Bebei de Martie- Aprilie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 27
nshiro spune:
Catrinel super, multumim pentru relatari. Tre sa fie o atmosfera foarte faina, desi pe alta parte adunaturi mari de oameni mie imi cam provoaca thrill-uri. Am citi ieri intr-o revista ca sunt destui de multi impotriva acestui tip de evenimente, cica ar adanci ura dintre tari, facandu-se abuz de nationalism, ca se promoveaza partea urata a caracterului uman (ne bucuram atunci cand o echipa nu tocmai favorita pierde) si vor pentru inceput macar sa renunte la ridicarea steagului si cantarea imnului national.
faza cu olandezii turmentati
! Si eu cam am hard time cu mama pe aici, stramba din nas cam la orice si face mofturi insa ma si ajuta enorm, asa ca tac si-o iert.
Serj dupa ce m-am uitat mai bine la pozele cu Ambra si cu tati, parca tind sa-ti dau dreptate ca-i seamana... oricum este tare frumoasa.
Irina distractie placuta la iarba veste. Te asteptam cu poze si cu povestiri.
Noe adresa mea e cea de pe yahoo. Trimite-mi si mie pliz.
Andrea Georgiana multumim pentru complimente
. Eu am eliminat de tot orice produs fainos din alimentatie, precum si dulciurile (cele cu faina ca la cioco nu ma pot abtine) si cam frectie la piciorul de lemn vb aia... adica intr-o luna nu am dat decat 2 kg jos. Ce norocoasa esti cu masajul, conteaza foarte mult. Aoleu ce pofta mi-ai facut cu parizerul, imi ploua in gura
. Nici Maria nu poate adormi fara suzeta in nici un caz si molfaie la ea asa zgomotos de zici ca vrea s-o manance. Cand era mai mica ma gandeam ca ii este foame si o chinuiam cu biberonul dar ei saracei ii era somn... Imi pare rau ca ai ramas fara laptic, ieri m-am intalnit cu o prietena care are un pui de 2 luni si ma uitam la ea cu jind cum alapteaza... Super scrisoarea
Polixeni felicitari pt piticul care a inceput sa doarma toata noaptea. Ai baiat mare. Drum bun in Romania sper sa nu ai probleme cu drumul, oricum nu e distanta mare asa ca o sa va descurcati mai mult ca sigur.
Mariana drum bun si distractie placuta la tara! Sa nu te pierzi si tu pe acolo ca Pispi
Monica imi pare rau ca am avut dreptate. Lasa ca tot raul inspre bine (sper sa am dreptate si de data asta) Pupici si spor la munca.
rocsana si bebe maria
nshiro spune:
Fetelor si bebeii vostri mozolesc tot ce apuca? Pe mine a inceput sa ma dispere Maria, daca nu are suzeta isi baga degetele pana in fundu gatului, la baie a mancat sapun de nu stiu cate ori (spuma de pe manute), daca o imbrac in rochita isi ridica poalele in cap si incepe sa le molfaie, daca o invelesc cu o paturica la fel, acum mai nou a descoperit ca are prospel sub cap si cu mainile pe sub prosop isi acopera fata cu marginile si mozoleste la el, daca o iau in brate in cateva secunde tricoul sau camasa mea pe umar sunt un lac, daca ii pun o jucarica in mana dupa ce o studiaza cateva secunde o duce la gura normal. Avea niste chestii agatate (ca in pozele lui Serj) si am surprins-o tinandu-se de ele si cu gura cascata se arcuia sa ajunga sa le bage in gura
. M-am tot uitam sa vad poate ii dau dintisorii dar nu se vede nimic. Tre sa fiu tot timpul cu batiste dupa mine sau cu bavetici la gat s-o sterg de bale ca e jale
rocsana si bebe maria
Catrinel_17 spune:
MARIANA, distractie placuta la tara! Deci numai duminica ne revedem? Bravo pt sarbatoritele lunii iunie! Deci alinaalex trage maine un party!!! ![]()
NSHIRO, fix asa face si Oana, mozoleste tot ce apuca. Se pare ca ei “evalueaza” acuma obiectele in felul asta. Cind am luat-o in brate s-o duc afara cu caruciorul, mi-a mozolit minerele de la postea de pe umar. Pfuuui, de atunci pun o bavetica pe umar. Dar faza cu arcuitul sa bae jucariile atirnate in gura chiar ca e tare! Vrea sa invete fata, nu??
pacat ca n-ai facut o poza!
Cu campionatul si fazele nationaliste… sunt si extremisti printre fani, evident, dar cred ca marea majoritate sunt….normali
dar am vazut grupuri de fani inainte de meciul Olamda-Argentina care glumeau unii cu altii, cintau impreuna…. Pina Cuma nu au fost probleme, sper sa nici nu fie. Mai e un singur meci in Frankfurt, o semifinala.
Cu grupurile mare de oameni e intr-adevar cam aiurea.... Acum citeva saptamani a fost un mega incident in Berlin, un nebun s-a apucat sa injunghie lumea pe strada. Fugea cu un cutit in mina si impungea lumea cu el. Pe unii i-a crestat numai, pe altii i-a taiat rau. Si partea foarte nasoala a fost ca unul din primii crestati avea AIDS…. Si a ramas singe pe cutitul ala pe care l-a bagat in alti oameni. Absolut sinistru. Asa, pur si simplu pe strada, si inca pe linga cladirile guvernului, nu intr-un cartier obscur.
ANDREEA, faza cu laptele. Am uitat sa-ti spun ca-mi pare tare rau ca esti trista, stiu asa de bine cum e. Ma uit la pozele pe care le-am facut cind avea 6 sapt si o alaptam de zor... uof..... Cind iincerc sa ii dau bibe si ea intoarce boticul spre sin, simt ca ma rup in doua. Dar asta e, nu puteam s-o alaptez o vesnicie, odata si odata se termina si asta, asa ca. Asta e. Sa vezi cind or creste mari si or pleca de acasaaaa!
MONICA,
du-te cu pasaportul! Trebe sa-l accepte, e act oficial! Asta imi aminteste ca romanii de la consulatul din Bonn ne.au pus sa autentificam actul de nastere original al Oanei, eliberat de primaria din Frankfurt. Sa autentificam act original… ce sa mai zic. O facem nemtzoaica. ![]()
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
tcelen spune:
LA MULTI ANI!SA CRSTETI MARI , FRUMOSI SI SANATOSI!!:
MIA ECATERINA-DEA0277
OANA-CATRINEL17
SARA-ANDAN
IULIA-MICACALSA
NOE-mailul meu este cristinasilviu77@msn.com ,poate am sa mai intru si eu acolo la bebei,sa mai scriu si eu cate ceva,cand pot!
SERJ,ANA,sta in fund numai daca e tinuta de cineva,dar singurica,inca nu,as vrea eu!!
NSHIRO,si a mea fata,duce tot ce apuca la gurita,incepand cu pumnii ei si termanand cu hainutele de pe ea,pe care le mai si baleste tot timpul,cred ca o schimb la fiecare 2 ore de bluzita din cauza asta!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
tcelen spune:
am uitat sa scriu mai sus ca am pus listuta,asa cum am stiut eu,acum poate sa faca oricine modificari la ea
pupici la mamici si bebici
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
tcelen spune:
azi sotul meu a plecat la concert la Bucuresti la DEPECHE MODE, luase bilet si ptr mine,dar eu nu am putut sa plec ca nu am cu cine sa las fata!!!
sper ca macar el sa se distreze,oricum me ciuda ca numai el a plecat
![]()

POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
cameliada spune:
LA MULTI ANI!
MIA ECATERINA-DEA0277
OANA-CATRINEL17
SARA-ANDAN
IULIA-MICALSA
Fetelor va salut!
remember me? 
nu am mai scris de multishor de cand s-a marit puiul... iesim la plimbare de doua ori pe zi, cant sa manance, cant sa doarme, intind rufishoare, adun rufishoare, calc rufishoare, prepar mancarici pentru bebe, pentru noi, ne dragalim, ne jucam, ce mai puiul cere atentie maxima iar eu chiar nu mai am timmp de nimic.
in rest suntem bine, doar ca de cateva zile Tudor are mucishori , cand i-am aspirat cu "batista" nu mi-a venit sa cred ce a iesit din nasucul lui; doctora zice ca are o rinita alergica. ma rog puil e voi, se joaca, mananca bine, doarme bine asa ca incercam sa trecem si peste asta. mu prea mai vrea sa suga ziua, dar ma bucur tre ca noaptea inca ma mai trezeste sa suga (de la san).
MULTUMESC FETELOR CARE NE-AU URAT LA MULTI ANI LA 4 LUNI! va pup p toate sa va creasca puii mari si sanatosi!am "implinit" 7 kg si 62 de cm, si am pus pozici sa ne laudam ce mari si shmekeri suntem!
pozicile noastre sunt aici !!! http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=c7c8
cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)
ama_kaly spune:
LA MULTI ANI BEBELUSILOR NOSTRI :
MIA ECATERINA-DEA0277
OANA-CATRINEL17
SARA-ANDAN
IULIA-MICACALSA!!!
A inceput si Seby sa doarma toata noaptea..azi noapte a dormit de la 12 la 7jumate apoi iar pana la 10jumate.Si ieri in parc a rezistat 3h fara sa manance..nu stiu ce a fost cu el cred ca i-a placut ca in rest tot din 2h in 2h ore papam.Eu ma lupt cu constipatia..oare am voie sa beau ceai chinezesc daca alaptez? Si la mine portiunea de deasupra operatiei e mai umflata dar nu ma doare cu toate ca nu prea am tinut cont sa nu fac efort..si nici la control nu am ajuns, sper sa fie ok.Ia uitati-ne aici ce figura suntem cu ochelari de sorare:caraghiosi si poze de ieri din parc: cu prietenul meuEu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
tcelen spune:
CAMELIADA,bine ai revenit la noi,frumos bebelul tau,e un scumput!FELICITARI CA ATI CRESCUT MARI SI SMECHERI!
AMA KALY,VAI E UN SCUMP SEBY!mai ales cu ochelarii aia de soare m-a dat pe spate![]()

mariana 1976,am vazut ca ai adaugat listuta cu sarbatoritele lunii iunie,asa ar trebuii in fiecare luna sa facem,dicolo la mamici asa era,mai stii?bravo
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
ANDREEA GEORGIANA spune:
Multi ani traiasca,multi ani traiasca,laaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuuuulti aaaaaaaani!Cine sa traiasca,cine sa traiasca,laaaaaaaaaa muuuuuuuulti aaaaaaaaaani?!
Oana,Mia Ecaterina,Sara,Iulia sa traiasca,sa-nfloreasca si frumos de tot sa creasca!
Catrinel,sa va traiasca Onuta si sa va roage sa-i faceti si un bebe mai mic!Na!
Nici nu vreau sa ma gandesc la clipa cand va pleca sau cand ne vom certa,asa cum fac eu cu mama acum(si-mi pare rau,de fiecare data).Dar tare ma pisalogeste uneori si imi doresc sa fiu macar eu o mamica mai rezonabila.Daca nu m-oi ramoli intre timp...
Inafara de san(din cer in ce mai putin,din pacate) si Humana Thea mai bea ceiut,dar numai cand este cald.Diversificarea o incepem in august,la sfatul dr. .
Nshiro,am ras citind ce face Maria,pt. ca exact asta vroiam sa spun de Thea.Si ea face la fel,ieri am si imortalizat-o cum isi trasese in jurul caputului marginile cersafiorului care,evident musteau de balute.Mai are un porcusor atarnat de patut pe care-l apuca de un biet piciorus,se taraste pana la el si il molfaie.E trista ca nu-i incap in gurita ambii pumnisori...Suntem deci in faza ,,,baga-n gura tot ce prinzi,,.Si eu m-am uitat la gingiute si...nimic.Dar sunt tare dulci asa,nu?
Ama Kaly,Sebi deja se vrea a fi ...barbat fatal.Pai cu asa o mamica sigur asta-l paste,cu sau fara ochelari.
Cameliada,Tudor e frumusel foc si voinic!Si Thea are inca mucisori,nu prea mai iubeste batista,dar cand reusesc sa o pacalesc,umplu rezervorul.Si e fericita cand vede ca poate respira.Dar sa-i pui neaparat inainte de aspirare ser fiziologic caldut(eu incalzesc fiola sub jet de apa)cu seringa mica(1 ml,cu presiune,sa-i ajunga pana in gat).
Serj,nu stiu cum se numeste asigurarea,dar stiu ca la 18 ani va avea 30.000 E in cont.Ce valoare vor avea atunci ,D-zeu stie,dar este bine sa fie.Ce bine mi-ar fi prins si mie la 18 ani niste banuti gramada...
Mariana,petrecere frumoasa in weekend si,poate te induri de noi si ,,scapi,, ceva pozici.Nu te spunem!
MP,curat ghinion e pe capul tau.Eu,cand am astfel de necazuri(si nu numai),aprind candela si o las sa arda cateva ore.Bafta si...plecati necazuri mizerabile din casa Monicai!Eiiiiii!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana