Mamici casnice (57)
Raspunsuri - Pagina 21
georgi75 spune:
Gata...am venit cu rezultatul in dinti.
Sunt primaaaaaaaa.....de sub linie .Adica am reusit performanta de a lua nota 5 la interviu.
Asta e.Io tot optimista raman ca mi s-a mai intamplat la fel la un concurs in februarie cand am fost pe aceeasi pozitie.
Asa ca fac cinste mai fetelor, ca tot prima ma numesc nu?
Luati cate o bere rece ca la ce-i afara... prinde bine sigur.
Am fost si cu mucioasa la dr. si ne-am potcovit cu antibiotic.Asta e.Trecem noi si peste asta.
si revin.Ca nu mai am nici o treaba.Maine nu ma mai duc la concurs.Fac greva, nah!
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
Danelutza spune:
Georgi imi pare rau, dar simtzeai tu ca plutea ceva in aer, acum nu mai potzi fi sigur de nimic, pile, pile, pile si iar pile. Lasa ca o sa rasara soarele si pe strada ta. Important e ca Stefania sa se simta bine. Noi sintem aici, te asteptam, tot casnicutze, casnicutze
Cuscra ce mai face ginerica, tot bolnavior ? N-am intzeles de ce_i dai orez de regim, eu ii dau cu de toate, numai sa nu fie gras, ca dupa... am pus-o.
Dana acum am priceput de ce nu te mai vazui ieri, ai zis ca ai plecat la calcat, dar n-ai specificat "calcat de barbat" , l-ai fugarit rau saracu', asta ca sa-i tzina pina se intoarce.
Dana ch asa_i ii dam inainte cu campania, daca reushim sa te lecuim, atunci e bine.
Revin, va tzuc dulce pe toate, fara nume, revin ca sint in greva din cauza caldurii
Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
raalucutza spune:
am o intrebare pt mamici...copilul meu are febra 37.5 de ieri seara....cand e asa cand scade....credeti ca e periculos???sa ma duc la doc???
georgi75 spune:
Mersic de incurajari Danelutza.Chiar nu sunt suparata pentru ca stiu ca viata poate fi mai urata de-atat.Nu demult mi-a dat o palma (poate va mai amintiti).Asa ca cel mai important e ca suntem bine.
Dana pai tu ai avut timp de supernanny aseara?.Cu atata calcat pe capul tau? Nu ne-ai zis cat sta colegu' plecat de data asta?
La noi e deja dezastru de cald afara....
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
diadaniela spune:
Raluca, 37,5 nu e febra mare ,dar mai bine suni pediatrul pt ca bebe e foarte mic.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Dana_ch spune:
georgi eu am vrut sa zic ca pe acolo mai cu pile se intra,dar lasa ca o sa gasesti odata si odata alceva mai bun.
danuta am vazut eu emisiunea azi noapte in reluare,asa parinti asa copil
mersi fetele de sustinere,vreau si sa slabesc ca-s ca balena si sa ma las si de tigari...uf cam multe vreau asai?
Poze cu Lucas
georgi75 spune:
La acelasi lucru ma gandeam si eu Raluca.Stai linistita dar pentru siguranta ta suna-l si pe medic. .
Avem si POZE
georgi75 spune:
Heloooooooo.....
Anybody here?
Ca ma duc si bag cornul in perna langa fi-mea....
Da ce ma fac, ca nu mai adormi inca
Aoleeeeu.Ma delectai pe la ZZ-u.Dana ai niste interventii pe-acolo de toata stima si respectu'. Hai sa te pentru asta .
Avem si POZE
alexa si mami spune:
pe baricade, la datorie
am fost la "ip", aproape am lesinat de cald. acu' alexa face nani si noi frecam menta , da' nu la rece ci la sauna de la noi din casa.
m-am conversat cu dana banana la telefon. are vesti despre cami, dar sa o asteptam pe ea sa le spuna.
georgi, imi pare tare rau:(
luna, eu stiu ca helmifloresu' asta se da si preventiv. e naturist, deci nu cred ca poate sa le faca rau. zic si io, parerea mea.
ralucutza, au dreptate fetele:) noua ne spunea pedi sa ne ingrijoram, de la 37,7-8 in sus.
miha, alexa si-a revenit relativ repede, dar i-am facut un regim f f f strict. multa sanatate!
alexa
Danelutza spune:
Raalucutza aici mi s-a spus ca febra pentru bebelushi incepe de la 38.5, daca tu spui ca are 37.5, nu are nimic. Vezi sa nu-i fie prea cald in camarutza, lasa-l mai dezbracat, pe Isabella la nici o luna o lasam doar in pampers pentru ca era cald si nu putea sa se odihneasca, ii mai puneam cite o camasutza, dar din aia lejera, fara minecutze.
Dana ch tu lasa intii tzigarile, slabitul... hmmm, vreau si eu sa fiu mai supla, dar deocamdata ma multzumesc sa maninc
Mey mamici, m-am laudat ca ploada merge serios in picioare, ma tiriie de mina peste tot, mai ales in baie ca vrea sa-i spal dintzii , si urla daca ma vede cu periutza in mina si n-o execut. Aaa si mai avem si doi dintzoi, canini nu stiu ce-or fi ca-s departeee, abia i-am zarit, adica sint la distantza fatza de inaintashi , asha ca la capitolul dintzi sintem cu 6 sus si 2 jos.
Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre