Pompa electrica?!
Raspunsuri - Pagina 3
emaaimee spune:
pompa electrica e mai buna decat cea manuala.in primul rand dureaza mai putin sa te mulgi.
apoi legat de firma:Medela.chiar si LLL recomada aceasta firma.QED.
experienta personala:Chicco manuala sucks.mie mi-a dat-o vara mea.nici ei nu i-a folosit.ventuzele se dezlipesc.se prelinge laptele pe sticla,pe palma pana inspre cot.disconfort.nervi.nu am mai avut apoi nevoie sa ma mulg.am dat la gunoi asa zisa pompa.am prospectat pompele Medela si hotarasem sa imi iau.dar nu am mai avut nevoie.
daca aveti un buget mai larg alocat pompei luati-va Medela electrica pt 2 sani.sa vedeti ce bine e sa te mulgi din ambii sani in acelasi timp.eu am facut asta cand cu furia laptelui.
nu va mulgeti decat daca e necesar(bb nu mai vrea sa suga, bolnav,prematuri,etc).
pt sfaturi legate de acest subiect va asteptam Alaptatul Helpline-click pe semnatura.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
raluk.m spune:
stiti ceva de pompa electrica de la "primii pasi"? si in general, cum sunt produsele lor? preturile sunt f bune,,,
multumesc!
khrisu spune:
Eu am pompa electrica de la avent ISIS IQ UNO. Capul electronic se potriveste si la pompa manuala ISIS. Mie mi se pare buna. Stabilesti tu ritmul de pompare....dai manual de cateva ori si apoi apesi pe un buton si ea continua ritmul.
Mi-am mai cumparat si de la medela o pompa manuala Harmony dar nu face vid atat de bun ca cea de la avent.
raluk.m spune:
fetelor, daca mai citeste cineva subiectul asta,,,poate ajuta cuiva: eu am comandat o pompa electrica nuk, de la quelle, dupa cum arata este aceeasi care prin magazine se gaseste cu preturi in jur de 300 de ron, iar aici este cu 180, sau cam asa. arata la fel ca cea de pe site-ul nuk din germania, deci cea originala. sper sa fie buna, eu inca nu am primit-o, fiindca am comandat-o chiar inainte de sarbatori si m-au prevenit ca dureaza.
Ada_S spune:
Raluk eu am avut pompa electrica de la primii pasi dar sunt foarte slabe, mi s-a stricat foarte repede, noroc ca a facut sotul scandal si mi-au dat o alta pompa caci nu se pot repara. A doua inca functioneaza sper sa o folosesc si la bebicul care v-a veni in august. Cu baiatul nu am folosit-o foarte mult dar m-a ajutat totusi mai ales cand l-am intarcat. In spital am incercat vre-o 2 zile o pompa manuala de la chicho si la mine a functionat foarte bine, in primele zile cu pompa electrica abia reuseam sa extrag ceva lapte.
Eu zic ca intervin mai multi factori, forma sanilor, marimea si nu toti sanii lasa laptele la fel de bine si mai ales in primele zile.
E destul de rau ca nu avem sansa sa le incercam un timp inainte de a cheltui bani pe ele.
Ada
9+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
raluk.m spune:
ada, multumesc pt raspuns. si eu m-am razgandit intre timp, m-am mai uitat la produse si mi s-au parut destul de ,,,slabe", ca sa zic asa, de aceea mi-am comandat de la quelle o pompa marca nuk, care imi inspira mai multa incredere, dupa sarbatori ar trebui sa imi soseasca, asa mi-au spus.un An Nou cu sanatate si o sarcina usoara!
rhoneea spune:
Fetelor,ati vazut ca ce manuala de la chicco are doua ventuze de plastic?cea de baza si una mai mica ptr sani mici.Ei eu nu m-am prins care e baiu' ca eu am sanii mici si ventuza mica mai rau facea.
Pot sa spun ca aveam zile cand luam mai mult de 100/san,si zile cand luam cateva picaturi.Bebe meu nu a vrut sub nici o forma sa suga,dupa 10 minute se enerva...dupa 2 saptamani am pierdut laptele,stateam incontinuu sa iau lapticu,sanii ma dureau,am facut si eu furia laptelui in primele zile cand am ajuns acasa,si acum in prezent ma invinovatesc,daca as fi luat una electrica oare situatia s-ar fi schimbat?
Data viitoare cu siguranta voi lua una electrica!
Vedeti cat de diferite suntem??? Sunt mamici carora pompa manuala a mers de minune pe cand cea electrica nu si invers...
flo1980 spune:
Eu am imprumutat una de la chicco, de la o prietena care nu a folosit-o si nu prea mi-a placut caci s-a stricat repede....era din aceea manuala si i se stricase filtrul de la para de cauciuc, bineinteles ca si laptele datea pe langa...un chin. Am reusit sa fac rost de un nou filtru si am dat-o imediat inapoi. Am continuat mulsul cu mana. Bebe de la 4 luni nu a mai vrut sa pape de la mami si laptele a inceput sa scada treptat...
Flory mami de Alex si [gravidutza 13+]
<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=flo1980&year=2008&month=7&day=3&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=flo1980&year=2008&month=7&day=3&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>
selina-d spune:
Raluk.m eu am o pompa electrica de la NUK si sunt foarte multumita de ea. Se monteaza usor si se potriveste la orice biberon. Are si un adaptor pentru sticlute Nuk care au gura mai larga. Secretul e sa strangi bine filetele sa fie vacuum si vine si lapticul. Mie imi place ca are un butonel cu care poti intrerupe cand vrei aspiratia, practic imita suptul bebelusului si iti poti regla cum ti-e mai comod asa. Sper sa iti fie de folos!
raluk.m spune:
multumesc , Selina-d, pt sfaturi!
Mie imi inspira incredere produsele nuk, am cumparat si 2 biberoane si o suzeta pt nou nascuti, tot de la ei, sa fie acolo,,,,daca va fi nevoie de ele.
Un an nou plin de bucurii!