Pompa electrica?!
Raspunsuri - Pagina 2
clarrice spune:
Urata problema cu pompa asta. Eu am avut mai mult neplaceri cu ea. Ce-ai drept am avut una manuala, pe care am folosit-o de vreo cateva ori la inceput, dupa care am renuntat. De unde deduc ca una electrica ar fii de preferat.Daca nu trebuie sa pleci de acasa si nu simti ca-ti explodeaza sanii asa de rau incata sa nu mai suporti durerea, nu face abuz de ea. Oricum nu e o placere. Pe mine ma dureau mameloanele ingrozitor dupa ce o foloseam. Si asa cum au zis si fetele dura vreo 40' ca sa extrag ceva mai mult de 100 ml.
Ideea e, ca daca e musai s-o ai, una electrica.
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by banutza
eu am pompa electrica de la Medela si o consider super buna.
Si eu tot Medela am avut. Am inchiriat de la farmacie pompa electrica si am cumparat-o pe cea manuala.
Eram la un pas de mastita si fara pompa electrica nu cred c-as fi rezolvat-o. Dupa aceea am alaptat linistita inca vreo 6 luni.
doradora spune:
i-as face statuie pompei electrice, cu cea manuala nu m-am descurcat deloc, a fost doar chin si oboseala
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
x_alinutza spune:
La primul copil...m-am chinuit cu o pompa manuala. La al doilea am imprumutat una electrica. Am folosit-o "non-stop" 4 luni (ragade puternice, care s-au vindecat odata cu intarcatul).
Ideea e ca, la urmatorul, dak n-am de unde imprumuta SIGUR imi cumpar una electrica!
pozici
ipearina spune:
Eu am folosit pompa electrica Isis IQ de la Avent si am fost foarte multumita! Initial am incercat pompa manuala de la Chicco, dar nu am reusit sa scot nici un pic de lapte.
ile77 spune:
Iti recomand cu incredere pompa electrica de la medela.
Eu am folosit-o din prima zi pina mi-a disparut laptele, pt ca fetita mea nu a vrut sa suga de la sin.
Isi face treaba super![]()
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
anasol spune:
Eu am folosit pompa de la Avent,io zic ca ii superbuna,am dat 2 mil juma,acum un an,pe mine ea m-a scos din perioada de criza prin care am trecut imediat dupa nastere(bebe nu sugea,canale infundate ,ragade).
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
a_da spune:
Buna Fetelor!
Eu voi naste peste o luna prin cezariana si m-ar interesaideea de a imprumuta o pompa electrica. De la ce farmacie ati imprumutat?
Adriana 35 +
[url=http://lilypie.com]
[/url]
Eseea spune:
Cred ca doar fetele de "afara" au imprumutat. Nu am auzit la noi de aceasta practica, din pacate.
my baby, Lara 

Aldebaran spune:
Eu am avut o pampa electrica de la Chico, dar zau daca reuseam sa scot mai mult de cateva picaturi. Pana la urma m-am descurcat mult mai bine cu una manuala de la Nuk, tip siringa, desi ma dureau mainile de nu mai puteam.
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)