Mamici casnice (57)
Raspunsuri - Pagina 8
andora spune:
Fetelor iertaciuni ca n-am mai ajuns pe aici de multisor...am venit ca sa fug iarasi... ba a picat netul, ba intram si aparea ceva si ieseam repede, parca a fost un facut
Mai intai....
LA MULTI ANI LUCIAAAAAA!
SA FII SANATOASA SI IUBITA SI CU NOROC SI INCONJURATA MEREU DE OAMENI DRAGI!
LA MULTI ANI FERICITI FLAVIA & SOTIORUL
SA VA IUBITI MEREU SI SA RAMANETI LA FEL DE FRUMOSI!!!
Camiiiii drum bun, aveti grija de voi si sa ne vedem sanatosi ca frumosi sunetm sa nu ne deochiem
Georgi bafta azi la examen!!!!!!!!!!!
Flavia concediu placut!!!!!!!!
Alinuta voi? Plecam tot pe 6 la mare, ne vedem sigur!
Si cu iertaciunile de rigoare sa va zic ep scurt.
Noi mergem la tara plecammaine asa ca iar un vom intra. Doar ca am nevoie DISPERATA de un telefon de-al vostru, al oricui, Alina, Flavia, Danuta, nu stiu cine e dispus sa se riste sa mi-l dea ca sa va pot da de urma la Moeciu.... S-ar putea sa venim totusi duminicaaaaaa........ asa ca tre sa stim cum va contactam..... Pleaaase pana diseara imi da cineva PM? Hai ca va pupacesc..... Uite Alina eu iti trimit pe PM tel nostru ca sa il ai in caz de ceva
Acumies ca nu ma lasa mandra sa stau si am o groaza de pregatiri de facut.
Va pupacesc de milioane de ori si aveti grija de voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
lunna27 spune:
Lori,eu ma chinui sa-i scot biberonul de ceai,ziua reusesc si bea cu canita dar noaptea ma dispera ca vrea cu bibe,ala de lapte am zis ca i-l mai las.Trebuie sa fii tare comica pictata cu albastru
Georgi,bafta multa la examen!
Ange,drum bun !!Poate are vreun prieten internet si ne mai vizitezi...
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor
diadaniela spune:
Andora ,gata!
ti-am trimis PM!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
maria2mami spune:
Andora......am trimis si eu pm pentru orice eventualitate
Lori........eu am intarcat-o pe Maria la 1 an si 7 luni si am luat bromcriptina....a fost criminallllllll
doamneee si ce sa chinuit si piticaaaa....dar am reusit!
Tot raul spre bine!
Va pup si revin....
Dana iar am uitat sa te ....sa nu te superi
Cand plecati in bulgaria?
Nasii Mariei sunt la olimp acum, ieri au plecat si cica vremea e buna da apa e receeee rau
"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria
diadaniela spune:
Miha ,ieri am vrut sa trec pe la tine ,da' nu stiam daca esti.
in Bulgaria plecam cam pe 1 august.
astept confirmare de la agentie ,ca am schimbat hotelul si agentia.
am gasit un hotel de 5 stelute nu prea scump.
acum trag tare cu slabitul ,ca-s cat malul de grasa si n-as vrea sa-mi etalez suncile pe acolo.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
maria2mami spune:
Mai Dana...eu nici nu ma mai chinui cu slabit-ul....ca oricum sunt cat balena...imi cumpar costum de baie intreg NEGRU si am rezolvat situatia.
Ma apuc de slabit la mare...
Ieri am fost de dimineata la serv...pana la 2 si azi la fel si in wek sunt libera....vreau sa ajung la Diana sa iau dosarul cu analize.
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by maria2mami
Ma apuc de slabit la mare...
frumos asa!
Dana
Danelutza spune:
Lori eu n-o intzarc, o las sa suga pina se duce la facultate
Maria2mami vezi sa nu te ingrasi la mare, de-atita slabit
Dispar, mai vroiam sa scriu dar nu ma lasa mammmmaaaaaaaa, iar ma musca de picior si ma trage de mina
Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
maria2mami spune:
Pe pagina 2???
E luati de aici atunci
diadaniela spune:
io-s pe la bucatarie ,dar mai trec si pe aici.
Dana