Mamici de sept-oct 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 21
inni spune:
Gravidutelor va pup...sa aveti un week-end cat mai placut si odihnitor. O seara cat mai linistita alaturi de copilasii vostri si de sotiori.
Sa fiti cuminti, iar cele care stati in pat va doresc sa va treaca intr-un mod cat mai placut timpul.
Pufy take care of J.Lo. 
Martha daca te mai inteapa incearca cu o pastiluta de No-Spa
Inni
28+ cu
....
inni spune:
Susa
...suntem toate care mai de care mai dragutze...
pe aici.
Ma bucur ca a secat firicelu' la tine..sa o tii tot asa..
Inni
28+ cu
....
cri19 spune:
PUFYMIC de ieri vroiam sa-ti spun ca eu am facut reteta ta de prajitura,chiar daca la cealalta reteta pozele erau teribil de ademenitoare.Si asta dintr-un singur motiv:am tot urmarit retele pe care le-ai dat,inclusiv cea de la papanasi si am ajuns la concluzia ca sunt cam ca ale mamei mele,daca nu chiar la fel.Mama mea era tot din Arad si de aici cred asemanarea de retete.Eu nu mi-am imaginat ca o sa moara asa de repede si nu m-am omorat sa-mi notez retele ei,iar pe aici prin Bucuresti lumea gateste cu totul altfel.Asa ca imi tot stresez verisoarele din Arad sa-mi mai dea retele care le-au invatat de la mama,ca sa pot sa-mi refac meniurile cu care eram obisnuita.Asa ca inca o data iti multumesc pentru ajutor.

Si pentru ca am observat atatea asemanari la modul tau de a gati,spune-mi si mie daca stii cum se fac teiteii cu varza si conopida la cuptor cu pesmet,ca eu imi aduc aminte cate ceva din reteta,dar nu sunt sigura.![]()
Sa auzim numai de bine.
26+
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
cri19 spune:
INNI povestirea ta in "ale harniciei" seamana tare bine cu a mea,mai putin partea cu mancarea de la soacra ![]()
![]()
. Partea proasta la mine e ca nu prea am tragere de inima sa ma invart prin bucatarie pe caldurile astea.In ceea ce priveste mancarea,mai stiu sa fac cate ceva,dar la capitolul prajituri sunt la pamant.Sper ca bebe sa fie un motiv suficient de puternic pentru a ma face sa fiu mai gospodina.Tocmai d'aia mi-am propus ca pana nasc sa fac in fiecare zi cate ceva de mancare,mai ales ca acum nu mai am scuza ca plec de acasa dimineata si mai ajung noaptea.Dr. mi-a zis sa nu mai ies afara cand e ft. cald,sa ma plimb doar seara,asa ca daca tot stau toata ziua in casa,macar sa fac ceva constructiv in speranta ca poate candva o sa-mi si placa statul in bucatarie.
Sa auzim numai de bine.
26+
cricri
cri19 spune:
Am uitat sa va spun ca am ajuns la un consens cu tati de bebe si probabil ca pe fetita noastra o va chema ANDREEA EMANUELA.Asa ca PUFY cand o sa ai timp te rog sa treci si in dreptul meu in listuta numele bebelinei.
Sa auzim numai de bine.
26+
cricri
leliutza spune:
Salutare fetelor,
Mami Lili -
multumesc pt. vorbele bune, incerc sa ma calmez, numai ca eu facind bebele prin fertilizare in vitro stiu exact care e data UM si cind a avut loc punctia, si embriotransferul , si … de aia mi-e frica, nu stiu ce sa zic … Ma rog sa fie bine si incerc sa nu mai pling ca tot nu ajuta la nimic.
Cri 19 – felicitari pt. praji, ma incurajezi si pe mine (io sunt un antitalent in bucatarie). Ma bucur ca ai si tu o fetita. Mie nu mi-e frica de faptul ca e prea micuta (o iubeste mama oricum), ci de faptul ca de la o eco la alta tot creste numarul zilelor de intarziere … of, eu sper sa fie sanatoasa si se semene pe sot ca el a avut 2.500 gr la nastere (nu ca mine 3.700 si 54 cm ditamai copilu
).
Raluca, sa stii ca la noi se gasesc tensiometre electronice si de ocazie, am citit sambata in ziar anunt cu aparate noi la doar 400.000 lei, poate gasesti si tu la mica publicitate (scuze ca te bat la cap dar io ma stiu pe mine ca imi fac o mie de griji si ma gandesc ca ti-ar fi de folos sa ai un aparat la indemana).
Camisol – eu am dureri zilnic jos in zona ovarelor (seara abia ma tarasc pana la baie si merg ca o baba tinandu-ma de burta), am intrebat doctorul si dupa ce m-a consultat si mi-a facut eco a zis ca nu e nimic rau si daca ma doare tare sa iau No-spa. Cat despre scurgeri am si din astea la greu, nu pot stadecat cu tampoane de unica folosinta ca altfel sunt (ma scuzati) umeda 
.
Va pup
Leliutza
_Ralu_ spune:
ileana, vezi, cred ca de-aia n-ai plecat ca sa apuc eu sa-ti urez drum bun!
ai mare grija de tine si de mandrutza! si sa te relaxezi si distrezi si pt mine...ca tare sufar ca n-ajung anul asta...

ma bucur ca bebitza mica e bine, si tu la fel! cred ca o faci "fotomodeala"! ca doar are picioarele lungi...

raluca
28+
cu
alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'
leliutza spune:
Evident ca am uitat una alta sa va scriu 
Tanima- imi pare rau ca si tu ai probleme, exact de asta ma tem si eu , sa nu dea bebele inapoi, nu-i bai ca nu e mare. Daca iti difera de la o eco la alta poate fi si din cauza ecografului (depinde cum e setat), eu am fost in mai la un eco in Resita si a doua zi am mers la Timi la eco si la prima eco bebele era cu 5 zile mai micut si la a doua cu o saptamana, eu nu cred ca intr-o zi se pot intampla asa diferente. Am intrebat doctorul si mi-a zis ca ecografele sunt niste masinarii pe care omul le seteaza si de acolo apar diferente. Te pup
si sper san e fie sanatosi bebeii. Si eu innebunesc de durerile de solduri de la statul in pat, nu stiu cum sa ma mai asez, astea 6 luni au fost un mare chin da ma gandesc ca mai tre sa stau numai 4 luni
... si vine bebitza.
Ma mir si eu ce m-a apucat cu scrisul asta in disperare da de fapt explicatia e simpla, tre sa imi termin o lucrare si sa o predau si cum sa va spun, dar nu am chef de loc de loc.
Mi-Ka sper ca esti bine , uite un
pentru tine si fetita ta.
Pufy , hehehe, ai un posterior celebru, J. Lo, super. Acum serios, sper sa iti treaca buba ca tare greu tre sa fie sa te doara si sa alergi prin casa dupa Alessio.
Va pup si cu parere de rau ma intorc la lucrarea mea. Of!
Leliutza
_Ralu_ spune:
leliutza, multumesc mult pt sfat. stai linistita, ca nu ma bati la cap. iti sunt chiar recunoscatoare ca te interesezi de problema mea. ma duc maine dimi sa-mi iau din ala manual, clasic cum s-o numi...
te pup, si iti doresc ca bebelusha ta sa fie bine, si cu sigurantza asa va fi...

raluca
28+
cu
album yahoo
album webshots
bobocelu'
_Ralu_ spune:
susa, iti multumesc pentru urari! sper si eu sa fie cat mai bine...
pufy, iti multumim ca ne-ai pus comorile de sotzi pe prima pagina...

raluca
28+
cu
album yahoo
album webshots
bobocelu'