Mamici casnice (57)
Raspunsuri - Pagina 22
alexa si mami spune:
am fost la subiectu' cu Zalau si am intrebat de bi. astept vesti de la colegele ei.
dar graviduta osna unde e ? e ocupata cu mutatul?
alexa
maria2mami spune:
Hello fetele am ajuns la serv si ma topesc de calddddd
Revin cu noutati
"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria
alexa si mami spune:
anculina, concediu placut si distractie la maxim!!!
cine stie otita se ia? cum? la cine? nepotica mea, verisoara alexei s-ar putea sa aiba otita. si simbata am fost in vizita si s-au pupat, s-au jucat...va rog, astept info.
alexa
diadaniela spune:
gata Anculina, ai plecat?
Georgi ,de mine zici a fusei e la zz?
fetelor ,dn pacate Cami e internata cu Robert in spital. in avion a fost totul ok ,dar noaptea a vomitat. din cate am inteles e un virus la stomacel.
oricum ,se pare , ca maine dupa amiaza vin acasa. am vb cu sotul lui Cami.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mariussimiuc spune:
Buna buna!
Acelasi lucru ne-a zis si noua pediatra,ca s-ar putea sa fie un virus la stomacel,au fost multe cazuri zilele astea.S-ar putea sa fie si din cauza caninilor,care tre sa iasa.Maine dimineata duc probele la laborator,sa ne lamurim ce si cum.
Cuscra,azi am facut un pilaf cu carnita de pui si cu morcov,ardei si pastarnac.Asa a mancat de-a spart!Cica e mai bun fara nik in el,da ce sa fac daca nu papa altfel?
Raluca,asa cum au zis si fetele,37.5 nu mi se pare a fi temperatura mare.Ce este peste 38 este febra,asa ne-a zis dr noastra.Verifica totusi temperatura din casa si intreaba-ti si medicul,ca sa fii cu inima impacata.
Dana,lasa tigara ca nu-i buna.Mai bine papa o cireasa,o capsunica...Ti-o spune o fosta fumatoare de peste 10 ani.
Alina,otita este o inflamatie a urechii,datorata acumularii secretiilor cailor respiratorii in trompa lui Eustachio. Deci,fiind de natura virala sau bacteriologica se poate lua.Dar nu otita ca atare ci raceala,nu stiu daca ai inteles ce vreau sa spun.
Georgi,imi pare rau pentru nereusita.Si noi care asteptam cinstea... Dar nu fi trista,si prima de sub linie e o realizare. Glumesc,desigur!
Banana,eu n-am vazut emisiunea.Ce se petrecu pe acolo?
Va pup
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
malla spune:
Eu stiu ca nu se ia otita, Alexa si mami, asa a zis pediatra copilului meu si asa stiam si eu... Nu are cum sa se ia, e o infectie facuta la urechi, poate sa fie o raceala netratata... Copilul meu a facut otita si i s-a administrat antiboitic...
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
light spune:
Am fos si mi-am scos finutzul din spital, am venit apoi chiaunita de caldura si a trebuit sa imi scot si copilul in parc, am stat ca pe ghimpi sa nu vina tunetele si ploaia peste noi, si nimic...Acu ne pregatim sa papam ca cel putin eu sunt darmata dupa alergaturile din ziua asta.Raluca si Liviu a avut o zi 37.5, dar nu a fost nici o problema, nu s-a mai intamplat nimic, i-a trecut de la sine.Ce mai face RAul, a mai facut temperatura?Miha (maria2mami) vaz ca nu ma bagi in seama, tot la deruta ne tii, ori te suparasi?Sanatate multa lui Robert!!! Sa se faca bine cat mai repede!!!!!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
maria2mami spune:
Fetele sunt intr-o mareee dilema ... ce parchet laminat sa cumpar...nuanta/firma? ...vreau sa dau cu lavabil portocaliu in camera si vreau sa se asorteze cu pertii (cica culoarea coniacului ar merge cu portocaliu) si vreau sa fac comanda si de mobila din pal (un dulap cu 2 usi inalt pana in tavan) si nu stiu ce nuante sa aleg sa se potriveasca
Plsss help
maria2mami spune:
Lucia...cum sa nu va bag in seama mei
Cand venim de la mare ne mutam la soacra (sta la curte) ca nu am gasit chirie dupa buget...asa economisim o avere pe luna , aproape 10 mil / luna. Ne-a dat o camera mica mica si trebuie sa o renovam si sa amenajam cat de cat baia ca eu sunt cocoana de la bloc si vreau sa fac baita de 2-3 ori pe zi.
Trebuie sa luam parchet sa comandam mobila (numai dulap si chestie d'aia de pus tv-ul pe ea cocotata , ca un sfert de cerc) vopsea lavabila am luat azi, m-am interesat de tamplarie pvc si geam termopan de la ghealan, preturile sunt rezonabile + garantie la tot pe 5 ani....si mai trebuie un boiler pentru baie....si cred ca mai trebuie ceva....da imp e ca ne mutam mpreuna, mai are o sansa si sper sa nu dea cu piciorul ca asta chiar e ultima.
Vine cu noi la munte dar cred ca ajunge vineri seara ca lucreaza si mergem la mare in august....in rest.....sa ne ajute DD sa fim sanatosi si sa ne intelegem.
Cu soacra nu am pb ca e o femeie de milioane iar cu restu populatiei nu ma agit...ca toti sunt plecati in timpul zilei si ne intalnim doar seara sau la sf de sapt.
Danelutza...... stai linistita ca nu-mi mai trebuie bebe