Nasterea naturala cu Dr. Puia

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

Mai Koko, da' nu stai degeaba ..... nici un minut !
Nu te speria prea tare, ca se rezolva. Nu inghitii hapuri ! Ia-o pe babeste ... si nu tusi prea energic ! Deci ceaiuri cu lamaie, la greu, miere, merge faringosept, si las-o naibii de inghetata !
Daca faci febra, vorbim .... o sa te vada cineva in locul lu' Puia ...
Mai Pisi, ce zici de episodul "Shakira si inghetata" ? Saracuta Koko, poate nici n-a mancat inghetata, da' o cert si eu asa ..... de control !

mama lu' Dan care a facut 1 an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

La multi ani, Dane, sa fii sanatos, sa ai noroc si sa-i bucuri pe parintii tai!
Koko, sper ca esti bine...Auzi, chiar daca Puia e plecat din tara, el lasa telefonul doctorului Cristescu, am impresia...L-am sunat si eu cand eram gravida, sa-l intreb nu stiu ce si mi-a raspuns altcineva, dr Cristescu, am impresia, ca eram prea stresata ca sa-i mai retin si numele...si mi-a zis ca dr. Puia i-a lasat lui telefonul, in caz de una, de alta...Sper insa ca te-ai facut bine...Hai poate ne vedem...Va pup pe amandoua!

_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kokolina spune:

salut!!!
ochinegri, LA MULTI ANI pt. baietelul tau...sa fie sanatos si sa aiba noroc...si succes la fetite(asta cand va mai creste)...
ma certi degeaba cu inghetata, nu am mai mancat de o luna, cred...
acum ce a fost mai rau a trecut, sunt doar mucioasa...nu am luat decat vreo 3 paracetamoale si am mai dres-o cu ceaiuri si cu picaturi de nas...de fapt, eu am sinuzita de ceva ani si la schimbari de temperatura o patesc mereu...
de tusit, am tusit doar o zi...cum beam un ceai, ma mai lasa...
in fine, bine ca s-a terminat...
sambata am umblat toata ziua(cu masina)..si am ajuns si pe la targul de bebelusi
am stat putin dar m-au impresionat cel mai tare preturile..un sutien pt. alaptat:850.000, o rochita neagra din voal(de ocazie):2.800.000
o salopeta din in: 2.500.000
in rest..bebei cat vedeai cu ochii...frumusei toti
eu deja nu mai am rabdare, vreau sa nasc odata..sa il vad pe bb al meu la fata...sunt curioasa cum e, cu cine seamana...
cred ca va aduceti aminte de curiozitati de tipul asta...

hai ca va las si astept sa scrieti si voi...
va pup !!!

Kokolina- 31,2 saptamani

Mergi la inceput

Mamaaaaaaa, Koko, ce preturi! Eu am cumparat sutien pentru alaptat de la Jolidon, cu 190.000! Si e foarte bun! In legatura cu hainele de graviduza...Mi-am facut veacu' in doua salopete si doua rochite, una mai elastica, pe care o aveam mai demult si una de imprumut, de la o...ex-gravidutza! Oricum...sunt scumpe toate hainele de gravidutze...
Imi pare bine ca esti bine...Poate ne vedem, cand te insanatosesti...Eu acum ies un pic afara cu Emma...Vorbim mai pe seara!

_ella

Mergi la inceput

Multumim pentru urari, frumoaselor !
Puiul mamii e barbat, de 1 an !

mama L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kokolina spune:

salut !!!
da..ochinegri...barbat in toata regula...
l-ai sarbatorit?
eeh..fetelor...eu de cand cu vremea asta...stau cam prost cu hainutele...am doar niste pantaloni si un ploverash...
in rest...nu stiu daca are rost sa imi mai iau ceva pentru o luna...
mi-e groaza sa ma gandesc ce va fi dupa...ca banuiesc ca hainele mele din sifonier nu ma vor mai incapea...
voi ce mai ziceti?
ce mai fac bb-ii vostri?
va pup si mai vorbim...

Kokolina- cu bb Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Kokolina
mi-e groaza sa ma gandesc ce va fi dupa...ca banuiesc ca hainele mele din sifonier nu ma vor mai incapea...
voi ce mai ziceti?
ce mai fac bb-ii vostri?
va pup si mai vorbim...

Kokolina

Shakira, ti-am mai zis, da' iti mai zic. La mine au fost cam asa: din total 40kg
- 10 sarcina (deci nasti si gata)
- 10 apa (si sigur ai reinut si tu .... care dispare in prima saptamana dupa nastere)
- restul .... 20 kg....prapad !
Deci, o sa mai dai jos ceva cu nascutul si apa din organism. Restul .. te toc eu la telefon .. si o sa le dai jos. In primele 2 luni ..... unde vrei sa te duci .. la Hilton ? Apoi te vei imbraca cu hainele tale obisbuite.
BBele meu e bine ! Numai bine si fetitei lu' Pisi !
Te asteptam pe tine sa infiintam subiectu' "Copii mositi de Puia".

L

Mergi la inceput

Marfa de tot, Ochinegri!! In ceea ce priveste kilogramele...hm! De 3 luni si ceva am aceeasi greutate...Ba nu, mint...Am mai crescut cu un kilogram... Bine, nu am de ce sa ma plang, am 64 kg, nu sunt obeza, insa mi-e ca ma mai ingras! Mananc cat o vaca!!!! Ma scol la 3 noaptea si mananc!!! Dulciuri!!! Alaptatul imi face o pofta de dulciuri....Sau e doar auto-sugestie?...
Koko, in legatura cu hainele! Eu mi-am luat in luna a 8-a o salopeta, mult mai mare decat prima...Si bine am facut, ca burta creste cel mai mult in ultimele 2 luni...Crede-ma, nu ma mai incapea nimic!!! Doar salopeta si o rochita de imprumut! Aaaa! Si inca una a mea, mai veche si elastica...care mi se mula pe burta, pe fund, pe toate alea! Eram o gravida tare sexy!! La tine e mai nasol, ca nu mai poti imbraca rochite...Se face frig...Auzi, iti pot imprumuta eu ultima mea salopeta...Tu o sa te faci mai...mare decat eram eu , insa poate ti-e buna acum...Nu stiu...Mie mi-a venit pana la sfarsit, insa aveam 74 kg...Tu cate kg ai acum? Hai ca mai vorbim! Poate ne vedem pana nasti! Sau pana cand te mai poti misca, cat de cat! Ca in luna a 9-a o sa iesi doar in jurul blocului! Va pup!

_ella

Mergi la inceput

Draga Koko, ia salopeta de la Pisi. Am avut si eu un costum de toamna, da' l-am dat deja unei colege.

Mai Pisicuto, mie in timpul alaptatului mi-era o sete cumplita ! N-ai vazut ! In timp ce alaptam beam o cana cu apa ! Posibil sa simti nevoia de dulce !
Oricum, toata treba cu slabitul vine dupa ce termini cu alaptatul ! Te rog nu incerca inainte, n-ai de ce ! Dupa ..... iti dau eu reteta numita "SuperFoame".
Sa ma vezi pe mine ce sexoasa era .... in rochii largi de voal ! Imi facea loc lumea sa intru la Billa (pe usa de la Billa intra si un camion). Da' sa stii, am avut ceva sfant .... mi-am facut unghiile de la picioare pana in ultima clipa .... mobilitatea mi-am pastrat-o ! De, am avut si eu o dambla .... Si m-am fardat si parfumat inainte sa intru in operatie ..... sa vezi ce comentau asistentele .... crezand ca eu n-aud.

lili

Mergi la inceput

Si mie mi-e sete cand alaptez, Ochinegri! E normal! A propos de unghiile de la picioare...Si eu mi-am facut singura pedichiura pana la sfarsit...Bine, in luna a 9-a nu mi le mai puteam da cu oja, in ciuda tuturor eforturilor...Inainte de a pleca la maternitate, am rugat-o pe maica-mea sa faca operatiunea asta...Na, sa nu ma duc neojata! La maini stiam ca nu avem voie sa ne dam, asa ca am zis...macar la picioare! A props de fardat...Eu nu m-am fardat inainte de operatie, ci dupa! Bine, nu imediat, a doua zi dimineata, inainte sa vina alea sa ne faca toaleta...Eu eram tare ocupata sa ma rimelez...Sa ma rujez...Sa ma fardez...Am zis ca gata, tot greul trecuse...Hm! Pana m-a dat aia jos din pat si am zis ca, daca nu mor atunci, nici ca mai mor...Si asa am continuat sa ma machiez zi de zi, pana cand am plecat de la maternitate...Se minunau toate tipele cand ne intalneam la alaptat! " Ce mamica frumoasa si ingrijita!", ziceau ele...Pe mine ma durea burta de crapam, da' ziceam ca...macar sa fiu frumoasa... Cand am ajuns acasa cu insa...am mai rarit-o cu machiatul! Dupa vreo luna insa mi-am revenit la normal!
Hai ca mai vorbim...Tu ce mai faci, Koko? Ne vedem si noi pana nasti?

_ella

Mergi la inceput