Mamici casnice (57)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Gata...am venit cu rezultatul in dinti.
Sunt primaaaaaaaa.....de sub linie .Adica am reusit performanta de a lua nota 5 la interviu.
Asta e.Io tot optimista raman ca mi s-a mai intamplat la fel la un concurs in februarie cand am fost pe aceeasi pozitie.
Asa ca fac cinste mai fetelor, ca tot prima ma numesc nu?
Luati cate o bere rece ca la ce-i afara... prinde bine sigur.

Am fost si cu mucioasa la dr. si ne-am potcovit cu antibiotic.Asta e.Trecem noi si peste asta.

si revin.Ca nu mai am nici o treaba.Maine nu ma mai duc la concurs.Fac greva, nah!

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Georgi imi pare rau, dar simtzeai tu ca plutea ceva in aer, acum nu mai potzi fi sigur de nimic, pile, pile, pile si iar pile. Lasa ca o sa rasara soarele si pe strada ta. Important e ca Stefania sa se simta bine. Noi sintem aici, te asteptam, tot casnicutze, casnicutze
Cuscra ce mai face ginerica, tot bolnavior ? N-am intzeles de ce_i dai orez de regim, eu ii dau cu de toate, numai sa nu fie gras, ca dupa... am pus-o.
Dana acum am priceput de ce nu te mai vazui ieri, ai zis ca ai plecat la calcat, dar n-ai specificat "calcat de barbat" , l-ai fugarit rau saracu', asta ca sa-i tzina pina se intoarce.
Dana ch asa_i ii dam inainte cu campania, daca reushim sa te lecuim, atunci e bine.

Revin, va tzuc dulce pe toate, fara nume, revin ca sint in greva din cauza caldurii

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

am o intrebare pt mamici...copilul meu are febra 37.5 de ieri seara....cand e asa cand scade....credeti ca e periculos???sa ma duc la doc???

Mergi la inceput

Mersic de incurajari Danelutza.Chiar nu sunt suparata pentru ca stiu ca viata poate fi mai urata de-atat.Nu demult mi-a dat o palma (poate va mai amintiti).Asa ca cel mai important e ca suntem bine.

Dana pai tu ai avut timp de supernanny aseara?.Cu atata calcat pe capul tau? Nu ne-ai zis cat sta colegu' plecat de data asta?

La noi e deja dezastru de cald afara....

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Raluca, 37,5 nu e febra mare ,dar mai bine suni pediatrul pt ca bebe e foarte mic.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

georgi eu am vrut sa zic ca pe acolo mai cu pile se intra,dar lasa ca o sa gasesti odata si odata alceva mai bun.

danuta am vazut eu emisiunea azi noapte in reluare,asa parinti asa copil

mersi fetele de sustinere,vreau si sa slabesc ca-s ca balena si sa ma las si de tigari...uf cam multe vreau asai?

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

La acelasi lucru ma gandeam si eu Raluca.Stai linistita dar pentru siguranta ta suna-l si pe medic. .

Avem si POZE

Mergi la inceput

Heloooooooo.....
Anybody here?
Ca ma duc si bag cornul in perna langa fi-mea....
Da ce ma fac, ca nu mai adormi inca

Aoleeeeu.Ma delectai pe la ZZ-u.Dana ai niste interventii pe-acolo de toata stima si respectu'. Hai sa te pentru asta .

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

pe baricade, la datorie
am fost la "ip", aproape am lesinat de cald. acu' alexa face nani si noi frecam menta , da' nu la rece ci la sauna de la noi din casa.
m-am conversat cu dana banana la telefon. are vesti despre cami, dar sa o asteptam pe ea sa le spuna.
georgi, imi pare tare rau:(
luna, eu stiu ca helmifloresu' asta se da si preventiv. e naturist, deci nu cred ca poate sa le faca rau. zic si io, parerea mea.
ralucutza, au dreptate fetele:) noua ne spunea pedi sa ne ingrijoram, de la 37,7-8 in sus.
miha, alexa si-a revenit relativ repede, dar i-am facut un regim f f f strict. multa sanatate!

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Raalucutza aici mi s-a spus ca febra pentru bebelushi incepe de la 38.5, daca tu spui ca are 37.5, nu are nimic. Vezi sa nu-i fie prea cald in camarutza, lasa-l mai dezbracat, pe Isabella la nici o luna o lasam doar in pampers pentru ca era cald si nu putea sa se odihneasca, ii mai puneam cite o camasutza, dar din aia lejera, fara minecutze.
Dana ch tu lasa intii tzigarile, slabitul... hmmm, vreau si eu sa fiu mai supla, dar deocamdata ma multzumesc sa maninc

Mey mamici, m-am laudat ca ploada merge serios in picioare, ma tiriie de mina peste tot, mai ales in baie ca vrea sa-i spal dintzii , si urla daca ma vede cu periutza in mina si n-o execut. Aaa si mai avem si doi dintzoi, canini nu stiu ce-or fi ca-s departeee, abia i-am zarit, adica sint la distantza fatza de inaintashi , asha ca la capitolul dintzi sintem cu 6 sus si 2 jos.

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput