Aspirante optimiste - 205

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

sa aveti o zi superba.
PamELLAasteptam vestea cea mare cu 2 liniute rosii.
mita.2000 bine ai venit la spirante dar sa nu stai mult, fuguta la Tu ce probleme ai, ai facut ceva tratament pana acum? da-ne mai multe amanunte despre tine.
Corinuk ceva vesti bune luna asta?
La mine z14.
Va invit sa beti cu mine o
Spor in continuare si sa auzim numai de bine.
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Neata fetele. Mmmm, ce buna cafeluta ai facut!
O zi buna la toate aspirantele si gravidutzele si la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Foarte interesant...cititi asta.
http://www.evz.ro/article.php?artid=262896

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Neatza fetele: vin si io la o barfa mica la cafeluta oferita de ayna haideti fetelor, mai e cafea pentru toata lumea

bubuleana

Mergi la inceput

iepumic: mda, foarte interesant articolul; acum cateva saptamani mi-am dat si io cu parerea pe forum despre stres: adika si io consider ca tocmai dorinta noastra mult, mult prea apriga ne impiedica sa ramanem insarcinate, aici nu vorbesc despre cazurile medicale grave desi si in acesta cazuri s-au vazut minuni in momentul in care EA a renuntat la ideea de a avea copil crezand ca nu poate
deci eu consider ca dorinta noastra exagerat de mare ne streseaza atata de tare incat nu reuseste sa se prinda nimic acolo
voi ce parere aveti?
inca o cafelutza??

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Buna dimineata. Eu n-am baut niciodata cafeaua cu voi pentru ca nu sunt matinala. Dar niciodata nu e prea tarziu...

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

aniast: nu cred ca ai voie cafea...mai bine un ceiutz sa inteleg ca maine primim vestea cea mare?? cum te simti? relaxata? ai emotii?? iti tin pumnii foarte, foarte stransi

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Si eu cred ca stressul este f vinovat de ce ni se intampla...dar cum sa scoti ideea din cap? Daca n-as lua in calcul nimic intr-o luna, parca mi s-ar rupe inima sa ma gandesc ca as putea pierde si timpul si tot nik! Si atunci iar nu-mi iese, si oricat as incerca cand incep sa ma intepe ovarele parca suna un clopotel in capul meu: hai , e timpul, cauta albusul, cauta barbatul!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

neatza fetelor
zic si eu prezent la cafelutza
pupici dulci si o zi buna

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Eu nu beau cafea deloc!!Da va tin companie cu un ceiutz!! sau apa chioara!!

DANY

Mergi la inceput