Doctori din Iasi
Raspunsuri - Pagina 22
titisor spune:
[quote]Originally posted by mexxa
[font=Comic Sans MS][blue]Csharp ce sa zic...am fost si eu la Dna Botezatu acum cativa ani la controale de rutina...si apoi am aflat mai multe despre ea de la o persoana care o cunoaste personal....Sincer nu ma prea incanta inaginea ei..am ramas uimita cand am auzit ca ea ca medic ginecolog nu si-a dat seama ca este insarcinata pana in luna a 5 a cand a miscat copilu...
Despre control...putin cam repezita si mereu pe graba,plus ca nu respecta orarul de munca.Parerea mea.
Insa daca nu esti multumita de ea ti-a recomand din toata inima pe doctorita cu care am nascut eu.E o femeie foarte dulce si amabila, mereu raspunde la intrebarile care le ai...
[b]Faci niste afirmatzii in necunostintza de cauza ... dr Botezatu stia f bine ca este insarcinata dar te intreb eu ... crezi ca toata lumea trebuia sa afle asta din trim I ?
Despre dr Avatajitei am f multe rezerve !!!
thestoasa spune:
IIluri, la dr. Iliev este un dr. competent in eco...in podu ros....este ffffff..bun in eco..ti-l recomand cu caldura.
mexxa spune:
titisor
Eu nu ridic in slavi nici un medic...si nici nu ii acuz, insa cele auzite sunt de la o cunostinta...acum ce sa zic poate ca faza cu sarcina nu a vrut ea sa se afle...
Nu ma intereseaza...
Eu am fost la un control la Dna doctor si am fost foarte nemultimita pentru ca nu respeta programul de la CM Copou, si mereu este pe fuga...(ceea ce am mai zis)
Am vazut k profesia ta este medic...voi intre voi oricum va comportati diferit.
Este de ajuns sa ii spui unui medic ca si tu esti medic si deja esti privit altfel.
Nu poti sa negi asta pentru ca am destui prieteni medici care mi-au afirmat acest lucru!
Nu am vazut medic care sa se comporte la fel cu fiecare pacient...asa k prefer sa zic ca am prins-o intr'un moment prost.
Daca poti spune-mi si mie despre acele rezerve despre Dna doctor Avatajitei...
Astept sa imi paspunzi aici,pe PM sau pe mess(am obs ca ai si adesa mea de yahoo)
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
carmen28_b spune:
Oana, m-au trecut toti fiorii citind povestea ta. Imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat. Dar nu dispera, o sa reusesti!Curaj!
O intrebare am pentru voi. Vad ca se vorbeste doar de nasteri. Insa eu am o alta problema. Am o cervicita de care nu scap de 10 luni, imflamatie si iar inflamatie. Ma trateaza d-na Holicov Monica. Va intreb daca ati avut vreo problema de genul asta daca stiti vreoun medic f bun in Iasi...
Sanatate !
porumbita80 spune:
Fetelor vad ca vorbiti de doctori eu cu mare incredere vi-l recomand pe D. Doctor Aursulesei.Eu am nascut cu el si el a observat sarcina l-am sunat ori de cate ori aveam ceva dureri sau alte intrebari.La nastere a fost un scump ma ajutat foarte mulr plus la lasat si pe sotul sa stea langa mine.Nu mai zic ca mea facut rost de rezerva de 2 pers.Si nu am cotizat exagerat.Mereu am mers la el la cabinet la consultatii.Daca va plac doctorii care vorbesc linistit si cu multa rabdare vi-l recomand. Are cabinetul in tatarasi deasupra posteti.Va urez succes.
MAMICA FERICITA DE MARIO GABRIEL
(31.10.2006)
poze bebita Mario Gabriel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti
Stefana spune:
Buna! Spuneti-mi, va rog, unde o pot gasi pe dr. Mihalceanu. Am hotarat sa-mi schimb medicul si despre ea am auzit numai de bine. Insa nu stiu la ce cabinet lucreaza.
Multumesc!
Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Simo78 spune:
Stefana gasesti grupul de gravudte de Iasi aici
Mai sunt fete paciente ale dr de care intrebi tu si iti vor da informatiile necesare.
Simona 38+ Matei Hisham
Crash test dummies
claudya_s spune:
quote:
Originally posted by carmen28_b
Oana, m-au trecut toti fiorii citind povestea ta. Imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat. Dar nu dispera, o sa reusesti!Curaj!
O intrebare am pentru voi. Vad ca se vorbeste doar de nasteri. Insa eu am o alta problema. Am o cervicita de care nu scap de 10 luni, imflamatie si iar inflamatie. Ma trateaza d-na Holicov Monica. Va intreb daca ati avut vreo problema de genul asta daca stiti vreoun medic f bun in Iasi...
Sanatate !
Draga mea si eu sunt pacienta dr. Holicov si sunt si medic. Iti recomand sa incerci (daca nu ai facut acest lucru deja) ovulele Cervugid 3 cure de cate 12 zile cu pauza de 7 zile dupa fiecare cura. De asemenea, pt a preveni recidiva (eu presupun ca la tine exista un dezechilibru de flora vaginala) iti recomand sa folosesti pt igiena locala produsul Lactacyd emulsie (se gaseste in farmacii, costa aprox. 120.000 lei) care contine acid lactic pt reechilibrarea ph-ului vaginal si refacerea florei. De asemenea poti incerca si Bioclin Multi-Gyn Actigel (se poate face comanda pe internet; nu cred ca se gaseste in farmacii) cu acelasi scop.
Un frotiu cito-bacteriologic ti-ai facut?
De cele mai multe ori afectiunile inflamatorii persista datorita dezechilibrului florei vaginale. Medicatia administrata trateaza efectul si mai putin cauza; acesta este motivul pt care te sfatuiesc sa incerci si asa si eu cred ca vei fi multumita.
sri_raluka spune:
Buna fetelor... Zilele astea am tot cautat un doctor in iasi care sa ma ia ia evidenta...Sunt insarcinata in 29 de saptamani si acum o saptamana doctorita care imi monitoriza sarcina ma anuntat ca pleaca in strainatate la un curs de specializare pentru urmatoarele 3 luni si as face bine sa imi gasesc un alt doctor ginecoloc care sa ma supravegheze in continuare... Precizez ca am avut o sarcina cu probleme dar la toti medcii la care ma fost pana acum mi-au spus ca e prea tarziu... Recomandati-mi un doctor va rog... Nu stiu unde sa ma mai duc ca sa nu ma lovesc de un refuz... Multumesc anticipat Raluca