Nasterea naturala cu Dr. Puia
Raspunsuri - Pagina 9
pisi_ella spune:
Imi pare rau ca nu sunt prea clare...Tu ce mai faci? Burtica ce mai face? Ai mai fost la doctor?
pisi_ella spune:
"Emma-Andreea, minunea mea..." Am povestit un pic experienta nasterii...Intra si citeste...
Kokolina spune:
salut !!!
da, a fost frumos in concediu...
din pacate aici, la servici, e groaznic...astia stramba din nas la greu vis a vis de mine(ca sunt cu burtica si nu mai pot sa prestez asa ca inainte)
dar mai stau cateva zile si raman acasa definitiv...
sper sa imi misc fundul pana la un net cafe, atunci...
ti-am vazut bebica...e frumusica foc !!
Kokolina 
pisi_ella spune:
Buna, Koko! Ia zi-mi: cum iti merge cu sarcina? Cat ai luat in greutate? Si starea sufleteasca care-ti e? Ai mai fost la doctor? Ce ti-a mai zis? Hai ca te-am innebunit cu intrebarile
...
In ceea ce ma priveste, nu sunt prea multumita de silueta mea...si am o celulita pe fund, de mai mare dragu'! 

Credeam ca o sa slabesc mai repede, se spune ca slabesti daca alaptezi...Hm! De fapt, mai am doar 4 kg de dat jos, insa 4 aveam si acum o luna jumate!!! Asta ma sperie! Am 63 de kg, cand am ramas aveam 59...oricum, cam mult pentru inaltimea mea - 1,65...Asta e!
Oricum, e bine ca nu m-am deformat, cum au patit altele...Chiar mi-a zis dr. Puia cand eram in luna a 9-a, ca e bine ca nu am luat mult in greutate(14 kg jumate) si ca nu m-am deformat...Daaaaaaaa......Dar uite ca tot urata sunt si grasa si am o tona de celulita!
Ei, mai exagerez si eu! Ceea ce conteaza e ca am o bebita grasa, frumoasa si sanatoasa...si iti doresc si tie un baietel...la fel!
Te-am pupat, astept vesti!
Kokolina spune:
Salut !!
am vazut subiectul ...foarte frumos ai povestit...
si eu astept cu nerabdare sa il fac pe bb, cred ca e o fericire imensa sa iti tii puiul in brate...
mie imi merge binishor cu sarcina, sufleteste asa si asa...
astept sa stau acasa, la firma e groaznic...toata lumea se uita ca la urs...
sunt disperata dupa viata aia domestica(de 3 ani incoace muncesc intr-una si nu am avut nici un concediu in firea lui)...sa fac piata la 9 dimineata, sa imi beau cafeaua cu o prietena pe balcon, etc...
nu am mai fost la puia(el e in concediu pana la jumatatea lui august)
o sa merg pe 12 aug la Pop pt. 3D si apoi cu rezultatul de la eco merg la puia
pisi, 3-4 Kile le dai jos repejor
eu zic sa amani asta dupa alaptat...atunci bagi o saptamana numai fructe si legume si se rezolva !!
eu cand am ramas aveam 63 Kg si am 1.67
acum am 72 de kile, deci am luat cam 10 Kile pana acum CEEA CE MI SE PARE MULT
dar nu am ce face,nu reusesc sa imi spreaveghez alimentatia prea bine fiind la servici(mai "bag" cate un sandvich, grisine sau alte prostii de la kiosc)
exagerezi in mod SIGUR cand imi spui ca esti urata si grasa...
adica eu ma simt un adevarat elefant
eu sunt acum optimista, daca raman cu kile in plus, asta e, le dau eu jos dupa
si o sa fiu super gagica
.....
hai ca te pup si mai vorbim...
Kokolina
- 22 saptamani si 2 zile
ochinegri spune:
Fetele, sunteti si frumoase si destepte si mamici (cu/fara burtici).
Si io pă langă voi.
pisi_ella spune:

Bravo, Ochinegri! Bine ai grait!
Koko, ai trecut de jumatatea sarcinii, tot inainte cu fruntea sus! Parca ieri am fost si eu la echo 3d, la dr.Pop, la 24 de saptamani...A fost ceva unic acea echografie, am fost asa de emotionata si asa de fericita cand am aflat ca am o fetita( atunci am aflat), ca e sanatoasa, ca are de toate...manute, picioruse, degetele...Am urmarit caseta de nu stiu cate ori cand am ajuns acasa si nu-mi venea sa cred...Imi puteam vedea fetita din burtica, dadea din manute si din picioruse...Ii vedeam capusorul, ochii, gura, nasul...Bine, nu se vedea foarte clar, dar tot era ceva...Eu si sotul meu am fost tare emotionati...
Sa-mi spui si mie cum a fost la echo...Te-am pupat!
Kokolina spune:
salut !!
pisi, ai dreptate sa o lauzi pe ochinegri
fata buna !!!
ma lauda pe unde ma prinde !!!
da,am trecut de jumatatea sarcinii...sunt in saptamana 23
astept sa ma duc la eco 3D, sa vedem ce zice nenea Pop de bb
imi iau si casetutza sa il vad pe bb si acasa, sa il arat si pe la prieteni...
sunt curioasa cu cine seamana(daca e baietel, ar trebui sa semene cu mamica, nu?
)
sigur ca o sa iti scriu sa povestesc cum era bb pe caseta...
la mine in burtica vad ca e cumintel...nu se misca toata ziua si daca eu nu stau linistita, nici atat nu vrea sa se miste
doar dimineata si seara are program 
emma ta ce mai face? a mai crescut? cu cine seamana?
va pup !!
Kokolina
si bb din burtica
pisi_ella spune:
Buna, Koko! Emma mea e mare si dolofana, are aproape 6 kg si vreo 60 cm, cred...Asa ca, inchipuie-ti! Ma doare spatele de mor! O tin cam mult in brate...Ei, nu exagerat de mult...Oricum, cand plange sau e agitata, o iau in brate si se potoleste...Dupa masa, o tin in brate cam cinci minute su chiar mai mult, lipita de mine, burtica langa burtica...Sau, mai bine zis, burtica langa burtoi ![]()
!! Si nu mai pot de spate! Noaptea ma trezesc anchilozata!
Pe 16 august avem botezul, o sa aiba 3 luni si 3 zile si cred ca o sa faca popa hiernie cand o s-o ia in brate!![]()
Cu cine seamana? Parerile sunt impartite...Majoritatea spun insa ca de la nas in sus seamana cu ta-su, iar de la nas in jos, cu mine...Iar nasul cred ca e al meu...
Te pup, pa!!!
_ella