Scriitori exista pe acest forum?
Raspunsuri - Pagina 4
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by William
Multumesc adrienne esti ff dragutza, pai asta-i adevarul mi-e mult mai usor gandurile mele merg in limba engleza, si multumesc si pentru succes, sper sa il am sa imi vad cartea publicata si atunci o sa rasuflu usor sper sa mai vb si bafta :P
Join my forum :D
William, imi place perseverenta ta! Te felicit! Bafta si sa ne anunti cind apare...
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by daniela_bquote:
Originally posted by adimercedes
Daniela, frumoasa povestea, insa exista niste inadvertente in ceea ce priveste liceul: e 1 sau 2? Ca initial zici ca vulpoiul si prietenul lui sunt batausii de la liceul 2, apoi proful de mate e de la liceul 1. Si apoi vulpita e la liceul 2 din nou. Mi se pare putin neclar...
Si poate in loc de "muciosul de Ruksi" vei folosi forma de "mucosul de Ruksi".
Dar e foarte interesanta povestea si cred ca o sa prinda la adolescenti. SI pe mine m-a captivat . mult succes in continuare.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
Pai, e vorba de doua licee, de la asta pleaca povestea de fapt: "rivalitatea" intre cei care invata la licee diferite...
E adevarat ca, fiind un fragment, nu se deduce imediat din context (am ales in graba "bucata" pe care sa o scriu aici).
Iar observatia despre cuvintul "mucios" este binevenita, formularea corecta este "mucos" si-ti multumesc ca "m-ai tras de atentie"!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Daniela, am inteles ideea ta. E adevarat ca banuiam ca asta ar fi mersul povestirii, insa nu imi era clar din fragmentul dat de tine. Mult spor la scris si sa ne anunti intr-o saptamana ca ai terminat de scris povestioara asta si te-ai apucat de alta din cele 14 care le ai in minte .
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
William spune:
Te anunt daniela nu iti face griji si cand o sa o publice o sa iti trimit si tie o copie cu autograful meu, :P deja am aere de vedete :)) orcum sper ca o sa va placa.In rest ce pot sa spun mai am un pic si am terminato yey :P sunt asa happy.
pika-pika spune:
felicitari!Sunteti talentati si mult succes!Important este sa si publicati.Multa bafta!
Sunt idei frumoase si e pacat sa se piarda...
Si eu scriu(si cine nu scrie?eu cred ca toti scriem o poezie macar o data in viata),imi face placere,ma relaxez si intru asa parca in alta lume numai a mea,exact ca si tine Daniela,am multe idei dar n-am rabdare sa le pun in ordine.
Anculina te rog mult cand publici cartea sa anunti.Mi-a placut mult de tot fragmentul,mi se pare educativ si as vrea sa ii citesc fetitei mele cand va fi un pic mai mare si mai ales sa o ajut sa invete alfabetul.Ea va studia aici japoneza asa ca de restul trebuie sa ma ocup eu.
38+
mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe
iren spune:
Daniela, kiar daca nu o sa mai fiu, voi afla din ziare ca publici
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
georgi75 spune:
William spor la scris si succes in editarea cartii.Trece-ma pe lista de asteptare a unui exemplar cu autograf.
Daniela acelasi lucru ti-l doresc si tie.Nu lasa totul balta. E pacat.Termina povestirea si incearca sa o publici.Si anunta-ne si pe noi.Eu sigur o voi cumpara.
Anculina tie ti-am mai spus-o.O cumpar si gata.
Va urez spor la scris si inspiratie maxima.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
William spune:
Te trec, maine ma duc pe strand fetele sa ma balacesc. In rest un pic si inca un pic si cartea mea va fii terminata. Cred ca v-am inebunit dar sunt asa de entuziasmat cu ea ca numai stiu ce sa zic va pup pe toate