentru raspuns, azi s-au facut si la noi 7 zile aproape de cand Sofia mea nu facuse kk si eram cam ingrijorata, vorba ta e fabrica de parturi dar in rest nimica nimicuta, asa ca l-am impachetat pe sot la farmacie si ne-a luat niste supozitoare cu glicerina,cum a venit cu ele i-am pus unul Sofiei si aici a urmat partea neplacuta ca nu il tinea inauntru,in fine cu chiu, cu vai am reusit sa o facem sa il tina inauntru si dupa asta ne-a potopit cu o cacariseala de toata frumusetea,. Acum m-am calmat dupa ce ati scris si voi si am mai citit pe internet ca e ok asa ca data viitoare daca se mai intampla macar stiu ce sa fac, si mai ales stiu sa nu ma mai ingrijorez asa.

Ceva similar am patit si eu cu a mea floare de colt cu jocul de picioare de era sa imi cada din pat asa ca de atunci nu o mai las singura decat vorba ta la ea in pat.

Virgi merci frumos si tie de raspuns.. super scumpa Luana ta..

limegreen]
Adriana[/limegreen] sa va traiasca scumpita!!

Cami & Sofia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/album?.dir=9318re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Uite ca tare cascata mai sunt!!

Amiss_Zip merci si tie de raspuns!!Pupici

Cami & Sofia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/album?.dir=9318re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Lacri - sunt tare suparata pe tine...pai bine mai, tocmai tu sa pleci urechea la sfaturile "binevoitorilor"?? In special cand era vorba de socroshenie.....Fiecare a avut sansa ei sa nasca, creasca, educe...acum este timpul tau! Si sa nu mai uiti asta! Eu am facut depresie la sosirea din maternitate...ca soacra ma luase iar cu sfaturi..dar mi-am revenit rapid spunandu-mi ca e copilul meu. Si de atunci sa bine am trombonit pe toata lumea ca nimeni nu mai indrazneste sa dea sfaturi...
Azi, de exemplu, am fost in vizita la socri si Cata a avut o partida de colici. Soacra il luase inbrate..ca stie ea leacul: sa-i incalzeasca burtica, de parca eu nu stiam. Am lasat-o 5 min, bb s-a calmat si am rugat-o ferm sa mi-l puna in carut, ca eu nu vreau sa-l invat in brate. S-a conformat fara comentarii.

In rest si la noi toate-s grele si la noi. Dar scapam noi si de afuristii de colici. Cam cat ar trebui tinut bb la ragait dupa masa? Eu il tin vreo 2 min..ragaie tare 1 data si gata. E bine?

Roxana si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput