Bebei de Martie- Aprilie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 24
mariana_1976 spune:
Despre chestia cu pozele in semnatura, eu am vazut ce s-a scris si la ian-feb despre asta.
Sigur, e mai usor sa se vada pozele direct din semnatura daca unele dintre noi scriu in graba si nu stau decit putin pe Internet.
Daca sotul m-ar lasa sa bag poze, personal as pune in semnatura doar citeva in fiecare luna si restul doar la ocazii speciale sau situatii haioase.
Cind as umbla pe forum pe la alte subiecte,mi-as lasa libera casuta cu "selecteaza pt. a introduce semnatura" si in asa fel, nu va aparea semnatura daca nu doresc eu.
Cu siguranta, fiecare stie ce este cel mai indicat in situatia asta si sunt sigura ca nu ne vom certa niciodata pentru asemenea lucru.
O seara/zi frumoasa tuturor 
Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
Qamar spune:
ieeeeee, mi-a iesit prima mea ciocolata de casa!!!!

pup,
Noe si Anne Bianca(14.03.2006)
Cooking for my baby
kim spune:
Mai fetelor, printesa mea a devenit o rasfatata de la botez incoace, cica se scimba bebeii dupa botez, cine a mai patit asa?
Mamaliga ei! parca are limbrici... Noroc ca doarme noaptea, ca ziua nici vorba, nu vrea si gata. Ieri numai afara a reusit sa adoarma (de apoi a trebuit s-o trezim sa pape). Iar acum am incercat toate pozitiile, pana la urma a adormit in carucior (in casa). Sa nu zic ce chef de joaca are si de stat in brate bineinteles. Azi ne-am exersat sa prindem o jucarie, mai avem de invatat, dar pt inceput nu e rau deloc.
Multumim pt felicitari si aprecieri referitaore la botez: Ciuf, Mihaser, Tcelen, Cosmina, Nshiro, Catrinel, AndreeaG, Mariana, Serj.
Ciuf, e o minunata Eva in rochita aceea. Mai mare dragul sa ai fetita, ce zici?
Luiza, ti-am admirat si eu ubitzeii, Gia e de toata frumusetea cu rochita si bentita.
Dea, drum bun in Romania si sa fie cum e mai bine pentru voi.
Aida, sa aveti noroc in casa noua!
Na ca se trezi fatuca...
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
mariana_1976 spune:
Felicitari pentru implinirea a 2 lunisoare 

*Isabella Maria (Zuzilici)
*Eva Maria (Ciuf)
*Mihaela (Olgutta)
*Tudor-Andrei (Corina G)
Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
Qamar spune:
LA MULTE LUNI SI NUMAI BINE, DRAGILOR:
Isabella Maria
Eva Maria
Mihaela
Tudor-Andrei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cooking for my baby
Qamar spune:
fetelor dragelor, dupa ce am analizat eu bine situatia si mi-am dat seama ca blog-ul meu va deveni neincapator pentru atatea informatii, Dragos si-a facut mila de mine si ne-a dat un domeniu unde sa putem posta tot ce dorim legat de bebelusi
site-ul se numeste bebe.clickaici.ro si pe el este instalat un blog, la care, daca vreti va voi trimite username si parola...
as vrea insa sa il structuram pe mai multe pagini: diversificare, vaccinuri, alte informatii....numai sa imi spuneti ce v-ar interesa sa apara..Ideea Marianei cu diversificarea in diverse tari ramane valabila ![]()
administrarea lui e f simpla (deh, ma descurc si eu
), asa ca cine are vro idee sau isi doreste, sa imi zica si ii trimit user si parola!
Cooking for my baby
Catrinel_17 spune:
NOE, foarte generos din partea lui Dragos! Multumiri de la gasca! O sa contribui, evident, numai ca nu am cu ce, deocamdata.... O sa am info dupa ce merg la pediatra. Poate are si brosuri cu ceva retete...
Hei, ai timp liber si ti-l ocupi cu hobby-uri? ![]()
MARIANA, e mai racoare la voi? la noi au fost 27 de grade. mai respirabil.
KIM, nici Oana nu a dormit azi si a fost foarte scartzaita... la ultima masa a papat in jur de 50ml... sa vad cit daorme cu numai atita laptic in stomacel! Apropo de schimbari dupa botez - mama zicea ca m-am facut tare cuminte dupa botez, botezul a fost al 6 sapt. Moasa a zis ca 6 sapt e un fel de prag magic cind se intimpla o gramada de chestii - pusee de crestere, reglari ale metabolismului, etc. Oana de la 6 saptamani a inceput sa doarma de la 11 la 5 dimineata, pe urma de la 10 la 6. dar a intrat si in greva laptelui
Na ja...
TINA, halloooo! Sa stii ca si Oana are acuma o perioada ca papa mai putzin... Io zic ca din cauza caldurii, dar am citit la mamicile de ian-feb (pe la capitolele cind erau bebeii lor cam de trei luni) ca si ei papau ceva mai putzintel la vremea aia. Cine stie?
TCELEN, foarte misto articolele, pe bune. Continui sa citesc. Multumim!!!!!!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Qamar spune:
Catrinel, m-am invatat sa dorm putin, asa ca imi gasesc si timp liber...pe care mi-l ocup..dar imi face placere, si lui Dr la fel..mai ales daca e pentru o cauza nobila 
ma duc sa mai iau o gura de cioco de casa![]()
Bebe Blog
Cooking for my baby
dea0277 spune:
delia si serj, eu m-am lovit de multe prea multe neplacute aici in canada, ca si ai mei ca si multi prieteni care ii am, asa ca trec peste neciopleli si ma duc unde cred ca o sa imi fie mai bine sufleteste, daca nu si financiar. Incercam oricum, nu sint convinsa ca o sa fie mai bine acolo. Va tin eu la curent cu verdictul.
Kim, merci
Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
alinaalex spune:
Andreea G., Marc si Georgiana au fost colegi de "cutiutza" din aia de sticla in care sunt tinuti bebeii la maternitate. De atunci sunt defilam impreuna. Cu altaru', or vedea ei...cand vor fi mari...nu ma bag ![]()
Vreau sa-ti spun ca si mie mi se pare ca marimea la picior e mai mare cu un nr., serios. Eu deja am achizitionat vreo 4 perechi de pantofi noi, de diverse ocazii (gala sau casual) pt. ca altfel aproape ca nu aveam ce incalta!Tot ce am luat anul trecut ma strange. Oricum eu sunt infocata colectionara de pantofi, abia de mai am loc pt. ei, asa ca oricum nu ratam ocazia sa-mi cumpar cateva perechi noi...![]()
Mariana'76, tu vorbesti de silueta, care ai 3 copii si arati super???
Pai eu eram slaba inainte de aia vi se pare voua ca-s supla, eu de fapt nici nu prea am slabit dupa nastere, ba chiar mi se pare ca m-am mai ingrasat un pic, desi nu mananc nu stiu cat
. Dar totusi a trebuit sa schimb garderoba, aproape nimic nu ma mai incapea din ce purtam inainte. Am 1,69 inaltimea.
Cu reteta de varza a la Oradea nu stiu cum sa fac...eu nu ma pricep, bucataria e pct. meu cel mai slab. dar pt. tine o sa fac rost, promit!
Merci de aprecieri 
Noe, multumim. Interesting. O sa comtribui si eu cand gasesc ceva. Si aia cu retetele ii tare faina ideea.
Hallo, corespondentul de la CM de fotbal, Catrinel Mamaluoana, nu transmiti nimic? A fost meci mare in seara asta in Frankfurt : Olanda-Argentina! N-ati fost la meci?
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre