Nasterea naturala cu Dr. Puia

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

quote:
Originally posted by pisi_ella
Hai ca mai vorbim...Tu ce mai faci, Koko? Ne vedem si noi pana nasti?

_ella

Corect, ne vedem Shakira ? Incercam pe 12 oct. ?
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kokolina spune:

salut!!!
hai ca eu m-am cam lenevit in ultimul timp...
fara distonocalm, dorm de sparg
ieri m-am trezit la 1 dupa masa...duminica pe la 12 si tot asa...
ce imi place de voi, cu fardatul, sunteti chiar simpatice....
si eu sper sa am chef sa ma aranjez un pic, sa ii fac impresie buna lui bb la o prima vedere
la picioare mi-e cam greu, dar ma gandeam sa merg la cosmetica...sa le fac pe toate (epilat, ojat, etc) cu 2-3 zile inainte de eveniment
pana una-alta sunt la faza de listuta acum...ce imi trebuie pt. mine, pt. bb, etc...

OHINERGRI, CRED CA E SUPER SA NE VEDEM PE 12 OCT
UNDE???????
daca e departe de mine, eu o sa vin si cu sotul...care o sa faca pe soferul, saracutzul...

eu pana acum am pus 16 Kg, mai am o luna...
culmea e ca in 3 sapt nu am pus decat 1 Kil(desi cica asta e perioada cand pui cel mai repede)
nu cred ca sunt sanse sa depasesc 20 cu totul....
dar nici nu cred ca le dau pe toate jos asa de rapid
dar macar 13 daca dau, tot e ceva..

sa va zic: m-am hotarat sa fac cezariana
sa ii zic si lui puia cand merg pe la el(intre 6 si 10 oct)ca m-am hotarat ca sa nu ma mai lungeasca atat...
sper sa nu ma intoarca....ca ma supar...am stat la sfat cu "tati" si am intors situatia pe toate partile
si asa ne-am hotarat !!!
sa vedem ce o sa zica si nenea Puia...

eu va pup si sper sa imi treaca lenea asta si sa vin mai des pe la net
ce va fac bebicii?
hai ca poate vorbim si la tel

Kokolina- balenutza cu bb de 33 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Koko, ai deschis un subiect despre nasterea naturala cu dr. Puia, insa mai bine i-ai fi zis "Cezariana cu dr. Puia", ca pana acum cam toate am facut cezariana p'aici! Bravo, Koko, ai luat o hotarare inteleapta! Eu sunt pro-cezariana pana in varful urechilor, asa ca nu pot decat sa te felicit! Hai ca vorbim maine cand ne vedem!

_ella

Mergi la inceput

quote:

Koko, ai deschis un subiect despre nasterea naturala cu dr. Puia, insa mai bine i-ai fi zis "Cezariana cu dr. Puia", ca pana acum cam toate am facut cezariana p'aici! Bravo, Koko, ai luat o hotarare inteleapta! Eu sunt pro-cezariana pana in varful urechilor, asa ca nu pot decat sa te felicit! Hai ca vorbim maine cand ne vedem!

_ella

Stai, sor'meo, lasa subiectu' asa ! Oare ajunge Koko la cezariana? Ca, la cat e de inventiva Koko, fer Doamne, da' poate naste "la minut" !
GLUMA !!!!!!

Lili, care e glumeata, da-i da mana !

PS: uitat-va la Diverse-12OCt, s-au hotarat pt. Tineretului, da' mai vorbim Joi.

Mergi la inceput

Adevarat ai grait, Ochinegri!...Insa Koko parea foarte hotarata sa faca cezariana...M-am intalnit ieri cu ea, este o fata tare draguta...Cu siguranta o sa fie si o mamica super!! Asa e, Koko, nu mint! Hai, mai astept vesti! Va pup!

_ella

Mergi la inceput

quote:

Adevarat ai grait, Ochinegri!...Insa Koko parea foarte hotarata sa faca cezariana...M-am intalnit ieri cu ea, este o fata tare draguta...Cu siguranta o sa fie si o mamica super!! Asa e, Koko, nu mint! Hai, mai astept vesti! Va pup!

_ella

Aaaaaaaa ! V-ati intalnit fara mine !
Io stiam ca Koko e "misto", am vazut poze !
Vorba e ... gluma sau nu, vrei cezariana ? Nu-i rau, pt. BB, da' sa stii ca daca refuzi calmantele (dupa operatie, ca mine) te vad sfintii (cam 48 ore)!
Daca, insa, te-ai hotarat ..... vorbim .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmihaela spune:

Iaca ma 'bag' si eu in vorba...
Io am facut cezariana la Filantropia, acu' 5 ani.
Muream de frica si am ales de la inceput, cezariana, iar la sfarsit...ce sa mai vorbim- Pusesem 37 kg...
Ce vreau sa va-ntreb, vorbiti de dr. Puia. Am probleme cu cumnatica mea, care se straduieste de vreun an jumatate sa ramana graviduta, (locuiste in Brasov),insa are inca ambele trompe infundate. Am chemat-o in Bucuresti, i-am facut programare la dr. Niculescu, pentru tratament si eventual operatie chirurgicala sau laser. Ma intrebam daca stiti ceva, ati auzit cate ceva despre doctor (inteleg ca e tot in Giulesti-Panait Sarbu), sau despre operatii cu laser, pe-acolo.
Miha

Mergi la inceput

Buna, Mihaela! Da, am auzit de dr. Niculescu, il si stiu din vedere...E cel care le pune pe gravidutze la cura de slabire! Am o prietena care a nascut cu el si a luat doar 10 kg, ca tipu' i-a interzis categoric sa manance una, alta...I-a spus sa nu care cumva sa ia mai mult de 12 kg...Si n-a luat, saraca! Cica asa procedeaza cu toate...Nu zic nu, e foarte bine...Dar e asa greu...Tipa de care-ti spuneam ca a luat doar 10 kg a nascut o fetita de 3,250 kg si e tare multumita ca si-a revenit cat se poate de repede la greutatea dinainte...
Imi pare rau, insa altceva nu-ti pot spune despre dr. Niculescu...Ti-l pot insa recomanda cu caldura pe dr. Puia, e cel mai bun de la Giulesti. Si asta nu o zic pentru ca a fost dr. meu...

_ella

Mergi la inceput

, Ochinegri! Data viitoare ne intalnim si cu voi! Depinde unde stai...Prin ce zona stai? Ca noi stam in Militari...

_ella

Mergi la inceput

quote:

, Ochinegri! Data viitoare ne intalnim si cu voi! Depinde unde stai...Prin ce zona stai? Ca noi stam in Militari...

_ella

Noi ... in Titan ! Hai, ca vin eu cu masina ... data viitoare !
Ne vedem pe 12 ?

Miha, Niculescu e OK. Mai vorbim !

lili

PS: ce faci Koko, ce-ai mai inventat ?! Shakiro, mai zii ceva !

Mergi la inceput