Bebelusi de iulie-august 2005 (120)
Raspunsuri - Pagina 8
anis spune:
Uff eu traiesc de juma de ora cu suc de gref
, ca tare noduri in gat am.
E greu sa fii gravida si cu bb mic...dar daca asa a vrut Doamne Doamne ...inca o minune pt mine...e f bine.
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Laura25 spune:
Buna!
Ieri nu am putut iesi afara din cauza de vreme de kk, asa ca m-au calarit copii astia toata ziua. Nu am mai putut intra sa va salut si sa va felicit bebelusii dragalsii care s-au sarbatorit.
Asa ca, cu scuzele de rigoare pt intarziere, 
La multi ani copilasilor care au mai adaugat o lunisoara la numar! Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa aduceti multe, multe bucurii parintilor vostri!
La multi ani Sarei fumoasei si lui Andrei, ingerasul Luminitei. Sa fiti sanatosi, norocosi, cumintei si sa fiti in continuare o bucurie pentru parintii vostri! 
Laura
de
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra
Laura25 spune:
Am reusit sa pun poze pe net, numai la cateva am apucat sa pun si comentarii. Dupa cum mai spuneam odata, sunteti libere sa comentati voi restul
!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/album?.dir=7fcfre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
Laura
de
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra
Laura25 spune:
Sanatate multa puiutilor bolnaviori! Sa se faca repede bine, sa mai ia o pauza si mamicile lor!
Off, cand citesc mesajele de genul asta, sper sa nu ajung sa trec cu ai mei prin asa ceva, desi stiu ca e inevitabil, mai devreme sau mai tarziu ...
Anis ma bucur ca l-ai vazut pe bebe mic si ca e bine! Ai grija de tine si de el! Sper sa iti treaca mai repede perioada de greturi 
Laura
de
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
anis spune:
Laura ,tocmai vroiam sa te intreb de poze.
Acum le-am si vizionat.
Pai asa Bianca dr ,si Rares florar sau croitor ,nu?Daca ar fi sa ne luam dupa astea...hehehe
Tare frumoase pozele si tu arati f bine ,nici nu zici ca ai crescut 2 odata si ai la activ n nopti fara somn.Bravo voua ca aveti 2 copii tare frumosi.
Mie una imi sunt tare dragi.
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
delia grozav spune:
Buna ziua la mamici si bebici!
Urez si eu LA MULTI ANI! sarbatoritilor zilei:
SARA
si ANDREI
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
Ella2000 spune:
Dede, Hristina,
felicitari ptr "mama"! mie imi spune mai nou" Dana" 
ella2000 si printesele
Dianami spune:
Felicitari pt. "mama", Dede si Hristina! Este sublim sentimentul
...
Laura, superbe pozele de la mot! Comentariile sunt de prisos, chiar daca e la libera noastra alegere
. 
Ella, este modern sa ti se spuna pe nume
, asa ca nu te supara
. 
Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Puiul meu iubit e atat de mare
delia grozav spune:
Yasmari imi pare rau ca ati trecut prin asa probleme si mai ales ca e asa aiurea si la voi sa mergi urgenta si sa primesti ajutor real. Bine ca ati scapat.
Anis si voua sanatate in continuare si sa traiasca si sa creasca mare bebe mic din burtic.
Medeea e spre bine, nu ii mai curge nasucul asa tare si ma felicit ca nu i-am dat antibiotivc de geaba.
Dupa cum va spuneam am fost la o doctorita homeopata si mi-a spus sa ii dau Stodal sirop, ceea ce ii si dadeam de 1 zi si paracetamol si nu nurofen ca nu merge cu preparatele homeopate. In plus picaturi de nas Nazomer care de asemenea le foloseam.
Mi-a mai prescris ceva pentru febra, nu sytiu cum se numeste ca reteta e la sotul dar nu am reusit sa scot preparatul de la farmacia homeopata ca era inventar.
Oricum nici nu a facut febra Medeea.
Deocamdata mananca tare prost, e drept ca nu am respectat nic un program, laptele de dimineata l-a papat la 8 si nu mai 120 de ml, dar papase si noaptea cam 100, si nu m-am uitat atunci cat era ceasul. Asa ca nu e de mirare ca la 10 nu i-au trebuit fructele. Acuma doarme si ma gandesc ce sa ii dau de pranz.
Inca mai suge o data sau de doua ori pe zi, nu sunt eu inca in stare sa ma opresc de tot
.
In rest m-a enervat iar bunica si nu pot sa inteleg cum nu vede ce obosita si stresata am fost vreo 2-3 luni de cand tot am avut probleme. E de un egoism fara margini si nu ii pasa de nimeni numai de ea. Dar ma felicit ca m-am abtinut si de data asta sa imi pun mintea cu ea.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
delia grozav spune:
Am si eu o intrebare:
Cele care folositi patutul pliant ati pus saltea suplimentara fata de cea proprie patutului? Si daca da de care?
Mi se pare mai sigur patutul pliant pentru ca Medeea e inalta si s-ar putea sa o tenteze sa escladeze patutul de lemn.
Poze