Aspirante optimiste - 205

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

bubuleana, dragutza, pana nu vad 2 liniutze imi fac de cap. Maine sunt in Z29, mie de obicei atunci imi vin rushii. Aaa, deocamdata nu am nici un simptom, nici de CM si nici de sarcina. Poate usoare arsuri...dar nu stiu daca de la sau de la berea de aseara.... Eu maine o sa plec din Ploiesti la casa de la tara unde va trebui sa stau 10 zile si unde n-am internet. Noroc ca exista telefonie mobila si sun eu pe cineva sa va anunte in cazul in care am vreo veste buna. Important e sa nu ma uitati pana ma intorc, mie oricum o sa-mi tremure degetzelele zilele astea sa mai postez ceva pe forum.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

aniast sa nu pleci fara sa lasi un numar de telefon si sa ne perpelim 10 zile pana te intorci.mai ales ca eu cred ca e o veste buna
bubuleana, miramar, valicutza, iepumic, nucutza, iepumic si toata aspirantele noastre dragi
...si fugutza pe pagina 1

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

mcrissa, n-o sa ma rabde pe mine inima sa nu fac 10 km (doar atat sunt pana in oras) ca sa va dau vestea buna, daca e buna.
Da' prea ma arde stomacul si efectul berii a trecut demult...

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Aniast cum draga noastra sa te uitam - noua o sa ne fie dor si o sa te asteptam cu nerabdare

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheyla spune:

Buna fetelor,

Sunt nou venita.
Am nevoie de sfaturile voastre si va rog, daca puteti, sa ma ajutati.

Anul trecut, in luna septembrie am facut o miomectomie per laparoscopica la spitalul Giulesti (uter cu nodul fibromatos intramural cu dezvoltare subseroasa - 5 cm situat pe fata anterioara cu extensie spre fundul de sac anterior. Ambele trompe cu aspect normal, pavilioanele libere. Ovarul drept cu chist de 2/3 cm, ovarul stang cu formatiune solida - 1cm care se extirpa si se trimite la examen anatomo-patologic. Rezultatul de la laboratorul de anatomie patologica a fost:
1. Fragmente biopsie ovariene stang:
- Rari foliculi primordiali
- Chisturi de incluzie( germinative)
- Chist luteinic hemoragic
2. Fragmente de miofibrom).

Dupa operatie toate bune si frumoase- "start" de bebe.

Medicii mi-au spus ca ma asteapta dupa 12 luni la cezariana.

Intre timp am facut si spermograma sotului care are ca diagnostic normospermie ( volum: 3; PH: 7,8; Aspect: opalescent; Concentratie: 42mil/ml; Mobilitate: 52,5%; Morfologie: aproximativ 30% f. tipice).

(Oare o fi buna?)

In octombrie 2005 - la o luna dupa laparoscopie, am fost la monitorizare in ziua 12a de CM (fara stimulare): endometru era de 8,4; OS: 1 folicul de 19,2. Mi s-a facut o injectie cu pregnyl 5000 si am fost trimisa la prestat cu CSD.
Dar.. bebele nu a venit.
Am lasat-o balta si am incercat fara stimulari si monitorizari dar degeaba - bebele tot nu a venit
In luna martie am facut stimulare cu clostilbegyt-dar nimic.
In luna Aprilie am fost la monitorizare in ziua 12 de la CM si am avut un singur folicul de 13mm pe OS iar endometru era de 6,9.

In luna mai am inceput sa iau OVA-Mit din ziua a 3-a a ciclului menstrual timp de 5 zile. La ecografia facuta in ziua 12 a Endometru era de 8,1; OD: 1 folicul de 17,5 si OS: 1 folicul de 18,2. Mi s-a facut o injectie cu Pregnyl de 5000 si am fost trimisa acasa sa "prestez" si sa vin luna viitoare la o ecografie ca voi avea doi bebici.
Am "prestat" la indicatiile medicului si am asteptat marea surpriza.

In iunie mi-a venit din nou CM - mare, mare dezamagire.
In ziua a 12 de la CM am fost din nou la monitorizare unde endometru a fost de 8,4 iar pe OD: 1 folicul eclatat.
Am fost trimisa din nou la prestare si acum astept "surpriza" in luna iulie. (La monotorizarea de acum ovarul a produs folicul fara stimulare).

Oare de ce nu a venit bebele pana acum?

Am facut analizele pentru( Toxo IgG, IgM;
CMV IgG, IgM
Rubella IgG
Listeria
Mycoplasma
Ureaplasma
Chlamydia) iar rezultatele sunt bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Buna fetelor.
Miramar succes si sa de DD sa se prinda ceva luna asta la tine.
aniast vacanta placuta si sa ne dai de veste.
sheyla stiu cum te simti dar trebuie sa fii tare in continuare si poate Domnul Dumneeu o sa-ti implineasca dorinta luna asta. Va pe toate.
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

'neatza fetelor!
poftiti la o cafeluta fierbinte

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

buna cafeluza Mccrissa - eu sunt la a doua deja. Tu ce mai faci? Cum mai esti? PE lac e dr. te mai duci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

neatza fetelor
va pup dulce si va doresc un weekend placut.
andreea te asteptam cu vestea cea buna.

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Mcrissabuuuna cafeluta. O sa-mi creasca tensiunea de la atitea cafelute, dar nu conteaza.
Auziti la aniast cica sa n-o uitam. pai cum sa uitam de ea, cind noua ne sta gindul doar la rez. ei. Imi vine sa fac eu testul in locul ei!

Mergi la inceput