Nasterea naturala cu Dr. Puia

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kokolina spune:

salut!!
6 kile??? pai e marishoara !!!
al meu are 500 grame(cat o sticla de cola)
deja ii faci botezul???
maaaaamaaaaaa...parca ieri stateai acasa cu burtika mare si erai disperata ca nu mai nasti...
uite, acum minunea are 6 Kg.si se apropie botezul...
vreau sa iti spun ceva
acum o sapt- doua(pe 13 iulie)am sarbatorit 1 an de casnicie
si normal ca dupa ce ne-am facut deva bun de papika si am luat un vin bun...ne-am gandit sa revedem caseta video de la nunta
toate bune si frumoase...dar finalul a fost mortal
acolo noi si nasii incheiem "povestea" cu urarea :NE VEDEM LA BOTEZ
iti spun sincer ca nu am crezut pana anul asta, pana sa revad caseta ...ca lucrurile in viata se pot schimba atat de mult, in numai un an
nu credeam atunci, la nunta, intr-un botez atat de apropiat, nici nu visam eu sa am un bb decat in viitorul foooaaaarte indepartat
si uite ca acum sunt in luna a 6-a...si la botezul bb-ului meu, acei nasi probabil ca nici nu vor venii si nici nu il vor vedea
deci.......c'est la vie!!

hai ca va pup!!!
Kokolina- pe care o doare burtika azi si va pleca acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

Pisi, si noi am facut botezul la 3 luni. Eu zic ca e mai bine, nu plange asa tare. De fapt BB al meu n-a plans de loc.

Hei, Kokolina, ce-ai papat de te doare burtica ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Ce s-a intamplat, Koko? V-ati certat cu nasii de cununie? Spuneai ca probabil nu vor veni la botez...Imi pare rau...Frumos ar fi ca nasii de cununie sa fie si nasii copilului...Noi am avut noroc de niste nasi COOL, din toate punctele de vedere...Ea e o nepoata de-a mea( insa e cu un an si ceva mai mare decat mine), e doctor pediatru, iar nasu' e chirurg...Familie de doctori. Ne intelegem excelent, avand in vedere ca suntem foarte apropiati ca varsta...Asta mi-am si dorit: niste nasi cu care sa vorbim orice, cu care sa ne distram si cu care sa nu vorbim cu "dumneavoastra"...
Noi implinim pe 19 august doi ani de casnicie! Avem mai multa vechime decat voi!
Te-am pupat! Cand intri in concediu?
ella

Mergi la inceput

salut !!
da...si eu ma gandeam ca pe bb il fac la sf. lui noiembrie si botezul nu l-as face iarna, ca bb e mic ...
l-as face prin martie, sincer...nu stiu daca e bine sau rau...
am o prietena care a facut botez cand avea fetita ei 6 luni, ca atunci au putut,iar bb nu a avut nimic, nu a fost agitat
nu, pisi, nici macar nu ne-am certat cu nasii...nu stiu ce au, ori s-au suparat, ori nu le pasa...habar nu am...
stiu ca e bine sa imi boteze ei copilul dar daca nu se va putea, imi poate boteza si altcineva, nu?
iti urez multi ani de casnicie fericiti...
noi am facut 1 an, suntem impreuna de 3 ani, ne stim din studentie si am fost colegi de servici inainte sa fim impreuna
deci ne-am "descoperit" relativ tarziu...
ieri m-a durut burtika de la contractii, cred
nu de la mancarica...
ma durea jos de tot burta si mi se intarea
astept sa vina Puia din concediu sa ii spun de chestiile astea

va pup !!!
Kokolina- cu bb baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Koko, incearca sa te odihnesti mai mult, sa stai mai mult in pat, daca ai contractii...Ah, cu serviciul asta...Poate iei mai repede concediu...Aaaa! Si sa iei No-Spa si Scopantil, poate ti-a zis Puia...Eu mergeam peste tot cu No-Spa dupa mine sau cu supozitoarele Scopantil... Cum simteam ca ma doare, bagam doza! Cu supozitoarele era mai greu, daca nu imposibil, cand nu era vreo buda prin preajma....Nu-ti fac rau, poti sa iei...E chiar necesar sa iei! In ultimele 2 luni am luat mereu...Am avut 2 prietene care au nascut prematur niste matze de copii de 2 kg si mi-era taaaarreeeeeee frica!!! Puia mi-a dat si Diazepam in ultimele 2 luni, unul - seara, ma linistea( aveam probleme cu somnul) si, in acelasi timp, era si impotriva contractiilor, miorelaxant...Relaxeaza uterul, deci previne eventualele contractii premature...Asta insa in ultimul trimestru. Nu stiu daca e indicat la tine, deocamdata...Vezi ce zice dr.
Oricum, incearca sa nu te enervezi, sa nu te stresezi prea tare!...Nu merita! Da-i in pisici de colegi si sefi, nu mai pune la suflet, caci copilasul tau e pe primul plan!
Ok, mai vorbim! Ai grija de...voi doi! Pa!

Mergi la inceput

salut
pisi, Dr. Puia e in concediu, vine pe 10 august...
din pacate nu stiu la cine sa ma duc in caz ca mi se intampla ceva...
am dureri de burta(jos de tot, ca la ciclu) si il simt pe bb chiar acolo, jos...
deci cat e burta de mare...bb nu prea sta decat jos de tot...se misca si ma apasa pe vezica...
mi se pare ca ceva nu e in regula cu durerile astea joase si mi se incordeaza uterul
No Spa iau la greu(azi am luat deja 2), Scobutil nu iau deloc(o sa imi iau azi de la farmacie in drum spre casa)
mai iau utrogestan si fier(la 2-3 zile)
prenatal nu am mai luat deloc pt ca imi da pofta de mancare si oricum am pus vreo 11 Kile pana acum...sper ca 1 Kg de fructe /zi e suficient

nu ma enerveaza sefii sau serviciul(am inceput sa ma invat cu isterici in jurul meu)...dar ma enerveaza ideea ca tre sa fac zilnic 30 Km ca sa vin la servici, in conditiile in care daca as sta acasa, as lua tot banii aia...m-as odihnii si am manca si eu mai rational
oricum, maine e ULTIMA ZI DE LUCRU !!!!
de luni, o sa iti scriu de la net cafe sau de la sotul meu de la servici
te pup !!!
Kokolina - 23 saptamani

Mergi la inceput

vezi??
am fost harnicutza si m-au facut membra matura

Kokolina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Kokolina

salut
pisi, Dr. Puia e in concediu, vine pe 10 august...
din pacate nu stiu la cine sa ma duc in caz ca mi se intampla ceva
Kokolina - 23 saptamani

Puia de obicei opereaza cu Dr. Cristescu (mana dreapta). Ar fi o idee sa te duci la el. Oricum e f simpatic si se zicea ca e priceput (e tanar). Dar Puia nu ti-a zis la cine sa apelezi cand e plecat ?

Nu ma mai speria !
Eu am avut contractii toata sarcina, cu dureri, cu tot ce trebuie. Si eu am luat tone de Nospa. De unde toata lumea astepta un prematur, l-am dus 9 luni, si a tinut si creclajul.

Zii cum te mai simti ...

Mergi la inceput

da, stiu ca lucreaza cu cristescu(am inteles ca e nepotul lui)
Dr. Puia nu mi-a zis la cine sa apelez, dar eu intamplator am nr. de mobil al lui cristescu(am o prietena care e pacienta lui) si ma gandesc ca daca e ceva ...il sun si ii zic..
aseara m-am simtit mai bine, am luat NO-SPA si aspacardin...de la astea imi trece
FETELOR, AZI E ULTIMA MEA ZI LA SERVICI
ochinegri, te-as ruga sa nu imi mai trimiti mail pe adresa de la firma...mail-urile mele vor fi forward-ate catre sef

putem sa comunicam pe forum sau putem sa vorbim la telefon

va pup si va mai scriu azi !!
Kokolina- care va intra in concediu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Kokolina
ochinegri, te-as ruga sa nu imi mai trimiti mail pe adresa de la firma...mail-urile mele vor fi forward-ate catre sef

putem sa comunicam pe forum sau putem sa vorbim la telefon

va pup si va mai scriu azi !!
Kokolina- care va intra in concediu

No problem, ai vazut ca nu ma omor cu mail-urile. O sa vorbim pe telefon.
Ma bucur ca te simti mai bine.
Deci esti libera, acasa. Poti sa vii in IOR maine ?

Mergi la inceput