Mamici casnice (57)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Miha ,n-am scris ,mai ,azi .
am fost la mama, mi-am facut manechiura ,pedichiura ,am fost la Cora in galerie si mi-am luat niste tricouri de la Terranova si am stat ca soparla in curte la soare.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Banana,io nu mai trecui de mult pe la zezeu...Acu se discuta despre dulceturi?

Alina,desteptareeeeeaaaa!!!

Cuscra,nu tine fata in frau,las-o sa zburde. Oricum stiu ca Robert al meu este favoritul.

Mai fetelor,eu vreau sa-mi iau un robot de bucatarie si am "ochit" un Philips HR7755 si un Braun K700.Si nu stiu ce sa aleg.Voi ce ma sfatuiti?

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Banana,io nu mai trecui de mult pe la zezeu...Acu se discuta despre dulceturi? Alina,desteptareeeeeaaaa!!! Cuscra,nu tine fata in frau,las-o sa zburde. Oricum stiu ca Robert al meu este favoritul. Mai fetelor,eu vreau sa-mi iau un robot de bucatarie si am "ochit" un Philips HR7755 si un Braun K700.Si nu stiu ce sa aleg.Voi ce ma sfatuiti?Miha si Robert (18 nov 2004) Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunCand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Io te sfatuiesc, ca daca nu ai in casa storcator de fructe (nu citrice), sa casti ochii sa nu faci ca mine, care am crezut ca robotul tre sa aibe obligatoriu storcator si l-am comandat prin cineva fara sa ma interesez de detalii. Am un Philips da nu stiu ce cod, si asa rau imi pare ca e fara storcator! In rest e ok si rezistent saracu, ca am bagat io mai mult de cantitatea permisa in robot sa amestece si mi-a mirosit a ars de am zis ca tre sa il duc la reparat. Insa a functionat in continuare de cand s-a intamplat asta, adica de vreo 2 ani, si functioneaza si acum.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Dana ch departe-i Romanica, ca n-a ajuns inca noruletzul, mai ashtept, au anuntzat la tv ca miine apare si aici
Dana la care subiect se discuta de dulcetzuri, ca ma duc si eu sa ma indulcesc putzin
Cuscra eu itzi cerui sa trimitzi ploaia aia torentziala de la Iasi, dar aici a ajuns doar kk, Isabella a facut de patru ori astazi , orez bag in ea miine si morcov Tu cum stai la capitolul asta ?!
Robot de bucatarie, hmmm, amindoua firmele sint bune din cite stiu eu, dar ca sa-tzi spun drept, Braun am doar aparat de epilat

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput

eu am Phillips HR 7758 ,cu masina de tocat.
io-s tare multumita de el,da' fructe nu stoarce.
daca vrei le poti baga in blender si le paseaza acolo.
face un suc f gros ,ca-i cu tot cu pulpa . mie imi place.
si da mai ,la zz se discuta de dulcetuei si alte alea.
Danelutza, vezi ca e la sub ala cu plictiseala pe la pag 19 ,20...
ce-a ajuns si zz-ul asta.....ntz,ntz,ntz

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Cum toata lumea pleaca in concedii, io am fugit azi la tara la maman.Si ma mai duc si maine ca e asa bine... si racoare...

Crismir baba nu mai vede orele si de-aia am zis de cafea.Si-asa n-au prea baut fetele.Cred ca nu a fost buna.Da nu-i nik.Io mai fac si altadata.Cred ca pe caldurile astea e mai buna o .Nu?

Dana ca de obicei bantui pe la ZZu.

Danelutza io tin minte ca in perioada dintilor si fi-mea era kkcioasa raaau.Dar se regla singura.S-ar putea sa fie asta cauza kkcelii.

Si bineinteles ca atat m-a ajutat neuronu' sa tin minte.
Sunt prin zona.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Mai Georgi ,mare plictiseala la zezeu.
nimic interesant. nici o paruiala ,nimic.
nu se poate ,domne, asa!
eu cum ma mai distrez?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Aoleeeu...Si eu???

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

vezi?
acu' tre' sa ne luam bilete la balci. daca pe aici nu se omoara lumea....
cu ceva tre' sa ne ocupam si noi timpul.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Miha,am vorbit cu amicul meu despre termopanele tale si uite ce-am aflat:

Si Rehau si Gealan sunt bune,dar Salamander e super. El recomanda PVC cu 5 camere si termopan cu 3 coli de sticla.Dar trebuie sa ai foarte mare grija cu umiditatea din camera si temperatura de pe geam.Adica,ar trebui sa ai un calorifer sub geam,care sa incalzeasca sticla.Altfel,face condens.Ar mai fi o varianta cu geam termopan triplex cu low-e(e o coala de sticla ce are o pelicula pe baza de argint ce ajuta la scaderea transferului termic) sau argon,care fiing gaz inert ajuta la scaderea transferului termic.Dar toate astea...costa.Cam asta e ce-am retinut.Deja e mult pentru mine... Daca mai ai nelamuriri intreb.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput