Mamici de sept-oct 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

martha78Mercidar nu vreau sa iau ceva fara sa-l intreb.
Acum citeam pe site-ul lui unde le raspundea la fete sa se trateze homeopat. Stie cineva vre-un tratament homeopat pt candida???? Cum aflu tb sa ma duc la un medic anume???
Oricum am inteles ca nu afecteaza sarcina ci doar creeaza discomfort mai mult sau mai putin acum depinde.

Extern m-as spala cu diferite ceaiuri da doar atit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

buna seara burtici,
hehe am avut ce citi (asa in mare ca nu prea am timp), sper sa nu va supi pe mine. Eu azi am fost dis de dimi sa-mi fac analizele (cica e bine sa se faca in fiecare trimestru) Si voi faceti in fiecare trimestru: sange, urina, acid uric, Ca, Mg, glicemie, etc? Dupa analize am mers sa pap la Mc'donalds, iar apoi am hoinarit prin magazine pana pe la ora 13.
Ieri am facut cornuletele cu miere de albine (eu sunt mai intarziata, le fac acum , cand in voga e paraji cu visine). Au iesit super bune, am facut si poze, dar nu le-am descarcat inca.
mamilili felicitari pentru stelutza!
cri ai vazut ca te-ai descurcat cu prajitura...Felicitari si la mai multe !!!
Ralu imi pare rau pentru tensiunea ta mare, dar sper ca te-ai mai linistit si sigur a scazut si tensiunea. Nu lasa pe nimeni si nimic sa te necajeasca
adamesca felicitari pentru bebita santoasa si un concediu minuntat!
eli nu mai da apa la soricei ca se supara bebe... spor la clatite, sper sa-ti placa si felicitari pentru prajiturica!
microbu, lakioana de ce nu ne mai ziceti nimic???? sper ca sunteti bineeeee
pupici la toate burticutzele

24+

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns credo spune:

Salut Burticutelor
Si noi suntem bine, ceea ce va dorim si voua, sa petreceti frumos celor care pleaca in vacanta sau doar in weekend si celor care sunt la pat sau cu diferite dureri/inconveniente le urez sanatate multa si rabdare - si nu in ultimul rand fiti optimiste.
Acum sa ma si descarc, nu am avut ce face si m-am dus sa citesc povestea Cristinei (parca asta era numele) care a pierdut copilul la 38 spat - si m-a apucat un plans ceva de speriat - nu mi s-a mai intaplmat asta de muuulti ani. Dar gata ma opresc caci se supara bebita si azi am avut o zi asa intima (numai noi doua) am vorbit, ascultat muzica si ne-am facut cioc cioc.
Ce-i drept am citit sfaturile la venirea lui bebe alaptare de ce plange cand plange etc - si mi s-a inseninat asa deodata ziua caci dupa cateva zile de stres cu casa asta chiar aveam nevoie de "voie buna". Si stiti ce mai fac eu, seara cand ajunga acasa, imi pun muzica de obicei mai ritmata asa ca pentru discoteca si dansam caci eu vreau ca bebita mea sa danseze si sa nu fie mototoala (la dans) ca tati ei.
Si uite asa incerc sa-mi iau gandul de la tragedia Cristinei, Dumnezeu sa-i dea pace si noroc mult cu urmatoarea sarcina.
Sa fie Doamne Domane alaturi de noi toate.
Va pupam pe toate si sa fiti frumoase si sanatoase
Adina si Bebita Theuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

ramomar vreau si eu reteta de la cornurile cu miere
Am facut azi papanasii care i-am gasit in retetele din notepad mail, si st foarte mandra de mine pentru a nu le am cu prajiturile. Dar vreau sa ma pun pe gatit de toate

24 +

pozele noastre

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Buna fetelor,

imi pare rau ca nu scriu mai des, va citesc aproape in fiecare zi , oricum, dar nu prea am ce sa va spun. Totul e normal, nici un fel de probleme cu sarcina, doar picioarele mi se umfla. Am facut testul de glicemie, iach, e f dulce chestia aia pe care trebuie sa o bei, a zis doctorul ca daca e ceva rau ma suna, nu m-a sunat, deci totul e ok.

Imi pare rau de fetele care nu se simt prea bine, sper ca eu sa nu am pb de genul asta, aici nu dau concediu prenatal, deci va trebui sa lucrez pana in ultimul moment, in cel mai bun caz mi-au zis ca pot lucra de acasa ultimile 2 saptamani.

Am tot citit la voi de lungimea colului, cum va masoara voua, la eco? Pana acum am facut numai 2 eco, unul la inceput si altul in sapt 18. L-am intrebat pe doctor si mi-a zis ca urmatorul va fi in jur de 35 de saptamani. Incepand de acum voi merge din 2 in 2 saptamani la control.
L-am intrebat de durerile de pelvis ca am si eu cateodata si mi-a explicat ca e normal, pentru ca este greutate si presiune care apasa pe pelvis sa simti din cand in cand dureri si mici contractii.
V-am spus asta pentru ca am mai vazut pe cineva intrebandu-se de durerile de pelvis.

Hai ca va pupic si va doresc noapte buna, din pacate eu mai trebuie sa stau inca 2 ore la servici.

Oana 28 + cu Lisa Maria

Poze - http://www.oanachirita.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Fetelor, cum pune-ti voi link-urile asa la sfarsit la poze? eu am facut paste la toata adresa. Explicati-mi si mie va rog.

Multumesc.

Poze - http://www.oanachirita.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna fetelor!
Pufymic multumesc ca ai actualizat datele mele in lista
Va rog daca se poate sa imi trimiteti si mie sau sa puneti in notepad reteta de la prajitura cu visine . Nu sunt visine aici la mine dar o fructa dulce acrisoara tot gasesc eu aici sa le inlocuiesc.
Voi cum stati cu varicele? Eu una aveam ceva vase de sange sparte (venecstazii?) dar de cand sunt insarcinata arat ca o panza de paianjen de la coapse in jos, iar gleznele mi se umfla in cursul zilei. Stiti cumva ce tratamente se pot face dupa nastere? A incercat cineva pana acum? Stiu ca se pot face interventii cu laserul si inca o procedura in care se injecteaza o substanta si nu se mai vad vasele sparte.
Si pe mine ma doare spatele in zona lombara. Am observat ca ma doare mai rau cand stau asezata pe plan inclinat cu spatele la 45 de grade "proptita" in fund cu spatele pe perne sau cand dorm pe spate asa ca in ultima vreme ma intorc ca oaia la protap: cand pe stanga cand pe dreapta.
Acum am insomnii pentru ca azi m-am trezit la 1.30. Sa-mi fie rusine petru ca maine ma duc la serviciu iar acum bantui prin casa si nu il las nici pe sotul meu sa doarma.

poze

Mergi la inceput

Oanacn fii atenta scrii asa la semnatura:nume(ex:pozele noastre) dar vezi sa fie legat totul, sa nu lasi pauza intre cuvinte. Succes

mini_me ti-am trimis prin PM reteta de la prajitura, dar m-am gandit dupa aia ca puteam sa-ti dau doar link-ul , aici o gasesti : http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=6680

25 +

pozele noastre

bebe

Mergi la inceput

ti-am dat cum sa scrii dar vad ca nu a aprut a aparut doar cuvintele nume(ex:pozele noastre)

25 +

pozele noastre

bebe

Mergi la inceput

Oanacn mai incerc odata
deci : [url apoi =apoi " adresa cu poze " apoi ]denumirea albumului(ex:poze) apoi [/url]
Doar ce e cu rosu e important, sper sa intelegi ce am scris.

25 +

pozele noastre

bebe

Mergi la inceput