Mamici casnice (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna fetelor !
Din intamplare am gasit azi un subiect la " Zona artelor " - " Scriitori exista pe acest forum ? " si m-am bagat si eu in seama pe acolo...si am pus acolo o bucatica mica din carticica pt copii , daca vreti sa o vedeti...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78311

Pupilici.

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mai fetiscanelor sarumana pt PM-uri Danuta, Miha si Alinutaaaaaaaaaaa Acum nu mai am scuza ca n-am cum sa va gasesc, luntre-punte il fac pe sot si tot vin.. sa dea Domnul
Alinuta lasa ca Alexa daca papa si e vioaie niscai giardia acolo puteti voi invinge... mai situ un bebe de varsta copchilelor noastre cu giardia si nu e=se resimet decat putin si uneori la regimul alimentar, faat nasi-mii are giardia la fel dar n-ai zice, sa vezi tu ca va fi bine
Loriiiiiii bun venit, sa stii ca suntem nascute in aceeasi zi acelasi an hihihi , super ca si flacauasul tau e la fel ca tine.... mai avem aici o mamica de bebica mic de to anscuta tot d valentine's. facem club, io dansez prima cu cavalerul tau De unde esti?
Georgi hai ca mai ai 10 minute si intri la interviu, tin pumniiiiiii!!!!
Lucia mmmmm delicios a fost tortul sa stii!!!
Miha, hahaha, si eu ma gandeam pt mare la noul trend negru-cenusiu la costume intregi cu accent pe bust si trena dorsala arabeasca pana la glezna.... pulpele cred ca le-oi pune si eu la prajit nitel ca culoarea mai sterge din grasimi .
Danuto dulce!

Fac eu pe atot-raspunzatoarea la postari insa chiar va parasesc... Pupic dulci si vacanta placuta celor care pleaca..... sanatate si sa auzim de bine

PS" Vedeti ca eu facui vraji pt voi sa va luati case samd dar faceti si voi acum pt mine plssss.... ca aici la Buc e cald si la Botseni ploua si e friiiiiiggggg.. si nu vreau noroaie, vreau cirese

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Tot eu, ma speriatzi cu giardia. Cum se manifesta si de la ce se face ? Plizzzz raspundetzi-mi
Eu stiu ca parazitozele intestinale se manifesta prin scaderea poftei de mancare si crampe la burtica si scaune modificate.Andora care e faza cu parasitu? Cum ne parasesti ca io chiar nu inteleg...
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Danelutza hai ma nu te panica, nici eu nu am facut niciodata analize maimutei si e ok
Lucia si eu asa am vazut ca pofta de mancare e prima manifestare a parazitozelor... oare exista mai multe tipuri de giardia?
ANCULINAAAAAA SUPERB!!!!!!!!!!!!!!!! Mai atata caldura se degaja din textul acela ca vreau catea neaparat!!!!! Esti o scumpa si scri foarte frumos, plus ca povestea e si educativa (hihi am vazut eu pe ici pe colo) iar pe Mariuca abia astept s-o vad in desene.... hehe la viitoarea carte sa=l cooptezi pe Liviutul Luciei daca vrei ajutor la desenat masinute Serios acum, e foarte frumos, FELICITARI!!!!!

ps" AAcum chiar ca plec, pa! Parca vad ca-mi mai bag nasul aici pana maine hihihi

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA
Andora care e faza cu parasitu? Cum ne parasesti ca io chiar nu inteleg...

Hai ma ca va parasec doar pt neste zile nu de tot.. plec la tara la soacra dom'le si nu ma indur sa inchid DCul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Multumesc !
Nu, Mariuca n-o sa apara, o sa apaar doar desenele cu literele !
Pupilici!

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lori99ursu spune:

quote:
Originally posted by andora

Loriiiiiii bun venit, sa stii ca suntem nascute in aceeasi zi acelasi an hihihi , super ca si flacauasul tau e la fel ca tine.... mai avem aici o mamica de bebica mic de to anscuta tot d valentine's. facem club, io dansez prima cu cavalerul tau De unde esti?

Andora,ce coincidenta, ce bine-mi pare! Frumoasa zi de nastere, nu? Sunt din Barlad.
Drum bun !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Mersi Andora
Am venit.In ce a constat interviul? Intrebari din legi beeeey
Asta inteleg ei prin interviu...In fine, rezultatul luni.Sa vedem ce fac restul ca io am intrat prima.

Acum plec afara.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Originally posted by andora
quote:
Originally posted by LUCIA MIRELAAndora care e faza cu parasitu? Cum ne parasesti ca io chiar nu inteleg...
Hai ma ca va parasec doar pt neste zile nu de tot.. plec la tara la soacra dom'le si nu ma indur sa inchid DCul Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank"> site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Lucia, Andora multzumesc pentru raspunsuri. Am vazut ca ploada mea maninca mai rau, am intrat in panica, dar cred ca-i de la caldura, doamne e cald de nu se poate respira. De doua zile stau in casa, iar dupa amiaza ies in balcon la calcat rufe. Cu copilul in parc, ioccc, nu ies, ca acolo-i cald si te bate soarele-n cap.
Georgi noi asteptam cu emotzii pina luni, adica sintem alaturi de tine.
Anculina ce frumos scrii, sa de-a DD sa-tzi publice cartea.

Gata, dispar, revin... plec la bucatareala

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput