Doctori din Iasi

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Buna fetelor daca ati sti de cand caut informatiile astea sunt disperata am venit de curand in Iasi habar nu am de doctori si maternitati sunt in 33 saptamani si eu aici nu am doctor pe care sa ma bazez, pina in prezent am fost urmarita de un doctor exceptional dar din pacate nu pot naste cu el ca am fost nevoita sa ne mutam in iasi, vad ca foarte multe o recomandati pe doamna Grigore dar oare o vrea sa ma ea si pe mine sarcina este deja mare ce parere aveti?Oricum va multumesc pentru toata informatia un pic pot si eu sa-mi fac o parere. Cand am venit in Iasi am fost la consultatie la Carmen Stratone dar mi sa parut paralela de meserie am vazut ceva medici la viata mea dar asta nu prea stie ce si cum.Nastere usoara la toate si bebei sanatosi

stela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_211 spune:

Draga porumbita...

Am o amica care a fost luata de dr AURSULESEI ca pacienta din luna a 7-a, asa ca.... Eu una ti-l recomand cu cea mai mare caldura, e un dr extraordinar. Vezi ca la pag 1 e nr lui de tel. pupici

Mergi la inceput

Merci mult chiar ieri am incercat sa dau de el dar nu prea am reusit sper azi sa-l gasesc am asa niste emotii ca a mai ramas un pic si eu inca nu am doctor cu care sa nasc, sper sa-l gasesc ca sa pot merge la el ca pe zi ce trece sunt tot mai agitata, multumesc mult de recomandare. Va pup pe toate

stela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_211 spune:

Sa ne spui si noua porumbita ce ai rezolvat la dr..... Si cum s-a comportat cu tine... plsss. Pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Stela-sa stii ca si o vara de-a mea a fost pacienta lui Stratone si daca era dupa ea nu mai avea acum frumusete de baiat...
Eu ti-o recomand pe doc. Dumitrascu irina eu am nascut cu ea si e tare buna profesionista.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Ma poate ajuta cineva cu nr de tel a dr Iliev sau Socolov?
A nascut cineva sau a mers la consultatii la dr Mihaila Catalin de la Cuza Voda?

kiss
11+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Buna fetelor azi merg la D. Aursulesei l-am gasit sa vedm cum se comporta va zic cum ma intorc de la el, sper sa fie bine ca sunt asa agitata din cauza asta. Va pup pe toate

stela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Buna!
Eu am nascut pe 01.08.2006 o minune de fetita, cu ajutorul Dr. Onofriescu.
Unele pareri sunt impartite, dar eu m-am inteles foarte bine cu el, mai ales ca Maria a venit dupa 6 ani de asteptare.
Au fost tratamente, interventii,pierderi, dar cu multa grija si o supravechere foarte atenta am ajuns la final cu bine.
Sarcina nu a fost prea usoara dar am fost foarte atent monitorizata (uneori si saptamanal), si am colaborat foarte bine cu el, plus ca dupa cezariana sa interesat de starea mea a fetitei foarte des, cu toate ca nu eram un caz deosebit (in a 4-a zi am plecat acasa foarte sanatoase amandoua).
Inainte de a ajunge la el acum 4ani, am mai trecut si pe la alti medici si am facut comparatie, dar erau uni care cu alte paciente se purtau diferit, asa cum probabil am simtit eu ca acest Dr. sa purtat cu mine.

Ana si Maria

Mergi la inceput

Buna fetelor am reusit sa ajung la D. Aursulesei si mi s-a parut tare cumsecade a zis ca ma asista la nastere totul a fost ok, va multumesc mult pentru recomandare nu stiu ce ma faceam. Va pup

stela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

anymony ce mai face d-na dr. Dumitrascu? Eu tot cu ea am reusit sa am shtrumphii, ca m-a ajutat din primele saptamani. Eu o recomand oricand, oricui. E super tipa si ca profesionist si ca om.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput