Mamici casnice (57)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Pai daca ea ne tine aici in suspans si la deruta... deducem si noi ce putem cum ar fi: , , sau sau,,eeeeeee? Ia zi Miha...

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Multumesc , fetelor !
Nu va grabiti sa ma dati afara ca v-am zis ca mai pierd timpul pe-aici pana cand ma apuc de facut bagajele...
Vai, ati si tinut minte ca vine ziua mea ?In principiu atunci suntem deja inapoi in tara, ca pe 1 iulie avem o nunta in Tecuci...dar daca ne place prea multin Grecia...poate aparem la nunta direct la restaurant in papuci de plaja...

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Aoleu da mai aveti fratilor multe nuntzi?Ca noi avem doo si un botez, ca deh doar ce ni se nascu finutzul iar la a treia nunta deja nu ne mai incumetam sa mergem.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Pai al meu are nunti din primavara pana in iarna, ca e dj !
Asa, ca invitati, avem anul asta 3 dintre care la una suntem nasi !

Mergi la inceput

Acu ma prinsei care-i treaba cu nuntzile astea.Noi am scapat de una, mai avem una pe 8.Io mai am putin si nu stiu ce fac, caut de o saptamana un medalion peste care dadeam mereu cand nu aveam nevoie si acu nu il mai gasesc. Deja am inceput sa ma gandesc la metode mai trasnite de cautat ca imi tot sta pe creier. Am auzit ca bioenergeticienii ar putea gasi diverse lucruri pierdute prin casa cu ajutorul pendulului. Da nu mai zic prea multe ca vine Xenocid si imi sare in cap.

Mergi la inceput

Si-l poti duce? ( Pe Xenocid... )

Mergi la inceput

Pai lasa ca tac din gura, si nu imi mai sare deci nici nu-l mai duc , se duce singur unde vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Beeey... ce activitate intensa pe-aci...
Io am fost pe-afara si acu sunt franta.

Dana hai ca m-am lamurit cu biletul...da cu treaba ailalta cum ramase? .Ca acolo m-ai lasat in are... nu mi-ai zis ce si cum...

Anculina distractie placuta. Offff...ce-as mai pleca si eu...dar anul asta ne sare randul de concediu ca suntem cu cumpararea apartamentului.Da recuperez la anul.Clar!!!

Hai si revin.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Sara buna!

Mai fetelor,eu ma bucuram ca Robert si-a mai revenit la burtica,dar vad ca m-am inselat. Astazi,a facut si afara,in parc si cu toata rusinea ca am "baiat mare care face in scutec" l-am schimbat,ca doar nu era sa las copilul murdar! Am sunat si pediatra sa-mi spuna ce sa-i mai dau,ce sa-i mai fac si nu mi-a raspuns la telefon. Asa ca maine dimineata la prima ora ma infiintez la ea la cabinet si......Pai esti pediatru numa pana vineri?Daca mi se intampla ceva cu copilul in week-end ce fac?Is nervoasa rau,pe cuvant!
Vreau sa-i fac si niste analize maine dimineata.Oare daca e kk moale mi-l primeste la laborator sau tre sa astept pana isi revine?Ma ingrijoreaza faptul ca e si verde.Poate fi de la ceaiul de menta oare?
Doamne,cate intrebari am mai pus...Of,of...

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cuscra eu te-as ajuta, dar nu ma pricep, pe a mea tzi-am zis ca am doftoricito cu pilaf de orez si morcovel, noroc de mine ca-i place orezul, parc-ar fi chinezoaica. Pupici lui Robert . Vezi sa nu fie vreun virus, microb, vreo dracovenie, daca spui ca si sotul tau se simte la fel de rau. Cu pediatrul si aici e la fel, de luni pina vineri, simbata si duminica, la urgentze trebuie sa ajung.

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput