parfum fresh bun si persistent
Raspunsuri - Pagina 2
M&M spune:
...Un vot si de la mine pentru Light Blue de la D&G, dar mai imi plac si PUR DESIR de GARDENIA de la Yves Rocher si Paco Rabanne Pour Elle...
poze rochita civila
eu
diverse
Happiness_4_us spune:
Eu am avut Light blue de la D&G si mi se parea ca nu persista deloc. Intr-adevar miroase tare bine, insa nu tine mult mirosul.
Cel mai mult mi-a placut Cerutti Image al lui Nino Cerutti isi pastreaza mirosul pana seara tarziu si miroase beettooonnn!
Chiar vreau sa-mi mai iau unul pentru vara asta.
Mai subscriu insa si pentru Happy Heart - Clinique, intr-adevar este fresh, persistent si merge de vara!
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
iepumic spune:
"GLOW" de la J.Lo (Jennifer Lopez)
Iepumic 
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by NinaR
Chanel nr. 5, are mirosul tare si persista dar nu se potriveste la toata lumea.
Nina
Cred ca mai potrivit pentru vara, desi e cam tare, este Chanel Chance, decat nr5. Oricum amandoua sunt tari si mult mai indicate ptr sezonul rece, parerea mea.
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
Mariaa spune:
Si eu am avut recent Woman-Hugo Boss insa mi s-a parut ca nu tine mirosul asa mult.
Sunt persoane a caror piele miroase foarte frumos la orice ora din zi, dati-mi o idee, ce miros poate persista asa mult ?! Eu una nu am gasit ..si inca mai caut :)
Si nu ma refer neaparat la parfum aici.
mersi
Maria.
michelle7 spune:
mi-am mai adus aminte de unul care e minunat . e de zi si are note citrice
Kenzo- Le monde est beau
si preferatul meu - fie vara fie iarna e Cerutti 1881 si exista si varianta de vara (sticla albastra)
Michelle