Aspirante optimiste - 205

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Nushulica, cuvintele sunt de prisos in aceste momente, cand tu si familia ta, sunteti atat de greu incercati. Imi pare tare rau pentru pierderea suferita... Ma rog si eu la Bunul Dumnezeu, ca toate celelelate fete, sa va dea putere sa infruntati si sa depasiti aceasta durere, si sa va dea cat mai curand bucuria unui alt ingerash...

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

danni si Helenutza23 FELICITARILE MELE!SA AVETI PARTE DE O SARCINI USOARE SI BBEI SANATOSI,VOIOSI!
VA PRINDEM NOI DIN URMA....

http:/photosyahoo.com/primiinostrii finutzi/foto
corinuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

tot nu reusesc sa imi pun pozele!m-am enervat este foarte complicat!calculatorul asta este inca o enigma ptr mine!

http:/photosyahoo.com/primiinostrii finutzi/foto
corinuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

danni si Helenutza23, felicitari si sa aveti o sarcina usoara si-un bebel sanatos, destept si frumos

fetelor, eu sint cea mai zapacita dintre zapacite, nu stiu ce am, oi fi indragostita .
Deci, ca nu v-am impuiat destul capul ca nu-mi vin rusii, l-am batut la cap si be barbatu-mio care-a decretat ca-s stresata, asa c-am dat sfoara-n tara la cine ma asculta ca nu-mi vine ciclu', am facut test de sarcina (negativ, bineinteles) si-acuma, dupa ce m-am mai uitat o data bine pe calendar, mi-am dat seama c-am numarat gresit c-o saptamina. Sint de-abia la ziua 23!!!!
Noah, nu-s io de risul curcilor? Poci sa-mi mai scot fatza-n lume? A doua oara nu mai mai asculta si nu ma mai crede nimenea.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Nushulica, sintem alaturi de tina. DD sa va intareasca, ca sa puteti merge mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetelor,
Am intrat doar sa va spun ca listuta de pe prima pagina se afla la Biserica Alba ( Sf. Nicolae ) de pe Calea Victoriei, pentru 6 saptamani incepand de azi! Doamne-ajuta tuturor!
Nushulica cuvintele sunt de prisos in astfel de momente de grea incercare, ma rog la Dumnezeu sa va intareasca si sa puteti merge mai departe!
Felicitari noilor gravidute: danni, Helenuta23

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

ZisaCami .Multumim din tot sufletul!Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa fim cat mai repede gravidutze.

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Nushulica,noi suntem aici oricand ai nevoie de noi.Stiu ca nu prea poti gasi consolare dar sper din tot sufletul sa fii suficient de puternica pentru a merge mai departe. Noi suntem aici pentru a te sustine si pentru a plange pe umarul nostru.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Fetelor cred ca si maine iau o pauza si intru sa fiu putin alaturi de voi!!!!!
Danni, Helenutza23 FELICITARI!!!!! SA AVETI BB SANATOS SI LA CATI MAI MULTI!!!!

gata plec la , si apoi nani sa fiu cea mai frumoasa MIREASA de maine............

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Flori76 Cu placere!

Cami

Mergi la inceput