mare deruta
Raspunsuri - Pagina 3
aissa spune:
Si Ale cam caraie cand ii vine apa pe fata dar am inceput sa o intreb in momentul cand am eu treaba la frunte unde e becul si cand ea se uita in sus eu o clatesc cu dusul.
Cristina
mi-ha spune:
Si Calina mea plange cand o spalam pe par.Pe corp este totul in regula ,dar pe cap este o tragedie!Dar mami mai este "neindemanatica" si mai "greseste" si da cu dusul pe par,etc.Chestia cu becul a tinut o vreme pana s-a prins.Acum am inventat chestia cu neindemanatica-cat o tine!Trebuie sa inventam.Ii mai pun si un prosopel mic in jurul fruntii si o mai limpezesc un pic in fata.
Andreea_k spune:
Nu stii cum era a mea la baie......
Avea ( si mai are inca ) parul lung si nu o spalau prea des pt ca urla.Am luat-o noi acasa ,am intrat cu ea in cada si am rugat-o sa ma ajute sa ma spal pe spate si pe cap.Cand a vazut ca ma spal pe cap a fost socata ca nu plang si eu tot ii spuneam ce muuuuuuult imi place etc.Apoi a venit tati in baie la noi si a inceput sa ne stropeasca cu apa .Si uite asa , "din greseala " a stropit-o si pe ea pe par.In timp ce ei doi se stropeau ( era Dunarea la noi in baie pe jos )eu am luat samponul si amn inceput s-o spal.
Ea imi spunea mereu mami , nu ne spalam pe cap si eu : nu mami , unde vezi tu ca te spal pe cap ?
A venit timpul sa ne limpezim asa ca am pus-o sa stea in fund , cu spatele la robinet si cu capul pe spate .I-am pus mana pe frunte si cu cealalta mana am limpezit-o fara sa-i dau cu apa in ochi deloc.
Si tot asa de fiecare data pana s-a obisnuit si a inceput sa-si arunce si ea cu apa pe par
Acum nu urla nici daca ii dau apa in urechi.Probabil a invatat cu timpul sa aiba incredere in mine ca nu-i dau cu apa in ochi.
Si apropo de baie , am fost pana la cineva si cand am plecat i-a zis dnei respective bye-bye iar sotului ei: tu sa faci baie , da ?
Am murit de ras ( si de rusine ).
Legat de Mona , obligatoriu trimite-o acasa dar nu o lasa sa-si ia la revedere de la el ca sigur o sa planga si ea si mai tare se sperie Gabitzu.O sa te intrebe unde e Mona , evident dar vezi tu ce-i zici.
Eu i-am zis ca "mamaie" era un inger trimis de Dzeu sa aiba grija de ea pana am gasit-o noi si am format impreuna o familie dar ca acum D-zeu a trimis-o pe mamaie sa aiba grija de alt copil pana il gasesc parintii lui.Si de atunci nu m-a mai intrebat niciodata de "mamaie".
aiuras spune:
Draga Pepsica,
Sa iti traiasca puiul!
O sa reusesti si pana atunci nu dispera. Cu mai mul tsimt al umorului vei trece mai usor peste perioada.
Eu zic ca ai facut bine ca ai luat-o pe Mona. Puiul tau este si la varsta lui NU, 2,5 ani. Nu trebuie stresat inutil.
Eu pe BB am vizitat-o 3 luni ca sa ne obisnuim una cu alta si in ultima sapt am trimis bona in vizita la maternala si ea avea 1, 5 ani. Nu am avut mari probleme dar nu isi regasea gustul mancarii. In prim a sapt a fost groazanic apoi s-a consolat. Mai lasa pe Mona un pic cu BB macar o sapt daca nu 2. Sigur ca si la maternala a fost iubit daca ti-au dat-o pe Mona lor...
Il vei avea pentru tine toata viata dar nu il vrei traumatizat. In acest rasptimp invata obiceiurile lui de viata si culinare ca macar asa sa se simta in siguranta apoi in timp vei schimba ce treptat ce nu iti place. Ca ajutorul Monei vei intra in viata lui apoi se va consola si fara ea. Veti reusi dar nu va grabiti!
mi-ha spune:
Sunt de acord cu Aiuras.Asa cum am mai spus,cred ca treptat,dar sigur,este cel mai bine.Cine stie ce blocaje se pot intampla.
pepsica spune:
Buna fetelor si scuze ca nu v-am mai dat vesti.. noi sintem din ce in ce mai bine, ne intelegem mult mai bien ca la inceput, si culmea, dupa plearea Monei a fost mai bine ... nu a plins decti f putin iar aucm nu o maipomeneste deloc... a invata f mutle lucruri si e super socialbil.. insa continuam sa plingem la baie din pacate...
Anca Wish spune:
Pepsica, felicitari!!! Sa va traiasca minunea.
Sunteti norocoase. Dumnezeu sa va binecuvanteze!
anca...SIGUR intr-o zi