Mamici de sept-oct 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 9
inni spune:
Pufy pana termin eu de scos samburii...spune-mi si mie cat zahar pun peste 1 kil de visine.
Daca nu stiu...nu stiu...ce sa fac !!!

Inni
28+ cu
....
ramomar spune:
Gety clatitele le mai poti umple cu branza dulce de vaci, daca nu mai vrei cu gem sau finetti. Eu o prepar asa: freci bine branza cu 1ou sau 2 (depinde cate caltite faci si cata branza foloesesti), apoi adaugi 2,3, 4 linguri de zahar (in functie cat de dulce vrei sa fie) si 2 vanilii. Le amesteci bine pana se omogenizeaza toate. Poti sa adaugi si putina scortisoara (daca iti place). Eu de cele mai multe ori cand fac clatite cu branza le bag si la cuptor, iata cum: pun in fiecare clatita branza, o rulez si o asez in tava ( pe care nu o ung cu nimic). Le asez asa una langa alta toate clatitele, iar peste ele pun urmatoarea compozitie: 200-300ml smantana, frecata cu un ou si 2-3 linguri de zahar. Le las la cuptor 10-15 minute. Sunt tare delicioase....![]()
Fug si eu fetelor sa fac cornuletele acela cu miere de albine, reteta de pe forum
itzy-bitzy si eu respir din ce in ce mai greu, cred ca e din cauza burticii care tot creste. Ferice de tine ca ai pus doar 3 kg 
24+ 
POZE
mai avem un pic...
itzy-bitzy spune:
Ramomar
mama mia ce de bunatati...ne faceti sa salivam pe aici pe la birou.
Da asa e creste burtik si impinge stomacul si restul...in sus spre diafragma. Dar am inteles ca asta ar tb sa se intample pe la 28-36 de saptamani cand fundul uterului ajunge cel mai sus...de asta ma mir...
Pup si spor la bucatarie
Itzy-Bitzy
26+ cu
Ana-Maria
POZE
ramomar spune:
inni ce dulce esti, m-ai facut sa rad de numa numa

, aha, clatite...branza...smantana
24+ 
POZE
mai avem un pic...
itzy-bitzy spune:
Inni esti mortala

, papanasi, prajitura cu visine, clatite ....
Itzy-Bitzy
26+ cu
Ana-Maria
POZE
inni spune:
Ramomar
....pai daca mi-ai facut pofta...
Haideti ca am intrat in dilema.
La prajitura tr sa pun 4 oua.
Am spart 2 si am deja 4 galbenusuri.In fiecare ou au fost cate 2 galbenusuri..la fel de mari..la fel de frumoase. 

Inni
28+ cu
....
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by inni
Ramomar....pai daca mi-ai facut pofta...
Haideti ca am intrat in dilema.
La prajitura tr sa pun 4 oua.
Am spart 2 si am deja 4 galbenusuri.In fiecare ou au fost cate 2 galbenusuri..la fel de mari..la fel de frumoase.
Inni28+ cu
....
Nu mai pot de ras

Pune numai 2 daca au cate 2 galbenusuri zic eu...
Itzy-Bitzy
26+ cu
Ana-MariaPOZE
inni spune:
Itzy-Bitzy asa am pus...da' nu-ti mai spun ca radeam de una singura prin bucatarie.
Ouale sunt Toneli si sunt din-alea mai mari. Mi s-a mai intamplat sa gasesc cate 2 galbenusuri intr-un singur ou...da' nu asa..unu dupa altul
si intamplarea s-a petrecut in tigaie, nicidecum cand a trebuit sa fac o prajitura 
Inni
28+ cu
....
pufymic spune:
Inni esti mortala cu ouale alea!

Pai zahar pui dupa gust...cat de dulci vrei sa fie....care prajitura o faci in final?
Itzy-bitzy asa sunt si eu cu respiratia...parca nu-mi mai ajunge aerul...e din cauza uterului mare care ne apasa pe toate cele si ne impinge toate organele si le preseaza....trece si asta!
Ma duc sa ma intind ca ma doare
!
Pupici!
Ioana
(26+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik