Mamici de mai-iunie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Salutare dragi mamici si (inca) gravidutze!!!
Multumesc Ella si July pt. lamuriri si Arabelei. Chestia cu fontanela o stiam si eu insa doar teoretic ca practic nu am sesizat niciodata daca e infundata sau nu.

Azi de la 9 dimineata a iesit soatza cu cupilul afara la plimbare si de atunci am program liber ales, adica am dat cu aspiratorul, am sterilizta "boboroane", spalat rufe si vase, etc. UFFF, e bine si asa ca altfel nu stiu cand le puteam face pe toate. Mai ramane sa dorm si eu putin si uite cat de aproape de rai sunt .

Felicitari noilor mamici si .

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Nikolett deci sa inteleg ca doare si la aia cu piston. M-am gandit io. Sa stii ca si la aia cu para poti sa nu dai drumul de tot la para, adik sa ii dai drumul incet ca sa te obisnuiesti cu durerea da tot rau e. Oricum am luat azi o cutie de Nan 1 si o sa incep suplimentarea lu'bb puturosel.
Merci pt. raspunsul rapid.

Aura, mamica Nicoletei(29.09.2004) si a lui Andrei(12.06.2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaS spune:

FETELOR multumesc mult pt raspunsuri

Incerc sa pun niste poze

oana cu Erik (25 mai 2006) si Rebeca (3 august 1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaS spune:

Sper ca am reusit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_sarman/album?.dir=e49are2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/oana_sarman/my_photos

oana cu Erik (25 mai 2006) si Rebeca (3 august 1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Marycalu si Julyp - va multumesc.

JulyP - eu zic sa nu te grabesti inca cu formula, dar daca crezi ca e absolut necesar incearca sa-i dai formula seara la culcare. Eu incerc sa-i scot din alimentie formula, intrucat s-a constipat, dar din nefericire laptele meu nu mai este suficient si n-am incotro.
Asa cum s-a mai discutat pe forum, laptele cel gras si consistent este la sfarsit, initial bb papa un lapte mai slab ( un ceisor ). Este foarte bine ca esti interesata de pompa, intrucat asa poti sa scoti absolut tot...inclusiv acel lapte gras...de care bb are nevoie.

Cat despre pompa..eu am una mini electrica Medela...si nu stiu ce m-as fi facut fara ea. Durere a fost doar in prima saptamana...acum aproape ca n-o mai simt...si-si face treaba foarte bine..doar ca eu de la o vreme nu ma mai trezesc noaptea sa o folosesc..si se simte.
Pe de alata parte asa cum ti-au spus si fetele, in primele 2 sapt.. bb ia mai lent in greutate...si nu trebuie sa intri in panica.

Lyly - tare dragalas bb Alexandru. E un dulce.

Ama - am vazut si pozele cu Sebica. La aproape cele 2 luni, cred ca a cucerit pe toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

iuly, eu am toate tipurile de pompa. cea cu piston, dupa parerea mea si imi cer scuze daca sunt in dezacord cu cineva, e o tampenie. nu numai ca doare de behai, cu nimic mai putin fata de cea cu para, din contra, ba chiar te umpli de lapte peste tot, caci ea nu e vidata decat cand incepi sa tragi, departand cele doua componente, cand cobori pistonul jos laptele deja muls trece si deasupra pistonului, iar cand tragi din nou de el te mai trezesti si cu lapte pe tine... nu o recomand.
isis rules!!
cu greutatea sunt cea mai in masura de pe forum sa iti spun RELAX. nu baga formula, mai asteapta, nu o lua pe easy way, ca intotdeauna exista probleme ascunse pe drumul usor. mai stai o saptamana, doua, linistita, o sa ia in greutate, fii sigura. daca bagi formula e primul pas catre a renunta la lapte, pe nesimtite, o sa vezi, tentatia e f mare. pleci in oras, iei formula ca e mai usor, e noapte si ii dai formula, idem, lista poate continua... da-i tzatza si bucura-te ca ai. sa vii sa-mi tai mie urechile daca nu ti-o lua in greutate. stii doar ca si eu eram stresata si uite, mi=a trecut. incerc sa renunt la formula..
nikol, ceea ce se intampla cu vaccinul e absolut normal. da cu baneocin pudra dupa baie
cu coshurile iar, e firesc, tot vei vedea, mai ales cu caldurile astea si cu praful. se trateaza cu rivanol si/sau kanamicina. trec iute.

virgi, uite, vad ca gandim la fel. eu m-am intristat nitel cand ai spus ca vei trece la formula, da n-am vrut sa te supar si am tacut, insa acum tare ma bucur sa aud ca vrei sa alaptezi in continuare!! vrau si io leagan d-ala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! e taaaaaaaaare frumushel!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

virgi multumim, si grasunica ta e tare dulce si frumoasa!!! Chiar asa, e super tare leaganul, pe aici nu am vazut asa ceva..nu e de mirare ca ii place atat de mult Luanei in el!Vad ca vorbiti despre pompe..eu am fost multumita de cea de la Chicco cu para..e adevarat ca n-am folosit-o decat cand am facut furia laptelui si cat aveam ragade la un san, dar nici nu merita sa dau mai mult pe ea pentru 2 saptamani de folosire.
Eu de cand l-am scos pe bebe din maternitate..adica din a 5a zi i-am scos suplimentul si l-am alaptat exclusiv..doar in spital a baut formula in rest numai laptic de la mine.Dar numai eu stiu in alea 5 zile cat m-a muls o asistenta la inceput sa produc lapte, iar apoi sa scap de furia laptelui..oricum ii multumesc, fara ajutorul ei nu reuseam.Asa ca bafta sa renuntati la formula ca nimic nu se compara cu laptele de mama! Al meu avea 5700gr la 1luna jumate..din spital l-am scos cu 3100gr ca 250gr le-a pierdut dupa nastere, asa ca a luat 2600 in vreo 7saptamani.
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

PAPA nu dorm...............stiu ca vine cam tarziu raspunsul dar mai bine decat niciodata.............nici acum nu dorm ca am avut o zi de cacat....scuze cuvantul"zi".........acum ma duc in pat ca e tarzior si imediat se trezeste printul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Multumesc fetelor de incurajari.Inca nu am inceput cutia de Nan. Ma mulg sarguincios(mai mult ieri ca azi noapte nu prea mi-a reusit si azi dim. nu am avut cand ca bb e treaz si ma mai suge el). Ideea e ca am bb puturos. Sta cu tata in gura si asteapta sa-i curga. Nu-i place efortul si pace. Si biberonul abia il accepta cu laptic de la mine si se ineaca si-l scoate cu limba si cauta tata si cand io dau sta cu ea in gura ca cu luleaua. A si ras tacsu de el cum trage de 2-3 ori si apoi sta cu sfarcul in coltul gurii. Tasu rade iar eu ma crizez. Asta e viata.
Acu iar sunt doar eu cu bb mik ca cealalta juma de gasca a plecat iar la plaje iar pe noi nu vor deloc sa ne ia. Da lasa ca o sa recuperam noi doi la anu.

Aura, mamica Nicoletei(29.09.2004) si a lui Andrei(12.06.2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

draga yulip,
si bebita mea la inceput facea ca strengarul tau si eram disperata si treceam pe lapte praf si apoi faceam ture interminabile ca nu venea rigiiciul. lumea imi zicea ca o sa renunte la laptele meu ca-i vine prea usor celalalt si...
acum sintem in saptamina a 5a. prefera laptele meu. eu intre timp am baut din greu lapte si ceai de anason + chimen deci acum am lapte destul. plus am inceput sa-i dau inainte de fiecare masa bonisan cite 10 picaturi si acum incepe sa se regleze si rigiiciu. cit despre laptele praf incepe sa-l refuze preferindu-l pe al meu.
deci rabdare si succes.

Mergi la inceput