Cumparare locuinta: pana / dupa aderarea la UE ?
Raspunsuri - Pagina 2
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by iileana
Sa ne zici si noua ce-ai hotarit.
Nu de alta, da' ,uite, io nici acum nu stiu cum te-ai descurcat cu braga aia...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
am pierdut atunci pariul (era in august), dar in octombrie am fost la Drobeta Turnu Severin si am baut un fel de braga facuta din grau. Cea originala e din mei. Esti o scumpa ca ti-ai amintit!
O sa va anunt ce decizie iau! Deocamdata imi tot numar monedele!
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
romana spune:
quote:
Originally posted by Tzuniquote:
Originally posted by romana
Deci te mai gindesti si faci cum vrei.
m-ai dat gata!
Multumesc pt raspunsuri si pentru articolul indicat.
Sper sa nu fi considerat ca te-am jicnit, dar si noi am tot asteptat si pina la urma in loc sa luam apartamentul cu banii jos, avem credit la banca ca sa platim . Si cind ma gindesc ca acum 3 ani puteam sa-l cumparam si mai ramineau bani. OFFFFF. E cumva ca un haz de necaz. Daca poti sa cumperi nu mai astepta.
Romana
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
Tzuni spune:
Ei, cum sa ma jignesti! Ma dixtram si eu...
Stii ce e haios? In toate horoscoapele si zodiacele pe 2006 mi se spune ca daca vreau sa-mi schimb locuinta cu una mai mare, caum e momentul!
Tonia Antonia spune:
Cumpara acum! Nu cred ca locuintele se vor ieftini vreodata, nici la noi, nici aiurea...
Liliann spune:
cumpara acum, si sfatul meu.
noi am cumparat in februarie ap cu 3 cam cu 58 mii (incepusem sa cautam din nov anul trecut si crede-ma pana l-am luat pe asta crescuse preturile...mai ales dupa sarbatori, parca au innebunit), iar aseara m-am uitam de curiozitate pe anuntul la un ap similar c al meu si can' colo ce sa vaz?! 70j de mii.
si noi am mai fi cautat, am mai fi asteptat sa gasim cu 2 balcoane, la un etaj inferior....ca dehhh....
pana la urma l-am luat pe asta care este la 6 , ca decat sa dau peste 1 luna , 2 inca 10 mii pt unul similar sau pt 2 etaje mai jos...nu merita
iileana spune:
Tzuni, uite www.hotnews.ro/articol_50879-Richard-Ellis-Preturile-locuintelor-nu-vor-scadea-in-viitorul-apropiat.htm" target="_blank">aici o pagina interesanta. (nu ma refer neaparat la articolul propriu-zis, cit la comentariile de dupa.)
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by iileana
Tzuni, uite www.hotnews.ro/articol_50879-Richard-Ellis-Preturile-locuintelor-nu-vor-scadea-in-viitorul-apropiat.htm" target="_blank">aici o pagina interesanta. (nu ma refer neaparat la articolul propriu-zis, cit la comentariile de dupa.)
Multumesc mult, iileana. Interesante si articolul si comentariile... Pana la urma, sunt decisa in proportie de 80% sa fac miscarea in vara/toamna asta.
Tzuni spune:
...am vrut doar sa va spun ca Mos Craciun mi-a adus apartamentul mult visat! Si...sunt fericita!
_