Aspirante optimiste - 205

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

bubuleana

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mari_lu te felicit pentru testul cu II Am citit la oligospermie ca a fost cu adevarat o minune Sa-ti dea Domnul o sarcina usoara in continuare si un copilas sanatos.

La multi ani sarbatoritelor saptamanii: Alionushca si Aniast Sa primiti in dar cat mai repede cate un jucaus

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

Eu azi sunt intr-o stare cred f buna, am intors foaia la calendar si in luna precedenta nu am vazut nici un semn de culoare rosie eu sunt CD31, sanii mei s-au marit putin si parca olecutza taritori dar tot aceleasi simtome
MARI_LU felicitari de BFP si sa ai un sanatos si voios si o sarcina cat mai usoara...
ALIONUSHCA si ANIAST

si fie sa fiti printre gravidutze cat mai repede si sa fiti sanatoase si pline de bucurii si realizari, multa iubire ca sigur meritati
Va urez un weekend placut si plin de soare si frumusete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

salutare tuturor aspirantelor... am intrat putin sa va zik ca am pus pozele.... apropiatele stiu despre ce e vorba....

Poze diverse
Poze nunta....

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Va salutez si eu,mai rar ce-i drept cu scrisul dar cu cititul zi de zi!!!Eu Z 27,ma doare burtik-ul de ciclu,deci urmeaza...Pe 1 iulie am rezervare la Sovata si la hotel si la doctor.Abea astept!!!Succes la toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Carmen Marieta am incercat sa-ti vad pozele de la nunta si n-am reusit zice ca e pagina innacesibila. Vreau sa te vad mireasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

Salutare fetelor, am vesti foarte bune SUNT INSARCINATA, mi-a iesit test pozitiv aseara si azi dimineatza...sunt foarte fericita...elk nu stie inca...poate ma ajutati voi cu vreo idee cum sa-i dau vestea cea mare.

+4
bebelushul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Felicitari Nadya! Sarcina usoara si bebic sanatos!

Bubulina 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Nadya ce veste buna! Felicitari iubita! Despre cum sa-l anunti pe el nu stiu ce sa-ti spun - ia-l pe nepregatite provoaca o discutie de genul ce-ar fi sa mergem undeva la soare pentru cateva zile ca pe urma 9 luni nu prea mai pot sta ca lumea la soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

NADYA FELICITARII!!!sa ai o sarcina usoara !!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput