Mamici de sept-oct 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Buna burticute

Feteloooor mati nenorocit cu prajitura aia ,astazi mi-a fost rau ...m-am simtit obosita ,ami iera somn,ma dor toate incheieturile, nu stiu de ce dar am fost si putin emotiva (am dat apa la soricei fara motiv) , CU TOATE ASTEA cand am vazut prajitura data de MEPHALA si pe INNI cum nu mai avea rabdare ,tot ne spunea ce se intimpla cu prajiturica ei ,am uitat si de rau si de toate am fugit repede sa cumpar visine (care bine inteles nu am gasit) asa ca sa a-mi fac pofta am cumparat cirese si am facut cu cirese, nu a iesit asa cine stie ce, am facut si foto pentru cine vrea sa vada bine inteles ca nu arata ca in reteta (cam ca o tentativa de prajitura)
IOANA tot te mai doare buba? sper sa-ti reaca cat mai repede
RAMOMAR maine daca nu mi-e rau fac si clatitele alea bune abia astept(trebue sa fie bune tare asai
VA pupic si aveti grija de burticute si bebei sanatosi incontinuare!

Tina25+ POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Raluca !Sa-ti treaca nelinistile!

Floricika !Ai grija de tine si multa sanatate va doresc!

Cri !Ma bucur ca ti-a reusit prajitura!!!La mai multe...si mai complicate!

Inni !Merci mult pentru reteta!Am salvat-o deja in notepad!
Lol !Jennifer Lopez zici?Nu va doresc la nici una sa aveti fundul asa mediatizat ca al meu zilele astea....sau macar nu din acelelasi motive!Da, inca ma doare rau....din picioare va scriu....!

Ionica !M-ai distrat cu testul la glucoza!Lasa ca-l faci altadata(ma gandesc ca te-ai reprogramat, nu?).Eu sunt de acord cu propunerea ta....dar nu-mi vad iubitul pozand!

Credo nu ne mai fa sange rau....!Tu cum te simti?

Tina !De ce zici ca n-a iesit bine prajitura?Ca in poze arata apetisant...!Cred ca fac si eu maine....dc o sa fiu in stare sa merg la cumparaturi de visine!

Revin....

Ah, uitam: o intrebare: voi aveti dureri la oasele bazinului?Ca pe mine ma omoara deja!(pe langa criza hemoroidala ma mai dor si oasele....asa ca umblu de parca am un morcov in ...Jennifer Lopez al meu...)!

Pupici!

Ioana(26+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

multumesc din suflet fetelor! cred ca sunt mai bine!

pufy, na ca am comis-o eu! am facut album cu tatici! l-am pus pe-al meu primul de incurajare! altul n-am mai gasit prin inbox sa mai pun, dar am incredere in tine ca-mi vei continua opera... si ce daca nu sta la pozat ovi al tau? prinde-l fara sa stie! asteptam tatici...!

raluca 27+
cu alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

poate pui tu link pe prima pag cu albumul respectiv. sper sa se mai stranga si alti tatici curajosi...

raluca 27+
cu alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Raluca bine ai facut!Fetelor care aveti parola si chef puteti sa puneti chiar voi pozele!
Eu l-as poza....da' mi-e sa nu se supere....ca-i mai timid de felul lui!

Pupici!

Ioana(26+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Pufymic,

Pui am trimis poze pe mail cu sotul,eu nu pot sa le pun pe yahoo fiindca nu folosesc.

Pupici

+27SOPHIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

M-atiomorat cu scrisul asta in sistem disperare!!!!!

RALU, stai linistita, ca si mie de cate ori mi-a luat tensiune in sistem fuga sau pe nervi, de la atata asteptat am avut-o 16 si in rest, la rece, 10. Stai calma ca bebele, orice sex ar avea el este ok.

INNI,CRI dragostea de puiutul tau o sa te faca super mama. Cand s-a imbolnavit mama si a zacut la pat 2 ani, eu am avut grija de ea, si pana atunci, aveam eu o vorba, nu stiam ca perdelele trebuie spalate, ca nu aveam nicio grija, si cand zic nicio grija, chiar asa e.O sa vezi cand o sa te roage sa-i faci ceva bun de papi si tu o sa fii rupta, dar daca e pentru bebe... ei, se schimba treaba. O sa faci, ca o iubesti prea mult, mai mult decat se poate spune in cuvinte.

ELOISE, am fost la scoala, de-abia la ora asta am ajuns, si mi se rupe sufletul de copilasii mei, la inceput au fost suparati cand au aflat ca sunt insarcinata, suparati rau pe mine, apoi au simtit nevoia sa ma duc maine cu ei in parc, asa ca maine ma execut. Eu nu am cea mai buna clasa dar sunt sufletisti, si s-au mulat dupa caracterul meu, si au simtit ca tin la ei, si... intelegi tu, ca nu mai vreau sa spun prea multe, ca mi se rupe sufletul. Noroc ca exista internetul si o sa tin asa legatura cu ei. Nu mai stiau saracii ce sa-mi faca, mi-au tinut florile, mi-au adus scaun, in fine, niste scumpi.

MEPHALA, eu predau lb. franceza de 8 ani si as vrea sa plec din invatamant tot din pricina banilor, dar imi sunt dragi rau copiii, de altfel este meseria care mi-a placut dintotdeauna, eu am facut si liceul pedagogic si apoi universitatea. Sunt multe de spus, dar cred ca as pleca poate la protectia copilului, nu stiu ce salarii sunt, daca ar fi mai bune m-as duce, ca tot cu copii as lucra.

As mai zice multe dar nu mai stiu cui si ce vroiam sa spun. In legatura cu sotul, IONICA, eu am pus poza lui in albumul pe de la semnatura, dar am ajuns de-abia acum acasa dupa o zi de umblat si treaba si am niste picioare de elefant, fara glezne, vreau sa fac un dus si sa zac in pat. Asa ca scuze dar am conformez eu zilele astea. Si eu cred ca tatii sunt foarte importanti.

26+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Buna seara burtici!
Intr-un tarziu am reusit si eu sa citesc tot ce ati scris de aseara, ca azi am fost toata ziua plecata.Tot am zis ca fac si eu pandispan, prajitura...dar nu am mai apucat, macar am luat o gramada de cirese de la tara si am mancat pana am "lesinat" .
Merci inca odata pentru primire, sunteti toate niste dragutze, imi vine sa va iau acasa . Pufymic fetita din poze este a nasilor mei.Imi este foarte draga, din cauza ei vroiam si eu fetita, da` nah is mandra si de fotbalistu` lu` mama .
Roxanae merci mult mult pt sfaturi si retete .
In rest despre mine nu am prea multe de spus. Sarcina a decurs foarte bine pana acum, fara probleme; doar de vreo cateva zile ma supara o durere in partea de jos , cand ma ridic in picioare, cand merg si pe deasupra am si o scurgere cam ciudata si cam abundenta de culoare alba.Sper sa nu fie nimic grav.O sa-mi fac cat mai repede o programare la gine sa vad despre ce e vorba.
In general despre mine pot sa va zic ca ma vad o data la trei luni cu sotul meu pt ca munceste in It, stau la parintii mei cand el nu e in tara si de acum cred ca o sa-l mai vad in sept acasa .
Sper sa fiu mai activa de acum in colo ca de obicei stau numai in fata calculatorului...va pup pe burtici si spor la prajiturele

Cami 24+ cu
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Asa, am mai stat putin si mi-am mai adus aminte ceva. PUFYMIC, si eu am dureri de sale, la fel ca o baba ma vait cand ma ridic din pat sau de pe scaun, si ma mai doare si burta, jos, cred ca apasa uterul sau ligamentele, sau ceva combinat, deci, practic, mijlocul meu, de jur-imprejur doare , dar bebe sa fie bine. Ma intreb daca acum doare , dar la 9 luni ce-o mai fi?

26+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns credo spune:

Salut Burtici
Noi suntem bine, sapt 29, iar bebe se misca parca mai putin. Oare pentru ca se mareste si nu mai are loc ca inainte?
Se pare ca da, din ce am citit pe diverse site-uri.
Ne simtim chiar bine (fara nici un inconvenient), chiar va plang cand va aud ba de hemoroizi, herpes, col scurtat tensiune si altele - doamne fereste si va doresc numai sanatate si voua si bebeilor vostri.
Dar va faceti pacat cu prajiturile alea caci eu nu-mi pot permite asa ceva - sunt alergica la faina de grau secara, orz si ovaz si tot ce deriva din aceste cereale. Dar m-am resemnat, oricum stiu despre ce prajituri vorbiti - sunt excelente .
Acum sa va spun, ca altfel uit, scrieti intr-un ritm ametitor caci imi trebuie 5 ore (la munca) sa va citesc si cand sa raspund si eu incepeti un nou capitol
In rest toate bune, cam in stres in ultima perioada cu mutatul, casa noua asigurari etc - ce sa mai balamuc total. Dar trecem noi si de astea, noroc ca sotul este f sarguincios si se ocupa in mare parte de toate unde nu este necesara prezenta ambilor. Drept pentru care-l iubesc muuuuuuuult. De fapt nu o face doar pentru noi doi ci pentru toti trei.
Va doresc la toate sa va simtiti cel putin la fel de bine ca mine.
Cum am mai spus eu ma bucur f mult de sarcina si de la inceput mi-am spus ca ma voi bucura chiar si de prima si ultima greata si stare de rau. Din fericire au fost f putine asemenea stari (greata) in primele 2 luni - dupa care veselie maaaaaaaare.
Mergem inclusiv la chefuri, mancam pana ne umflam, radem si dansam f mult, chiar suntem mai in forma ca inainte.
Va pupam pe toate, sanatate si curaj
Adina si Bebita Theodora

Mergi la inceput