sora si cumnatul meu vor sa ne faca o vizita peste putin timp,si vor sa vina cu masina.Dar nu au inca o harta rutiera si nu stiu unde ar putea gasi,daca stiti cumva unde in Bucuresti se gasesc harti rutiere,va rog indrumati-ma.
Pt. cei care au mers pe ruta asta-Romania,Bulgaria,Turcia,Siria ,Liban-orice informatie e binevenita.
...if you know what I mean.(proverb american :-D)
In Bucuresti la Dalles la libraria NOI ( telefon: Tel/Fax: 021/311 0830; 021/310 2528 si Email librarianoi@xnet.ro; books@librarianoi.ro )
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
multumesc Crista,au fost deja acolo dar nu au gasit pt. Liban.
va rog daca cineva stie cum este drumul pana in Istanbul macar-cam la ce sa se astepte,ce trebuie sa aiba la ei,cate zile fac pana acolo si orice informatie aveti.Am citit cate ceva la subiectul cu Bulgaria.
thanks
...if you know what I mean.(proverb american :-D)
buna! la orice benzinarie cu un brand european cunoascut sau international, gaseste harti ale europei, asiei,,,etc.
nu-s chiar asa ieftine.
de ex cea a europei era anu trecut cam 450-500 mii lei (vreo 12-15 euro).
succes!
roxi foto
Uite versiuni electronice:
Windows Local Live
www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/tpl/hme/MaHomePage.htm" target="_blank">ViaMichelin - (doar pana la iesirea din Turcia)
www.rac.co.uk/web/routeplanner" target="_blank">RAC UK - (doar pana la iesirea din Turcia)
www.uk.map24.com/" target="_blank">Map24 - (doar pana la iesirea din Turcia)
Tiscover Route Planner - (doar pana la iesirea din Turcia)
www.maporama.com/share/" target="_blank">Maporama - (doar pana la iesirea din Turcia)
Catalin