sunt invechita daca
imi face placere sa ascult melodii cu angela, corina, mihai constantinescu, etc?
aseara a fost la nasul mihai constantinescu si mi-a facut placere sa ascult melodiile lui.
am 32 de ani si am crescut cu melodiile lor, cand ii revad imi amintesc de copilarie si adolescenta.
voi ce simtiti cand ii revedeti?
Raspunsuri
chiquitita spune:
Eu am 26 si imi plac. Imi creeaza o stare buna, plina de nostalgie (copilaria mea).
Theiuta spune:
Si mie imi plac. Eu fac 35 in sept. si deasemenea, am crescut cu aceste melodii pe care le stiam pe de rost.Preferata mea ramine Corina Chiriac.
poze cu Nicolas
laura_dimitris spune:
Daca esti tu... sunt si eu !!!
Eu, ma innebunesc dupa cantecele lui Dan Spataru - Dumnezeu sa-l odihneasca!!!!
Laura mama lui Dimitrakis
alionushca spune:
si mie imi plac cintecele lui dan Spataru, chiar dac nu am 25 - uneori cred ca sunt ...demodata sa-i spunem.....dar ma simt bine asa - cind le ascult parca zbor
Aliona
adi_dalma spune:
Aurelian Andreescu, Dida Dran, Mirbela Dauer... si desi mai misca PASAREA COLIBRI (en gros si en detail) ... dupa cei din urma sunt absolut innebunita
brendamitran spune:
Nici nu ar trebui sa fie considerati invechiti,caci au fost mari cintareti de-ai nostri....prin urmare....sintem doar nostalgici,nicidecum invechiti pt.ca ii ascultam!
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
pepenash spune:
Eu am 24 de ani, dar ascult cu mare placere muzica usoara (pentru ca asa este catalogata) decat muzica "vremurilor noastre", muzica asta indracita dupa care sunt extaziati multi din cei de varsta mea. Preferata mea este Angela Similea si, probabil, sunt cateva piese pe care le stiu pe dinafara si care mi se par nemuritoare... "Nu-mi lua iubirea daca pleci", "Sa te gandesti din cand in cand la mine", etc... Hmmm... mi-am facut pofta, cred ca ascult putin inainte de culcare
leliutza spune:
Si eu am vazut emisiunea si mi-am amintit de copilarie si mi-a fost drag sa reaud melodiile .Preferata mea era Mihaela Runceanu si ...
ca sa revin la intrebarea ta eu cred ca NU NU NU nu suntem demodate.
Va pup
Leliutza
capra cu trei iezi spune:
si preferata mea tot mihaela runceanu este, si corina...
corina a aparut la nasu intr-o forma de zile mari. arata super...
chiar si melodiile lui gica petrescu (dumnezeu sa-l ierte ) imi plac (doua viori, casuta noastra).si dan spataru...