Mamici de sept-oct 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 22
pufymic spune:
Inni imi facusi posteriorul celebru ....mai ceva ca al lui J.Lo!
Radeti voi radeti dar nu va doresc sa treceti prin ce-am trecut eu zilele astea...
pe toate ca va ganditi la "bucata" mea celebra
!
Inni tehnica cu laser n-o stiu, eu am asistat la interventii chirurgicale efectuate fie prin metoda clasica(majoritatea) fie laparoscopic(colecistectomiile de regula).
Cri
!Ti-am trimis PM!
Raluca sa va fie de bine!Eu nu promit ca pun poza cu ovi...ca nu vreau sa se supere pe mine
....dar voi oricum l-ati mai vazut prin pozele cu Alesio![]()
Fug sa-mi pun prajitura in cuptor.Prajitura cu visine....sa vedem ce-o iesi
!
Sunt tare bucuroasa ca peste cateva ore vine iubitul meu acasa!
Mi-e atat de dor de el....
!
Pupici!
Ioana
(26+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
adameasca spune:
Susa, n-am zis la medici ca plec, la nici unul.
Pai dc nu stau la soare, nici nu ma bronzez, nici nu o sa se prinda vreunul pe unde am bantuit eu.
Am intentionat sa vorbesc totusi cu ginecologul dimineata, dar ne-am despartit brusc ca aparuse nu-stiu-ce urgenta in spital.
Gata si io cu bagajele, anul asta chiar sunt mandra de mine, am adunat asa putine...
O valiza si-o geantutza de voiaj si-o sacosa cu jucarii. La 3 oameni e ceva, nu?
Vad ca pe masura ce creste Luk io pregatesc mai putine bagaje. Da' ca sa nu-mi ies din mana vine acushica Ilinca. Asa ca la anul o iau de la inceput cu vreo 20 de genti dupa noi.
Oare un camion e bun ca masina de familie?
Pup si multumesc de urarile de drum bun!
PS: nu scrieti prea multe capitole, ca nu o sa apuc sa le citesc si ma oftic dupa aia si-mi creste tensiunea. 
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI; 
pufymic spune:
Ileana drum bun va doresc, vreme frumoasa, iar tu sa te simti bine!
Aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu....daca e potrivit un camion cu remorca ....ca masina de familie...ca si eu tot cu gramezile da bagaje sunt oriunde mergem....pentru Alesio ca pentru noi caram pe jumate...
Pupici!
Ioana
(26+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
mephala30 spune:
Ileana, drum bun si distractie maxima!
Ioana, sa ne spui cum a iesit praji.
Carmen
(25+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
CamiSol spune:
Leliutza imi pare rau cu tu ai dureri asa de mari, pe mine deja au inceput sa ma mai lase, nu de tot dar oricum e bine.Cat despre scurgeri deja m-am linistit.
si sper sa treaca.
Adameasca drum bun si sper sa te distrezi la mare si pt gravidutzele care nu ajung pe litoral anu` asta.Eu cred ca sunt una din ele
.
Am facut si eu prajitura cu visine (cu cirese in loc de visine).A iesit... nu va pot explica cum, de azi de pe la 12 pana acum am mancat juma` de tava singurica . Sper sa nu ajung
, coca cere si eu ma conformez
. Pupici dulci
Cami
24+ cu
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la 
pufymic spune:
Carmen a iesit super buna prajitura, dar nu am facut-o dupa reteta pe care ati facut-o voi, ci am facut clafoutisul de visine de la pagina 2, adica asta: un borcan cu smantana danone (grasa) - 450ml, 5 oua, 4 linguri faina, zahar - o cana, un pliculetz zahar vanilat si visinele dintr-un borcan cu compot de visine ;visinele aruncate in tava unsa cu unt ;Compozitia (oua+zahar+smantana+faina) zapacita la robot si aruncata peste visine si se baga la cuptor.
E super usoara si bestial de gustoasa....
Pupici!
Ioana
(26+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
martha78 spune:
Drum bun, distractie placuta si sa aveti parte de vreme buna, Ileana!
Pufy, sa ai parte de o intalnire cat mai placuta cu iubitul tau sot
...dupa o asa lunga asteptare si revederea e mult mai placuta
Inni,
Martha 28 sapt 
pufymic spune:
Martha multumesc!Te
!
Pupici!
Ioana
(26+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Monique_new spune:
Buna seara burtici. Mi-am luat rezultatul de la "culturi de col - streptococ B" asa era scris pe biletelu dr, si mi-a iesit candida.
N-am avut in viata mea asa ceva cu atit mai mult cu cit nici la inceputul sarcinii nu mi-a iesit nimic de genul asta la analize. Mi-a spus o asistenta ca la marea majoritate a gravidelor se declanseaza candida asta ....asa o fi ....dar de la ce. Si cu ce se trateaza in sarcina
daca se trateaza si daca il afecteaza pe bb?????Prietena mea care a nascut anul trecut a refuzat sa faca tratament in timpul sarcinii pt ea, dar ea o avea de mult si nu scapa.Deja ma streseaza daca nu mai scap de porcaria asta?
offf o sa intreb si dr cind ajung la el![]()
Monica
28 sapt
martha78 spune:
Monica, asa e ca ciuperca asta apare frecvent in sarcina tocmai pt ca sistemul imunitar este slabit; se poate trata si in sarcina stiu ca pimafucinul (ovule) chiar merge nu are contraindicatii, apoi spalaturile cu galbenele sunt bune, dar mai degraba extern, nu stiu daca merge si intravaginal..discuta cu medicul tau, el te va indruma cel mai bine
Martha 28 sapt