Bebei de Martie- Aprilie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 25
alinaalex spune:
KIM,hop si eu cu intarziere:
felicitari pt. botez, sa va traiasca printesita crestina Alicia si sa va aduca numai bucurii!
Frumos outfit de botez! De adevarata printesa!

ciuf spune:
Ameluta, La multi ani cu multa sanatate si bucurii!
La multi ani pentru: Isabella Maria, Mihaela, Tudor-Andrei
Fetele, facui si eu lista cu sarbatoritii in ordine cronologica si nu stiu cum sa o pun pe prima pagina. Ce fac? O trimit cuiva sau ma invatati?
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
ciuf spune:
2:
martie - Andrei - 2600g, Apgar 9 - Doina_cel
mai- Iustin Sebastian - Ora 8:11, 3350g, 52cm, Apgar 9- Serendipindity (Mara)
3:
martie - Maria - Ora 13:35 ora Japoniei, 2956g, 48.5cm, Apgar 9 - NSHIRO
martie - Andrei - Ora 16:30 ora Romaniei, 4000g, 53cm, Apgar 9 - IRINA71
aprilie - Raluca Elena - Ora 1:55AM Romaniei, 3100g, 48cm, Apgar 9 - Danielaneda
aprilie - Harris Peter - Ora 15:45 ora Germaniei, 3676g, 55cm, Apgar 10 - Cosmina
mai - Alexandra - Ora (Canadei) 3:43 am, 3373g, 52cm, Apgar 10- Aida_O
4:
5:
6:
martie - Matei-Alexandru - Ora 10:30AM ora Romaniei, 3500g, 54cm, Apgar 10 - TECLA
7:
martie - Alessia-Maria - Ora 10:30AM ora Romaniei, 3000g, 50cm, Apgar 9 - LUMYSTI
martie - Vivian - Ora 19:31 ora Norvegiei, 3630g, 53cm, Apgar 8/9 - ILE77
aprilie - Magnus Tiberius - Ora 20:33 ora Germaniei, 2560g, 49cm, Apgar 9/10/10 - Cristina30
8:
martie - David-Alexandru - Ora 4:15AM ora Romaniei, 3400g, 52cm, Apgar 9 - DANANITA
martie - baietel - Ora 10:45, 3400g, 54cm - Ayryny
9:
februarie: Ambra - Ora 22:14 ora Italiei, 2630g, 47cm, Apgar 9 - SERJ
martie - Mario Valentin - Ora 3:25AM ora Romaniei, 2910g, 51cm, Apgar 9 - Ema.72
martie - Andrei-Ioan - Ora 13:00 Ora Romaniei- Aileana
10:
aprilie - Eduard Gabriel - 9.10 ora Romaniei, 3600g, 52cm, Apgar 10 - Simona Toma
aprilie - Krisztian - Ora 12:40 ora Romaniei, 3000g, 50cm, Apgar 9/10 - Otilica
11:
martie - Bogdan - Ora 10:15AM ora Romaniei, 3500g, 53cm, Apgar 10 - DIANA1968
aprilie: David Nicholas - Ora 18:20 ora Angliei, 4570g, 54.5cm, Apgar 9 - TINA WELSH
aprilie: Filip Andrei - Ora 14:00, Ora Romaniei, 3040g - Ioana22
12:
aprilie - Alexandru - Ora 21:40 Ora Romaniei, 3580g, 54cm, Apgar 10 - DIANAD
13:
aprilie: Alesia Ioana - Ora 14:10 Ora Romaniei, 3300g, 51cm, Apgar 10 - BITAB
aprilie: Ana Alexia - Ora 10:30AM Ora Romaniei, 3320g, 53cm, Apgar 9 - Lady Hawk
14:
martie: Matei-Calin - Ora 14:45 ora Romaniei, 3600g, 51cm, Apgar 9 - MP
martie: Anne Bianca - Ora 11:10 ora Romaniei, 3050g, 48cm, Apgar 9 - NOE
aprilie: Stefan- 5000g, 51cm, Apgar 9 - ROROSU
aprilie: fetita- ora 16.15, 3000g, 50cm, Apgar 9 - Chichina
15:
aprilie: Bianca Alexandra Iris - Ora 15.10 Romaniei, 3450g, 52cm, Apgar 10 - Tania2
16:
februarie: Maia si Stefana - Ora 01:30AM ora Romaniei, 2750 si 2740 g, 49 cm, Apgar 10 - DOUBLEMOM
februarie: Anna-Lia - Ora 04.25 ora Germaniei, 3080g, 51 cm, Apgar 10 - CAT
februarie: Andreea - Ora 19:50, 3900g, 53cm, Apgar 9 - MARIA28
martie: Nicholas Stefanos - Ora 9:30 ora Greciei, 3100g, 51cm, Apgar 9-10 - POLIXENI
martie: Lara - Ora 5.58 Ora West Australiei, 3700g, 54 cm, Apgar 8/9 - ELVIE
17:
ianuarie: Ana-Maria - Ora 13:30, 3600g, 50cm, Apgar 7 - TCELEN
februarie: Markus - Ora 00:02AM ora Suediei, 3200g, 50cm, Apgar 9 - MARIANA1976
februarie: Madalina - Ora 9:25AM ora Romaniei, 3450g, 50cm, Apgar 9 - LORIANA27
februarie: Tudor Bogdan - Ora 10:45AM ora Romaniei, 3400g, 50cm, Apgar 9 - CAMELIADA
martie: Stefania - Ora 15:45, 2470g, 49cm, si Maria - Ora 15:46, 2570g, 50cm, Apgar 7 - ADIBAL
aprilie: baietel, - Ora 22:41 ora Romaniei, 3500g, 53cm- Honeypuma
18:
martie: Tudor - 2900g, 50cm, - EMIII2
19:
20:
martie: Andreea Giulia - Ora 11:07PM ora Romaniei, 3400g, 54cm, Apgar10 - LUIZAX
martie: Ioana Timeea - Ora 04:30AM ora Romaniei, 2900g, 47cm, Apgar 10 - VAL77
martie: Mihai Dan - Ora 13:20 ora Romaniei, 3300g, 55cm, Apgar 10 - Batentian Dana
martie: Markus Erik - Ora 18.45 ora Romaniei, 3100g, ?cm, Apgar 9/10 - Diana Forisch
21:
ianuarie: Bianca-Alexandra - 2000g, - NICOLLE27
aprilie: Isabella Maria - 4:27am ora Canadei (Toronto), 3890g, 51 cm, Apgar 9 - ZUZILICI
aprilie: Eva Maria - 12:40 pm ora USA(Colorado Springs), 3273g, 52cm, Apgar 8/9 - Ciuf
aprilie: Mihaela - 3024g, 50cm, Apgar 9 - Olgutta
aprilie: - Tudor-Andrei - Ora 20.40, 3450g, 50,5cm Apgar 9 - CORINAG
22:
martie: Alice-Miruna - Ora 11:40AM ora Romaniei, 3550g, ??cm, Apgar 9 - KIT
23:
ianuarie: Mia Ecaterina - Ora 6:52PM ora Canadei, 1700g, 40-45cm, Apgar 9 - DEA0277
martie: Iulia - Ora 00:50 ora Romaniei, 3200g, 55cm, Apgar 9/10 - MICAALSA
martie: Oana Carina - Ora 08.37 ora Germaniei, 3380g, 47cm, Apgar 9/10 - CATRINEL17
martie: Sara Iulia - Ora 15:50 ora Romaniei, 3700g, 53cm, Apgar 9/10 - Andan
24:
februarie: Traian - Ora 12.20PM ora Romaniei, 3670g, 54cm, Apgar 9 - CEELA
martie: Eduard - Ora 00:15 ora Romaniei, 3100g, 50 cm - ERIKA24
25:
februarie: Rudy - Ora 12:50AM ora New York-ului, 2850g, 47cm, Apgar 10 - DELIA21
februarie: Adrian Mark - Ora 19:11 ora Germaniei, 3670g, 50cm, Apgar 9-10-10 - MAMAARIADNA
martie: Cristian - Ora 9:40 ora Romaniei, 3500g, 51cm, Apgar 9 - MIHASER
ciuf spune:
e bine asa lista?
Astept impresii. nu e finalizata ca nu avusei timp
nshiro spune:
In sfarsit am mai vazut si eu pozele din albumul comun.
Serj, Ambra e o frumusete, va fi o bruneta superba. Mi se pare ca seamana cu tine foarte bine. Cat despre Maria, da ai dreptate, e a tatei mai mult de nouazeci la suta. In pozele cu el bebelus sunt copie aproape fidela (Maria are ochii mai mari si capul mai mic). In rest face bine, se dezvolta normal, e fix pe linia de mijloc a benzii cu greutatea pt fetite, doct nu a mai spus nimic deosebit, acum facem controale odata la 3 saptamani, eco nu i-a mai facut doar electrocardiograma si radiografie care nu prezinta nici o anomalie ... insa murmurul inca se aude...![]()
Irina, mama ce cavaler aveti voi acolo!!!!!
Alinaalex nici voi nu sunteti mai prejos! Tare te invidiez ca esti supla...
Tina m-a dat pe spate David in camasa! Ce barbat are mama...
Luiza o faci deja manechin?
Catrinel cu siguranta caldura uscata e mai greu de suportat. si aici verile sunt foarte umede desi temperaturile nu sunt atat de ridicate ca in Romania sunt mult mai greu de suportat. La voi de ce e umezeala, ca doar nu sunteti inconjurati de ocean ca noi?!
Tcelen multumim din nou pentru linkuri. Foarte folositoare!
Andreea Georgiana vazui si pozele si ramasei masca. Zi-mi zi mie cum ai reusit sa slabesti asa de mult???? Ce dieta secreta tii? Pupicii Theei, acusi ii face codite!
Delia ai grija cu oboseala. Am zambit cand am citit ca ai atipit in parc. La japonezi asta este un lucru foarte obisnuit, ei adorm pe unde apuca fara sa se jeneze absolut deloc. Mai pune poze cu Rudy.
Mariana si eu votez pt refacerea listutei cu sarbatoritii. Si asa abia imi fac timp sa raspund si sincer imi e foarte greu sa caut pe prima pagina care si cum, mai ales cu scrisul ala mic si slab nu prea vad bine
. Propun sa se scrie in dreptul zilei de nastere numele bebeilor si luna in paranteza de ex
3 (martie) Maria-Nshiro, Andrei-Irina (aprile) Raluca-Danielada, Harris-Cosmina (mai) Alexandra-Aida. As putea sa ma bag si eu sa lucrez la listura daca sunteti de acord.
Tinem pumnii sa iasa testul pozitiv! Mai vreau si eu un bebe 
Noe si Dragos multumim! Abia astept sa citesc si voi incerca si eu sa contribui daca voi avea info. Felicitari pt cioco de casa 
Ups abia acum vazusi ca Ciuf a facut deja treaba cu listuta
. Saru` mana. Eu cred ca nu are rost sa scriem apagarele si toate alea caci oricum sunt trecute pe prima lista toate datele complete si e pacat s-o stergem iar asta a doua sa fie doar cu ziua nasterii si numele bebeilor. Celelalte fete ce ziceti?
Daca vrei sa o postezi te loghezi cu nick-ul si parola de pe contul comun, dai edit la primul mesaj si scrii acolo.
rocsana si bebe maria
Catrinel_17 spune:
restul listei
26
Martie
Teodora Maria – Mari 78
Victor Gabriel - Onsami
27
Februarie
Mark – Bagheera 1975
aprilie
Erik-Sebastian - Ama kaly
28
Februarie
Maria-Ruxandra – Catrinutza
Anthony Nicholas – Biuta
martie
Marc Alexandru – alinaalex
Thea Antonia – Andreea Georgiana
aprilie
Mihaita - amelutza
29
martie
Bianca Nicole - Pispi
Alicia Maria - Kim
30
Martie
Maria-Maia - Adar
Vlad-Lucas – Lili Prejbeanu
31
Martie
Adina Nicoleta - Andra Simona
Imi pare rau ca nu pot sa fac numele cu rosu/albastru, nu imi merge de pe Mozilla, numai daca scriu parantezele alea manual....
Io zic sa nu renuntam la prima lista, asta sa fie numai o completare. Dar se va lungi prima pagina de o posta daca le punem pe amindoua, nu?
Sau pe a doua lista poate nu are rost sa trecem apgarurile, orele, greutatile, etc, cum zicea si nshiro, ca pe alea le gasim in prima lista.
CIUF, good job, mai, chiar ca ai petrecut ceva timp pe listutza!!! 
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Catrinel_17 spune:
Corespondentul Catrinel Mamaluoana transmite ca ieri au fost atitia olandezi in Frankfurt, ca probabil nu mai era nimeni in Olanda. Unde te uitai pe strada, numai portocaliu. Mergeam cu oana adormita in carucior pe strada, si a aparut o trupa de portocalii cu trompete. Pai va dati seama….
Erau unii intr-un parc asa de turmentati, ca probabil aveau sa afle rezultatul numai a doua zi
ce-o fi fost pe malul mainului unde era ecranul ala!!
Nu am fost la meci, hehehei, la cit de greu s-au luat biletele, am avut noroc cu alea 2 bilete la Coreea-Togo. Doua treimi din bilete au mers la sponsori, protocol, VIPs, etc. Un scandal.
Eu am fost ca naiba de obosita ieri, si nervoasa, imi sarea tzandara la orice. Nimic nu era bine, nimic nu-mi convenea. In plus, maica-mea nu stiu ce are, ca nimic ce cumpar de mincare nu e bun… rosiile-s prea acre, painea e prea neagra, cascavalul e prea tare si afumat, brinza e prea pastoasa, mezeluri de pasare – ok, cumpar, dar daca iau de curcan nu maninca, crenvursti de pasare nu maninca, pt ca “sunt facute din oase”, pateu de pasare nu maninca pt ca “e facut din gheare”, apa de la robinet eu beau cind raman fara apa la sticla ( e foarte buna, ras-verificata), ea o fierbe.
Ce-o fi auzit ea in Ro de cum sunt facuti crenvurstii si pateul, de a marcat-o pe viatza? ![]()
Na ja, rabdare si tutun! Ca asa cum e ea, mai bine cu ea, decit fara!!! Ca ma timpesc daca nu am cu cine schimba o vorba.
Oana nu a dormit ieri deloc, si seara ii era asa de somn, ca nu a papat decit san (cit o fi luat de acolo nu stiu…) si 30 de ml din bibe, si aia cu sfortzari maxime, se indoia ca un arc, se rasucea, parca avea limbrici, vorba lu’ KIM.
Cam astea-s vestile de pe frontul public si privat din Frankfurt ![]()
Fetele, o zi usoara va doresc!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
tcelen spune:
MARIANA1976,ce s-s intamplat,care e faza cu pozele,de ce sa ne certam?
ce s-a intamplat la ian-feb?am citit asa cate putin si din cate mi-am dat eu seama,cineva le-a umblat in poze?
am vazut ca s-au certat destul de rau din ce am citit eu acum la ultimul cap scria o mamica ca s-au jignit recipric ca au plecat si-au retras pozele?!?pacat,dupa ce au trecut 9 luni impreuna prin multe si rele si bune sa se intample asa!
dar la noi sunt sigura ca nu se va intampla niciodata asa ceva,nu fetelor!!!!!!!!!!!
NOE,felicitari ptr ciocolata!
eo idee foarte buna cea cu paginuta copiilor,am sa ajut si eu cum pot,tot ce mai gasesc pe net sau prin alte parti am sa-ti dau si tu alegi ce sa pui acolo!
CIUF ,multumim foarte muklt ptr listituta!
as vrea si eu sa spun ceva sper sa nu te superi dupa ce ai muncit la ea,cred ca ar fii mai bine sa eliminam detaliile ptr ca oricum le avem pe lista cealalta,sa scriiem asa cum a zis CATRINEL ziua/luna/copilul/mama,nu e mai bine?am copiat eu listita si incerc sa o pun la pct!
CATRINEL17,multumim ptr relatarile de la campionat.
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
Serj spune:
'neata fetelor!
nshiro multumesc, dar eu cand ma uit la ambra (mai ales cand sta la tat-su in brate) vad tot de la el. abia gasesc ceva de la mine la baiat, dar la fata nu stiu... si asa acum ca m-am bronzat iar ea alba, parca as fi la baby-sitter cubaneza cand merg cu ei pe plaja. noroc ca baiatul striga mama, si asa isi dau seama ca sunt copii mei
. iar maria, este frumusica, poate asa este conformatia ei sa aiba ochii mari. oricum bb-ii, fac multe schimbari in fiecare luna.
ciuf multumim de munca pt listuta.!
da, si eu cred ca ajunge doar data nasterii. din pacate nici eu nu am timp sa ma uit pe lista de pe prima pagina, citesc in fuga ce scrieti si plec.
pot sa va spun ca o lingurita de extravergine se pune de la prima papa?
dar atentie ca nu toate uleiurile pe care scrie extravergine sunt si bune de dat la bb-i. trebuie sa fie cu aciditatea mica.
aici se recomanda o lingurita de extravergine, si Parmigiano Reggiano ras; asta este singura fonte de sare pana la 1 an, si este bun pt. calciu fiind uscat. cand incepe sa le dea dintii, li se pune in manuta o coaja de parmigiano si rod la ea.
tcelen si ambra tipa. si mkie imi place pt ca o face si de placere si cand ceva nu-i convine.
sa va spun ca noaptea nici nu plange cand vrea lapte, o aud doar cum suge manutele si se misca in patut. asa imi dau seama ca-i este foame. uneori pana ajung la ea este deja adormita.
sunt atat de multumita de ea (parca sunt maimutica cu puiul ei
), sta si se joaca singurica, rar plange, si adoarme singura. se vede agitatie mare, iar dupa 1 minut, liniste... doarme.
nu zic,<ca mai are si ea zile agitate dar in gen e cuminte.
iar cu mancarea mergem tare prost, cred ca de la caldura, ca si aici este umeda clima. si tare greu de suportat.
sergio, tot vine si imi da jucarii; pt ambra spune el, cand mai creste. celelalte i le da, dar doar putin ca sunt ale lui.
diseara iesim in formatie intreaga la o pizza, sper sa fie bine.
deea bafta multa incepand de la zbor si restul...
fug la munca!!!
pup toate fetele 
am pus poze si la semnatura
cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta
tcelen spune:
2:
martie - Andrei - Doina_cel
mai- Iustin Sebastian -- Serendipindity (Mara)
3:
martie - Maria - - NSHIRO
martie - Andrei -- IRINA71
aprilie - Raluca Elena - - Danielaneda
aprilie - Harris Peter - - Cosmina
mai - Alexandra - Aida_O
4:
5:
6:
martie - Matei-Alexandru - - TECLA
7:
martie - Alessia-Maria - - LUMYSTI
martie - Vivian - - ILE77
aprilie - Magnus Tiberius - - Cristina30
8:
martie - David-Alexandru - - DANANITA
martie - baietel - - Ayryny
9:
februarie: Ambra - SERJ
martie - Mario Valentin - - Ema.72
martie - Andrei-Ioan - Aileana
10:
aprilie - Eduard Gabriel - - Simona Toma
aprilie - Krisztian - - Otilica
11:
martie - Bogdan - DIANA1968
aprilie: David Nicholas - - TINA WELSH
aprilie: Filip Andrei -- Ioana22
12:
aprilie - Alexandru - - DIANAD
13:
aprilie: Alesia Ioana - - BITAB
aprilie: Ana Alexia -- Lady Hawk
14:
martie: Matei-Calin - - MP
martie: Anne Bianca - - NOE
aprilie: Stefan- - ROROSU
aprilie: fetita- - Chichina
15:
aprilie: Bianca Alexandra Iris -- Tania2
16:
februarie: Maia si Stefana - - DOUBLEMOM
februarie: Anna-Lia - - CAT
februarie: Andreea - - MARIA28
martie: Nicholas Stefanos - - POLIXENI
martie: Lara - - ELVIE
17:
ianuarie: Ana-Maria - - TCELEN
februarie: Markus - - MARIANA1976
februarie: Madalina - - LORIANA27
februarie: Tudor Bogdan - - CAMELIADA
martie: Stefania - - ADIBAL
aprilie: baietel, - - Honeypuma
18:
martie: Tudor - EMIII2
19:
20:
martie: Andreea Giulia - - LUIZAX
martie: Ioana Timeea - - VAL77
martie: Mihai Dan - - Batentian Dana
martie: Markus Erik -- Diana Forisch
21:
ianuarie: Bianca-, - NICOLLE27
aprilie: Isabella Maria -- ZUZILICI
aprilie: Eva Maria - - Ciuf
aprilie: Mihaela - - Olgutta
aprilie: - Tudor-Andrei - - CORINAG
22:
martie: Alice-Miruna - - KIT
23:
ianuarie: Mia Ecaterina - - DEA0277
martie: Iulia - - MICAALSA
martie: Oana Carina - - CATRINEL17
martie: Sara Iulia - - Andan
24:
februarie: Traian - - CEELA
martie: Eduard - - ERIKA24
25:
februarie: Rudy - - DELIA21
februarie: Adrian Mark - - MAMAARIADNA
martie: Cristian - - MIHASER
26
Martie
Teodora Maria – Mari 78
Victor Gabriel - Onsami
27
Februarie
Mark – Bagheera 1975
aprilie
Erik-Sebastian - Ama kaly
28
Februarie
Maria-Ruxandra – Catrinutza
Anthony Nicholas – Biuta
martie
Marc Alexandru – alinaalex
Thea Antonia – Andreea Georgiana
aprilie
Mihaita - amelutza
29
martie
Bianca Nicole - Pispi
Alicia Maria - Kim
30
Martie
Maria-Maia - Adar
Vlad-Lucas – Lili Prejbeanu
31
Martie
Adina Nicoleta - Andra Simona
asa ar fii bine?????????sa o adaug?ciuf,catrinel?am mluat listele de la voi!fetelor?
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998