Aspirante optimiste - 205

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Intradevar stresul este de vina pentru toate problemele noastre. Cum naiba sa facem sa nu ne mai stresam ca eu una nu stiu de vreun medicament care sa ma faca sa nu ma mai gandesc de ce eu, cand oare o sa se intample minunea sau o sa reusesc vreodata sa am si eu un bebic?
Cred ca intrebarile astea vi le puneti si voi. Care stie reteta sa ne spuna si noua.
Multumesc pentru compania de la cafea, sunteti toate foarte dragute.
pentru voi.
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Fetelor ma pregatesc sa plec la dr. la eco dupa 14 zile (!- nici nu stiam ca e voie asa mult) de stimulare cu clostylbegit. In per. asta am fost de 2 ori la eco dar foliculii mei erau prea mici Sper ca acum sa fie ok si sa-mi faca pregnyl-ul si sa pot sa la

Ma intorc pe la 3 PM cu vesti bune sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Miramar succes la nenea si te asteptam cu vesti bune.
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mita.2000 spune:

buna si multumesc frumos pentru urarile de bun venit. Sper si eu sa ma mut cat mai curand la ceea ce va doresc si voua.
Mcrissa - multumesc pt sfatul cu testele de ovulatie - le-am tot folosit de vreo 4 luni dar se pare ca ori nu nimeresc perioada potrivita - ori nu este perioada potrivita pentru ca de cele mai multe ori imi iese o liniuta intensa si una pala ceea ce scrie pe prospect ca e negativ - ori doar o singura liniuta.
Ayna - probleme de sanatatea nu par sa fie - ne-am hotarat acum 4 luni ca vrem un bebit si vad ca tot nu iese - Am fost la un control si la ecografie si se pare ca e totul normal - am un CM intre 28 - 30 zile. Acum sunt in z9 si conform calculelor perioada buna ar incepe de lunea viitoare - o sa mai incerc de luni niste teste de ovulatie si mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Miramar, tinem pumnii.
Da, daca am putea sa ne scoatem gindul asta din cap (care a devenit o obsesie la mine)ca pe o masea stricata, ce bine ar fi. Eu una, nu pot. Si in somn ma gindesc, visez berze, doctori, fete si baieti, nume, am devenit superstitioasa, caut semne care sa-mi arate ca acum e de bun augur, citesc horoscoape, am calculat si dupa metoda noug a lui mariee (mi-a iesit ca eu n-o sa am niciodata bb!), s.a.m.d. Sint nebuna de legat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Fetelor stiu ca este prea tarziu dar eu abia acum am timp de o cafea!Ayna ai dreptate stresul ca nu ramanem este ingrozitor mie deja imi este frica!Astept asa cu frica z 28 sa vedem daca avem roade sau nu !Nu mai am nici o speranta!Am facut tratament si eu luna asta cu clostybegit si din ziua 14 iau Duphaston!Asa ca Mira iti tin pumnii sa fie de bine!Sa iti dea numai vesti bune!Ayna tie iti urez spor laesti pe!

corinuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Fetelor, imi pare rau ca nu stiu o reteta sigura si eficace de distrus nenorocitul de stress. Insa cred ca simpla existenta a DC-ului si a acestui topic ajuta foarte mult dpdv. psihic si cred ca orice mic ajutor conteaza enorm. Tin pumnii fetelor de la care asteptam vesti.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

M-am intors cu vesti bune. Ovarul drept cam lenes dar pe cel stg. am o frumusete de folicul de 21 mm Probabil azi se spargea si sg. dar ca sa fim sigure am facut si injectie cu pregnyl. De-acum incolo 3 zile "foc continuu" cum zicea d-na doctor. Luni ma voi duce iar la eco sa vedem cum s-au spart foliculii. Asa ca diseara planuiesc cina romantica - si-asa sotu' o sa fie impresionat ca-i pun masa...ca de cand n-am mai gatit...

De maine insa vine mama in vizita. Offf! Dar ne-om descurca noi cumva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zamfir.mel spune:

Nu am mai scris de mult, dar am citit ce mai faceti si ma bucur sa vad ca apar gravidute. Eu trebuie sa fac laparoscopie si apoi sa vedem ce se mai intampla. Multe salutari tuturor si sanatate si am sa mai scriu. va pup,

mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Miramar, super outz ai facut! Nu uita in seara asta de vin rosu pt. el. Si de miine, telina dimineata, la prinz si seara, ca bietul de el are de prasit, nu gluma. Cu mama ta, vedeti voi, o inchideti in baie, sau va inchideti voi, sau o trimiteti sa plimbe catelul si sa faca piata. Va descurcati voi si s-o prinde si ea, saraca. Bine ca nu vine socrela, ca-ti zicea ca-i chinui baiatul.
Bafta multa sispor la treaba! Continuam sa tinem pumnii si cam pe luni te asteptam sa ne povestesti, ca pina atunci esti cam ocupata

Mergi la inceput