Altfel de copilarie_Imagini socante

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Elena14+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Oare se va termina vreodata suferinta asta? Sau omului ii place sa perpetueze atata nemernicie, atata durere... nu m-am gandit niciodata la copii din zonele de razboi, iar imaginile m-au lovit ca un trasnet...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

Atita vreme cit vor exista barbati dotati de natura cu nevoia de a cuceri, a stapini, a domina. Poate intr-o zi, prin controlul reproducerii la om la fel ca in cazul animalelor de casa, vom avea generatii non-violente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielutzu spune:

Sincer, mai bine nu ma uitam............O sa am cosmaruri mai ales ultimele 2 poze.........Ce bine ar fi sa nu existe atata durere si nenorocire pe lumea asta si sa fie numai liniste si pace.... Sunt pur si simplu socata de atata nenorocire care nu stiu exact daca a fost provocata de americani sau a fost acolo dintotdeauna dar nu am stiut noi........... Cred ca oriunde este un razboi logic(cum il considerea "oamenii mari") sau ilogic copiii sunt cei care au de suferit si fizic, dar mai ales psihic. Socant si revoltator........

rasfatzata de Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

danielutzu, de vina sunt ambele sau cate or fi ele, implicate in conflict. Copiii nu au de ce sa fie amestecati in asa ceva.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielutzu spune:

Asa e nadina, dar uite cum sunt folositi copiii ca bombe mobile, ca momeli,etc. Si nu inteleg cum pot parintii lor sa le faca asa ceva? Doar i-au conceput, le-au dat nastere.......Bietele suflete lasate de Dumnezeu pe pamant si ajunse in mana unor asemenea brute. Ma gandeam ca unele femei nu au parte de aceasta bucurie, si cele care fac copii nu au nici un pic de sensibilitate pentru sufletele pe care le-au nascut. Nu vreau sa generalizez, sunt unii parinti (majoritatea) care nu vor asa ceva pentru copiii lor. Dar daca sunt in razboi spune si tu, unde sa-i trimita? Este ingrozitor cum isi bate joc OMUL de urmasii lui.

rasfatzata de Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ABSOLUT NIMIC PE LUMEA ASTA NU JUSTIFICA ASA CEVA.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

E ingrozitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Nu am putut privi tot...dar am vazut penultima imagine...... e cumplit!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput