Nasterea naturala cu Dr. Puia

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

koko, felicitari! mai rar o viitoare mamica sa se documenteze atat de mult ca tine despre ambele variante! Bravo tie, esti fata desteapta si sunt sigura ca ai sa alegi ceea ce e mai bine pt amandoi. Nastere usoara, indiferent cum va fi si sa auzim numai de bine!

PS: apropo de anestezie: am facut, in coloana, nu am simtit absolut nimic, insa nici la ora asta nu stiu sigur daca durerea punctiforma de la coloana e de la intepatura sau s-a deplasat ceva pe la vertebre de la burta mult prea grea pt mine. Dar a trecut si asta...

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

quote:
Originally posted by Kokolina

la nasterea naturala e nasoala taietura aia de acolo...
ca uneori stau si ma gandesc ca...oricum, netaiata nu scap !!!
stiu ca recuperarea la cezariana dureaza cateva saptamani sau chiar luni...dar si recuperarea dupa epiziotomie dureaza destul, timp in care stai pe colac, tre sa ai o igiena ireprosabila si viata sexuala de dupa poate sa nu mai fie la fel...
va multumesc pentru urarile de bine..va doresc si voua si bb-ilor vostri multa sanatate...
Kokolina - cu bb care misca in burtica

Draga graviduta cu bb care misca !
Uite eu am scapat netaiata. S-a intamplat sa nu fie nevoie.
Cat despre viata sexuala....n-am vrut sa aud despre asta 2 luni. Si cunosc multe mamici care au procedat la fel. Si crede-ma, nu o taietura schimba viata sexuala. In rest numai bine si un pupic pentru bb din burtic

-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ls-dobrovicescu spune:

quote:
Originally posted by Kokolina
PS: DR. PUIA INTRA IN CONCEDIU DUPA 15 IULIE
EU MERG LA EL PESTE CATEVA ZILE SI IL POT INTREBA SI CAND SE INTOARCE.

Mercic de info!
O sa-l sun la telefon. Vroiam doar sa nu-l sun cand e plecat, eventual in afara.
Si zii !!! Misca, misca ! Unde-ti faci ecografiile ? L-ai vazut cum pedaleaza ? Stii ca isi suge degetul, si trage de cordon ?
Eu l-am vazut pe monitor cum se juca (4 luni). Dupa 6 nu se mai vede asa clar.
Sa cresteti mari !
Vii la intalnirea din IOR ? Poate ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kokolina spune:

salut !!!
da, misca bb la greu
am simtit ca s-a rasucit, pur si simplu...mi se pare ceva minunat
si taticul lui l-a simtit, e foarte indragostit in peroada asta, ma suna la servici si ma intreaba ce fac, daca am papat ceva si ce mai face bb
eco am facut doar la Dr. Puia la cabinet(la privat)
ultima data am facut acum 3 saptamani
nu stiu, dar nenea doctorul asta imi face mereu cate o surpriza
prima data cand m-am dus la el, eram nedumerita, cu testul in brate:SUNT SIGUR INSARCINATA????????
el nu numai ca mi-a confirmat, dar mi-a aratat si inima...
iar acum, mi-a zis ca e baietel...
de cate ori ies de la el, simt ca plutesc.......
la intalnirea de la IOR?!
sincer, nu m-am gandit daca sa vin sau nu
se pupa cu ziua mea de nastere si cu aniversarea unui anishor de casatorie
am inteles ca ar mai fi o intalnire si pe 2 august?!!!

Kokolina

Mergi la inceput

Măi, măi, mamică de baiat !
Ca si mine !
Da, va fi si pe 2 aug. Oricum cea de pe 12 iulie e la ora 10:00.
Daca nu te odihnesti, poti sa dai o fuga. Dar mai bine odihneste-te in caz ca ai musafiri seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coryna spune:

Nu stiam ca dr. Puia are si cabinet particular, ca tare as fi vrut sa scap de cozile de la cabinetul lui de la centrul de planificare de linga spital, unde daca ajungeai la 6 intrai pe la 9 seara. E drept ca statea pina la ultimul pacient, dar tare greu e sa stai pe scaunele alea incomode. Poti sa ne spui si noua unde e cabinetul particular si care e telefonul de acolo?

Mergi la inceput

eh, da..greu cu baieteii astia
pe al meu il fac fotbalist..de vreo 3 ore ma loveste cu piciorusele

si oricum ,fotbalistii castiga bani, nu gluma
nu stiu daca o sa vin la intalnire...
voi veniti? pe cat? veniti si cu sotii?
sau doar cu bb?
fetelor, mie mi se pare normal sa ma documentez
sunt genul de om care daca fac o PROSTIE, ma enervez tare pt. ca eu chiart m-am gandit muuult inainte sa o fac
coryna, are si cabinet privat nenea doctorul
nr. nu il stiu, ca il am acasa
cabinetul se numeste NORD MEDICA, e undeva intre Gara de Nord si Gara Basarab
poti sa dai o cautare pe aici, pe forum...stiu ca mai scrisese cineva de cabinetul asta
ls-dobrovicescu sa iti traiasca baietelul
Kokolina

Mergi la inceput

Draguta Kokolina, mama de fotbalist (tot asa am zis si eu că se scoate mai bine dacat cu facultati), daca cumva citesti "De ce atatea cezariene in Ro" sa nu te sperii. Nu cred ca Puia o sa te lase sa te chinui. El se poate "prinde", ca de altfel orice doctor care vrea sa-si dea interesul, daca va fi o nastere naturala grea sau nu. Cred ca te va orienta el. Te hotarasti pe moment, daca nu cumva o sa fii prea rapida. Vezi cu epidurala, sa nu ai dilatatie prea mare cand o ceri.
Vorbim, dar mai ai pana atunci ...

Eu vin si cu BB si cu Bona=sotul in IOR. Să nu te miri, dar sotul meu cel frumos primeste indemnizatie de ingrijire a copilului, si chiar sta acasa cu el, all day long. Eu ... la munca, ca fetele... Si să stii ca sufar ca nu pot sa stau eu cu BB (am stat pana la 7 luni). Să nu faci ca mine.

Crezi ca o sa ne inchida subiectul din cauza ca vorbim prea mult ?
Să schimbăm email-uri ?

Mergi la inceput

nu cred ca ne dau baietii afara de aici, dar nici idea cu mail-urile nu e rea
sunt convinsa ca Dr.Puia stie cel mai bine, dar eu trebuie sa stiu ce ma asteapta dinainte
ca sunt fricoasa si trebuie sa invat cu ideea din timp

k lumea ca sotul sta cu bb(e bona ideala !!!)

in cazul meu, o sa stau eu cu bb, taticul castiga mai bine ca mine, dar are pe cartea de munca doar 3.000.000, deci...
eu o sa prestez 2 ani acasa cu copilul si taticul o sa fie de rezerva, in caz ca mamica e extenuata ...
pe tema asta(ca voi sta cu bb 2 ani) o IAU de nu ma vad aici, la birou
iti dai seama ca nu le convine sefilor situatia
eu imi vad de treaba mea:incerc sa imi iau concediu prenatal mai devreme si am reusit sa obtin chiar o marire de salariu in luna mai

te pup !!!!
Kokolina- 20 saptamani

Mergi la inceput

Să nu te intereseze ce zic sefii, ia-ti marirea daca poti !
E dreptul tau sa ai grija de BB, si nimeni NU O VA FACE MAI BINE CA MAMA ! La noi situatia cu banii e invers, mai rau, sotul e somerut.
Vei avea o perioada de maxima oboseala până la 3 luni (colici, acomodare reciproca, lipsa somn) dupa care va fi o placere sa mergeti in parc, sa faceti progrese zilnic, sa invatati lucruri noi (tu si BB) ! Să nu disperi in primele luni, situatia se schimba, dar sa stii ca taticul poate fi DE MARE AJUTOR ! Pune-l sa faca de toate din prima zi : baie, infasat, orice. Daca nu invata de la inceput, dupa aceea e mai greu si o sa zica ca ii e frica .... Retine sfatul : DIN PRIMA ZI ! Sa nu mergi pe varianta mama-soacra si alte experte binevoitoare/curioase ... că vă strica intimitatea si armonia in 3 pe care vreti să o construiti (chiar daca mama/soacra sunt fiinte minunate si mult mai pricepute decat voi). Eu le-am tinut la usa pe ambele mame primele 2 luni (asa sunt eu, berbeaca). Nici chiar asa, dar scrie in carte - vizite scurte la copil mic, fara luat in brate, nu stii ce ducem fiecare pe haine, spre deosebire de mama care nu iese din casa (prima luna).
Ca să te fac sa razi: in prima zi cand am sosit acasa cu BB, soacra mea a sunat sa ne anunte marele eveniment - si-a cumparat un caine ! Are 65 ani si nu a avut niciodata un animal. Nici macar nu a luat un maidanez, de milă, ci si-a sumparat un teckel cu pedigree. Asta nu mi-a placut, eu fiind o mare iubitoare/colectionara de animale oropsite.
Am 2 pisici maidaneze in casa (Bijou si Betty), un caine pe care l-am dus la bunica si in fata blocului diversi alti amarati ...
Cred că m-am descarcat ...
Iti cam fac capul mare, dar tare esti draguta si as vrea să-ti fie bine si mai usor decat mie ! Trebuia să mă dau si eu priceputa, fii ingaduitoare cu babetele de 33 ani.
Sa stii că eram sigura că ai baiat in burtica ... Apropo, eu am in plan si o fetita ....

Mergi la inceput