parfum fresh bun si persistent
Raspunsuri - Pagina 4
nuschu spune:
quote:
Originally posted by NanaMotocquote:
Originally posted by NinaR
Chanel nr. 5, are mirosul tare si persista dar nu se potriveste la toata lumea.
Nina
Cred ca mai potrivit pentru vara, desi e cam tare, este Chanel Chance, decat nr5. Oricum amandoua sunt tari si mult mai indicate ptr sezonul rece, parerea mea.
Nana Motoc
Pana la nunta...![]()
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
Mie Chance imi vine foarte bine si-mi place, dar acum nu ma vad purtandu-l. Cred ca s-au mentionat deja Escada Sentiment, Gucci Envy Me, iar eu as adauga Kenzo Parfum d'Ete.

Pisica
MissJJ spune:
Anna Sui - Secret Wish 
Giorgio Armani - Sensi White Notes
------------------------
31+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by nuschuquote:
Originally posted by NanaMotocquote:
Nina
Cred ca mai potrivit pentru vara, desi e cam tare, este Chanel Chance, decat nr5. Oricum amandoua sunt tari si mult mai indicate ptr sezonul rece, parerea mea.
Nana Motoc
Pana la nunta...![]()
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."![]()
Mie Chance imi vine foarte bine si-mi place, dar acum nu ma vad purtandu-l. Cred ca s-au mentionat deja Escada Sentiment, Gucci Envy Me, iar eu as adauga Kenzo Parfum d'Ete.
Pisica
Pai de-aia zic si eu, si eu il am dar in folosesc numai in sezonul rece ptr ca este puternic si chiar persista mirosul. Cred ca daca m-as da acum cum el m-as sufoca si nu e nici pe departe de tare ca Nr.5.
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by michelle7
Numai mie imi pute Chanel 5? Mie-mi miroase a balega murata
Michelle

Am crezut ca numai mie!
Nana Motoc
Pana la nunta...
OlgaTarziu spune:
Mie Chanel-ul mi se pare cam prea tare pt vara.
Mi-am luat un Dolce & gabbana light blue... Mi-a placut cand l-am testat dar nu stiu ce am ca nu-mi mai place deloc. Bine ca mi-am dat seama de asta dupa ce am dat banii. regret din suflet eternity summer de la CK. Era super fain.
De asemenea green tea a lui arden nu tine deloc, e fain, fresh dar intr-o jumate de ora nu mai e.
Am auzit ca scot lancome unul nou Fresh, exact cu denumirea asta.
Olga
Si maine e o zi
Bombonicaaaa spune:
So in love de la Victoria's Secret miroase bine si persista mult ,Armani Code tocmai l-am achizitionat si e fain ,Glow de la J .LO l-am folosit mult timp si am fost f. multumita si iarasi i-mi place tare mult Armani mania , e super 
Oana
de
Iustiana Noemy si
Jasmine Neidyn
www.bombonicaa.piczo.com/?cr=6&rfm=y" target="_blank">MY COOL PLACE
FESTIVAL
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica
KSorana spune:
quote:
Nina
Asa e.Trebuie sa-ti dai cu el de la o distanta de 1 m.