Profilul personal

Profilul personal | Autor: Crinutz

Link direct la acest mesaj

Am tot incercat sa scriu la profil personal la hobby, la zicala favorita, am trimis apoi am dat pe numele meu si se putea vedea ce am scris. Apoi nu s-a mai vazut desi eu n-am mai umblat la ceea ce am scris, pur si simplu a disparut. De ce? Cum faci sa ramna permanent acolo ceea ce scrii?

Ce inseamna: AIM, ICQ, YAHOO IM, Bio?
Ce se poate pune la Homepage, Picture URL?

nu stiu cat de explicita am fost dar sper la un raspuns.

Crinutz codita de maimutz

"What a piece of work is a man! How noble in reason, how infinite in faculties, in form and moving, how express and admirable in action...the beauty of the world" (W. Shakespeare)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Prima am inteles ca este eroare si eu am observat ca de cate ori vreau sa modific ceva dispare tot ce-am pus inainte.

AIM, ICQ si alelalte etc sunt instant messengers ca yahoo, msn. daca folosesti vreunul din ele pui id-ul acolo daca esti interesata sa te contacteze cineva. Bio nu stiu ce e:)) am vazut ca acolo unii oameni spun cateva vorbe despre persoana lor..orice li se pare semnificativ.

La homepage daca ai vreun site pe care il frecventezi sau vreun link cu poze orice, nu e important. La picture url poti sa pui o poza de a ta daca vrei sau vreun avatar pentru asta ai nevoie de un site gen photobucket si copiezi de acolo link-ul la poza.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstin spune:

Nu stiu ce am facut dar la profilul meu apare ca am 12 ani !!! Intadevar ziua de nastere este12 dar ... In fine cum pot sa modific ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Crisstin, uite aici un raspuns pentru setarea datei de nastere:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78662

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstin spune:

Multumesc mult, am reusit sa modific.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiamoni spune:

Am si eu o intrebare. Daca merg la profilul meu si vreau sa modific pagina personala de pe desprecopii.com imi zice ca trebuie sa fiu inregistrata ca sa am acces la pagina respectiva. Pai sunt intregistrata, ca altfel n-as putea intra la pagina profilului meu, nu? Cum fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by aiamoni

Am si eu o intrebare. Daca merg la profilul meu si vreau sa modific pagina personala de pe desprecopii.com imi zice ca trebuie sa fiu inregistrata ca sa am acces la pagina respectiva. Pai sunt intregistrata, ca altfel n-as putea intra la pagina profilului meu, nu? Cum fac?

Si eu am aceeasi problema...

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

este o eroare tehnica si admin a spus ca o repara ... cand va avea timp.

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiamoni spune:

Am inteles, multumesc pentru raspuns, credeam ca sunt eu nepriceputa. O sa incerc periodic, poate, poate…

Mergi la inceput