Mamici casnice (57)
Raspunsuri - Pagina 24
georgi75 spune:
Neatza.
Bine mey Crismir tu nu ai facut cafeaua?Luati fete de-aici
Mai fi-mea e cu 9 luni mai mare ca al tau si are in jur de 14,5-15 kg.Asa ca ce spui tu acolo ca e slab flacaul tau?E tocmai bine.
Cat despre suparare...Nu sunt suparata deloc.Ma duc inapoi la catedra.Mi-am incercat si io norocul pana vine septembrie.Optiuni am, asa ca nu-mi fac probleme.Nu sunt disperata.
Feteloooor, a venit caldura? Io parca m-as duce la tara...Nush ce sa fac...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
maria2mami spune:
Neata fetele , multumesc de cafea si de urari...eu la serv, e cald de mori...aseara pe la 6 a plouat cu piatra...nu mai era nimeni pe strada si era asa racoareeee.
Dana ieri am uitat sa-ti zic de emisiunea cu copilul atomic....am vasut-o dar eu cred ca acel baiat de 7 ani era bolnav, mi-a ramas in minte imaginea lui, nervos cu mainile pe urechi, sa nu mai auda zgomot si ascuns sub masa....sigur e bolnav.
Cami sanatate multa lui Robert sa se faca bine cat mai repede.
Aseara am ajuns acasa pe la 9 si Maria era cu ochii umflati cat cepele, avea niste cearcane oribile ....tata mi-a zis ca a plans toata ziua dupa mine si nu a reusit in nici un fel sa o linisteasca.
Ieri am cumparat parchet-ul si vopseaua lavabila...totusi e un inceput!
"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria
mariussimiuc spune:
Buna dimineata!
Georgi,vad ca nu se inghesuie nimeni la cafeau ta!Ai pus prea mult zahar sau de ce? Sau chiar a plecat toata lumea in concediu?
Mirela,frumoase poze si puisor pe masura! Mie nu mi se pare ca Robert al tau e slab.E chiar foarte bine.Si nici Robert al meu nu e,doar pare. Doar falcile-s de el!
Miha,spor la treaba si amenajari.Te-ai hotarat la culori pana la urma?
Cuscra,Robert nu e la regim,doar ca ii dau mancare pentru copii cacaciosi.Si nu mai stiu ce sa-i dau si ce sa-i mai fac. Joi aflam rezultatele analizelor.
Va pup
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
maria2mami spune:
Miha ...da, ne-am hotarat....2 nuante de portocaliu si mobila coniac cu portocaliu (mai mult coniac, portocaliu doar la sertare)
maria2mami spune:
Voi ce recomandati la tamplarie de pvc ...rehau sau ghealan? (si cate camere sa aiba tamplaria 3 sau 5?)
Ca pret nu difera muult....majoritatea prietenilor mei au optat pt tamplarie rehau cu 5 camere....si cred ca pt asta voi opta si eu...astept pareri
mariussimiuc spune:
Miha,coniacul asta bata-l vina! Am un prieten care lucreaza cu tamplarie de aluminiu si pvc.Am sa-l intreb,sa vad ce spune.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
maria2mami spune:
Pe pagina 2??
Miha multumesc frumos
Dana_ch spune:
am si eu net pentru cat timp nu stiu ca lucra astia ceva la pe retea si voi pag 2
va [pup ] si mai revin
inca nu am citit ce a-ti mai scris dar promit ca o sa citesc
Poze cu Lucas
alexa si mami spune:
slaba activitate! mai era putin si cadeam pe pag. 3
cred ca e de la caldura. io n-am chef de nik, astept muntele, marea...visez, nu ma treziti va rog:)))
alexa